ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεφυρώνεται το χάσμα για Γουίλιαν!

Ο Ολυμπιακός βρίσκει κοινό σημείο επαφής με τη Φλαμένγκο.
Γεφυρώνεται το χάσμα για Γουίλιαν!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Φλαμένγκο για την απόκτηση του Γουίλιαν Αράο.

Το οικονομικό χάσμα έχει γεφυρωθεί και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο κεντρικό μέσο είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό και υποχρεωτική option αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον παίκτη στον Ολυμπιακό και το ιδανικό είναι να τον έχει μαζί του σε Βέλγιο και Ολλανδία, από τις 13 του Ιουλίου, όταν και η αποστολή ταξιδεύει με αρχικό προορισμό το Γκενκ.

Το Σάββατο (7/7), η Φλαμένγκο δήλωσε τον Γουίλιαν στη λίστα για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ο Γουίλιαν Αράο δεν έχει θέση βασικού και αναντικατάστατου, την τρέχουσα σεζόν. Έτσι, θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του μακριά από τη Βραζιλία.

Οι Πειραιώτες έχουν βρει κοινό σημείο επαφής με τη διοίκηση της πρωτοπόρου του βραζιλιάνικου Πρωταθλήματος και η υπόθεση εξελίσσεται καλά. Δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, αλλά ο Ολυμπιακός το παλεύει για να κλείσει το deal εντός της νέας εβδομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεφυρώνεται το χάσμα για Γουίλιαν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.