EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: «Βιβλίο του μπάσκετ ο Ομπράντοβιτς»

Ο Λιθουανός προπονητής αποθέωσε τον πρώην προπονητή του στον Παναθηναϊκό
Γιασικεβίτσιους: «Βιβλίο του μπάσκετ ο Ομπράντοβιτς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει «χτίσει» πολλές καριέρες καλαθοσφαιριστών και έχει δημιουργήσει ομάδες –φόβητρο – για τους αντιπάλους τους. Αυτό του αναγνώρισε και ο Σάρας Γιασικεβίτσιους σε συνέντευξη που έδωσε στην «El Pais». Ο Λιθουανός πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής στη Ζαλγκίρις, εκθείασε τον Ομπράντοβιτς για τα όσα έχει πετύχει στη προπονητική του καριέρα, χαρακτηρίζοντας τον «βιβλίο του μπάσκετ».

«Είναι ο καλύτερος, ένα πραγματικό βιβλίο του μπάσκετ. Έχει κερδίσει την Euroleague με κάθε δυνατή σύνθεση. Η διαφορά του είναι στις ξεκάθαρες ιδέες του, στην απλότητα με την οποία τις διαχειρίζεται και στο πώς συμπεριφέρεται στον κάθε παίκτη ξεχωριστά», είπε χαρακτηριστικά ο Σάρας που τον είχε προπονητή στον Παναθηναϊκό. Με την Ζαλγκίρις έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία φέτος στην Ευρωλίγκα και ακούγεται έντονα το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα γι’ αυτόν, κάτι που δεν φαίνεται να τον απασχολεί προς το παρόν.

«Το βλέπω σαν φιλοφρόνηση να ακούγεται πως σε θέλει ένας τόσο μεγάλος σύλλογος. Όμως είμαι πολύ χαρούμενος στη Ζαλγκίρις. Είμαι σε ένα τέλειο περιβάλλον, αυτό που χτίζουμε είναι εξαιρετικό», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιασικεβίτσιους: «Βιβλίο του μπάσκετ ο Ομπράντοβιτς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.