ΠΑΟΚ

Στις 20 Σεπτέμβρη η εκδίκαση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για Σαββίδη

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, οι έξι φρουροί του και ο Λούμπος Μίχελ θα βρεθούν στο εδώλιο για την εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Στις 20 Σεπτέμβρη η εκδίκαση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για Σαββίδη

Η υπόθεση με την περιβόητη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μαζί με έξι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και του τον Λούμπος Μίχελ θα εκδικαστεί τελικά στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και οι συν αυτώ θα βρεθούν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου από απευθείας κλήση της αθλητικής εισαγγελέως Ευαγγελίας Λιάσου, έπειτα από κατεπείγουσα έρευνα που είχε παραγγείλει για την υπόθεση ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.

Ο Ιβάν Σαββίδης (εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας) και οι άλλοι επτά κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν σε παραβάσεις του αθλητικού νόμου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στις 20 Σεπτέμβρη η εκδίκαση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για Σαββίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.