ΑΕΚ

Αρέγι: Το ερωτηματικό για τον Αργεντίνο

Οι δεύτερες σκέψεις της ΑΕΚ για την απόκτησή του και η αναμονή έγκρισης της μεταγραφής
Αρέγι: Το ερωτηματικό για τον Αργεντίνο

Τα δημοσιεύματα με πρωταγωνιστή εκείνον και την ΑΕΚ έχουν κοπάσει λόγω μεταγραφικής προτεραιότητας. Ακόμα όμως και αν ο Αντριάν Αρέγι βρίσκεται στη… σκιά της αναζήτησης «οχταριού» ο Αργεντίνος συνεχίζει να «ψήνεται» για Ελλάδα.

Οπως έχετε ενημερωθεί από το Sportime, η επικοινωνία ανάμεσα στην πλευρά του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή και εκείνης των «κιτρινόμαυρων» δεν έχει σταματήσει. Κάθε άλλο μάλιστα, αλλά αυτή συντελείται τακτικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη χώρα του τανγκό, τεχνικό τιμ και Νίκος Λυμπερόπουλος φαίνεται να έχουν συμφωνήσει για την απόκτηση του 26χρονου μέσου για τη θέση του «κόφτη», ανεξάρτητα από εκείνη του κεντρικού χαφ.

Ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν, Ρομπέρτο Σάγρα, μπορεί να θόλωσε προ ημερών τα νερά. Παρόλα αυτά, η τροχοπέδη για την ολοκλήρωση της μετακίνησης δεν έχει τεθεί από τους Αργεντίνους.

Κι αυτό, όπως προκύπτει, είναι οι αμφιβολίες των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι διατηρούν δεύτερες σκέψεις για την λειτουργικότητα μιας τέτοιας κίνησης. Αυτές αφορούν κυρίως στο κατά πόσο ο Αρέγι θα μπορέσει να «κουμπώσει» στο ρόστερ μιας ευρωπαϊκής ομάδας.

Ενα ερωτηματικό που έχει τεθεί και είναι απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο 26χρονος δεν διαθέτει παραστάσεις από την Ευρώπη. Στην μοναδική του απόπειρα να αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του εξάλλου, δεν έβγαλε… μάτια. Ωστόσο, η φιλοδοξία του, ενδέχεται να τον οδηγήσει σε άλλες εμφανίσεις στη Γηραιά Ηπειρο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, την αλλαγή στάσης και την τελική έγκριση από την κιτρινόμαυρη διοίκηση περιμένει από την Αργεντινή. Κι αυτό διότι διατηρείται η αισιοδοξία για κάλυψη των 50 χιλιάδων και να συντελεστεί το αποφασιστικό βήμα.

Ντιένγκ: “Ανακοινώνει το μέλλον του, θέλει μεταγραφή”

Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Κλείνει τον χαφ η ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κλείνει τον χαφ η ΑΕΚ

Η προσπάθεια απόκτησης του χαφ από την ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία και όλα είναι ανοικτά για το πως θα έρθει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τίποτα δεν είναι τυχαίο με Στρακόσα

ΑΕΚ: Τίποτα δεν είναι τυχαίο με Στρακόσα

Ο Θωμάς Στρακόσα γίνεται κομβικός παίκτης για την ΑΕΚ φέτος αλλά η εξέλιξη αυτή δεν είναι τυχαία για έναν εξαιρετικό πορτιέρε

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Μεγάλο το πρόβλημα με τις κάρτες εν όψει Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Μεγάλο το πρόβλημα με τις κάρτες εν όψει Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Σημαντικό το ζήτημα που προέκυψε για την ΑΕΚ μετά το ματς στην Τρίπολη, μια και τέσσερις παίκτες έχουν κίτρινες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς προσπαθεί να τον χωρέσει!

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς προσπαθεί να τον χωρέσει!

Μαζεύτηκαν πολλοί και δεν μπορούν να παίζουν όλοι. Ο Νίκολιτς σκέφτεται να αλλάξει θέση στον Ελίασον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το πριμ του Γιόβιτς που θέλησαν να «θάψουν» στην ΑΕΚ

Το πριμ του Γιόβιτς που θέλησαν να «θάψουν» στην ΑΕΚ

Το έξτρα πριμ στον Γιόβιτς μετά τα τέσσερα γκολ που έβαλε στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Η Allwyn Arena είναι εδώ! Ολοκληρώθηκε το rebranding στο γήπεδο της ΑΕΚ  

Η Allwyn Arena είναι εδώ! Ολοκληρώθηκε το rebranding στο γήπεδο της ΑΕΚ  

Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ στην Allwyn Arena με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαρούχας για την ΑΕΚ : Κανένα φάουλ του Πήλιου, άδικα φωνάζει η Ένωση για τις κάρτες (vid)

Βαρούχας για την ΑΕΚ : Κανένα φάουλ του Πήλιου, άδικα φωνάζει η Ένωση για τις κάρτες (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έκανε λόγο για καθαρό γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τι είπε για τις κάρτες…

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media