ΑΕΚ

«Αγιά Σοφιά»: «Η υπογειοποίηση θα τελειώσει καλοκαίρι του 2021»

«Αγιά Σοφιά»: Σήμερα το μεσημέρι υπογράφτηκε στην Περιφέρεια Αττικής το έγγραφο για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια.
«Αγιά Σοφιά»: «Η υπογειοποίηση θα τελειώσει καλοκαίρι του 2021»

«Αγιά Σοφιά»: Σήμερα το μεσημέρι υπογράφτηκε στην Περιφέρεια Αττικής το έγγραφο για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρουσία των Δημήτρη Μελισσανίδη, Δημήτρη Ανδριόπουλου, Γιώργου Πατούλη, Αλέξη Αλεξίου και του εκπροσώπου της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, Δημήτρη Κούτρα έγινε σήμερα ένα πολύ σημαντικό βήμα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του μεγάλου αυτού έργου που θα… παντρεύει το δρόμο έξω από την «Αγιά Σοφιά» με το νέο γήπεδο.

«Αγιά Σοφιά»: Το χρονοδιάγραμμα της υπογειοποίησης

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο εκπρόσωπος της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, Δημήτρης Κούτρας μιλώντας στους δημοσιογράφους εξήγησε πως ήδη στο δρόμο στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν τοποθετηθεί τοπογράφοι, όπου εργάζονται κανονικά.

Επίσης, τόνισε «πως το έργο γίνεται στο κέντρο μίας ζωντανής πόλης και πως άπαντες πρέπει να σεβαστούν τους ρυθμούς της Νέας Φιλαδέλφειας».

Όσον αφορά για τις πρώτες ουσιαστικές εργασίες, αυτές αναμένεται να ξεκινήσουν τις πρώτες εβδομάδες του 2020. Και όταν ρωτήθηκε ο κ. Κούτρας για το πόσο θα διαρκέσουν τα έργα της υπογειοποιήσης, σχολίασε «πως πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, οι εργασίες θα «τρέξουν» και πως… χοντρικά μπορεί να χρειαστούν 14 μήνες για την παράδοση του έργου».

Με απλά λόγια υπάρχει η πεποίθηση και από την ανάδοχο εταιρεία πως τουλάχιστον αρχές του καλοκαιριού του 2021 το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. Ακριβής ημερομηνία δεν υπάρχει διότι δεν γνωρίζουν τι υπάρχει κάτω από το δρόμο σε επίπεδο υπόγειων δικτύων και τι θα προκύψει στην πορεία.

Η ΠΑΕ για για την συνάντηση στην Περιφέρεια Αττικής:

«Μία ακόμα μεγάλη στιγμή σε έναν δύσκολο και ανηφορικό δρόμο πενταετίας. Ενα ακόμα υψηλό εμπόδιο που αφήνουμε πίσω μας!

Μία μεγάλη υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας του έργου, κ. Δημήτρη Κούτρα, στο έργο της Υπογειοποίησης που συνδέεται άμεσα με τη λειτουργία του γηπέδου μας αλλά αποτελεί και έργο πνοής για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η προτελευταία υπογραφή στην προτελευταία σύμβαση στο δρόμο προς την ολοκλήρωση του μεγάλου μας ονείρου. Η ιστορική δικαίωση για όσους πίστεψαν και δικαιώθηκαν με την ΑΕΚ να πρωτοπορεί έχοντας χρηματοδοτήσει όλες τις απαραίτητες μελέτες ενός δημόσιου έργου, προκειμένου να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα και βεβαίως τον Περιφερειάρχη Αττικής να εμφανίζεται υπερήφανος για την πλήρη τήρηση όλων των δεσμεύσεων που ανέλαβε απέναντι στο μεγάλο έργο.

Μία ακόμα μεγάλη στιγμή σε έναν δύσκολο και ανηφορικό δρόμο πενταετίας. Ενα ακόμα υψηλό εμπόδιο που αφήνουμε πίσω μας!…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Η μεγάλη επιστροφή

ΑΕΚ: Η μεγάλη επιστροφή

Στην καλή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ΑΕΚ, ο Νίκολιτς ετοιμάζει και μια σημαντική επιστροφή, που θα βοηθήσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Έχανε πόντους, αλλά πήρε πάλι τα πάνω του!

ΑΕΚ: Έχανε πόντους, αλλά πήρε πάλι τα πάνω του!

O Xαβιέρ Ριμπάλτα πήρε τα πάνω του στο κατάλληλο τάιμινγκ. Λίγο πριν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Η «μεταγραφή» που την άλλαξε επίπεδο

ΑΕΚ: Η «μεταγραφή» που την άλλαξε επίπεδο

Υπάρχουν προφανώς αρκετοί λόγοι για την αγωνιστική άνοδο της ΑΕΚ, η οποία εμφανίζεται πολύ ανώτερη και από την περσινή ομάδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτή είναι η μεταγραφή που θέλει ο Νίκολιτς

ΑΕΚ: Αυτή είναι η μεταγραφή που θέλει ο Νίκολιτς

Δεδομένες και στοχευμένες οι μεταγραφικές επιδιώξεις της ΑΕΚ, αυτή είναι η κίνηση που θα ήθελε γρήγορα ο Νίκολιτς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Παρακολουθεί τον Τσαντίλα

ΑΕΚ: Παρακολουθεί τον Τσαντίλα

Ο Παναγιώτης Τσαντίλας με τη σεζόν που κάνει δείχνει να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, που τον τσεκάρει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αιχμές ο Τάκης Τσουκαλάς για τη «φουσκωμένη» ΑΕΚ – Τι υπαινίχθηκε για τη φόρμα της και για το «ξεφούσκωμα» που έρχεται (vid)

Αιχμές ο Τάκης Τσουκαλάς για τη «φουσκωμένη» ΑΕΚ – Τι υπαινίχθηκε για τη φόρμα της και για το «ξεφούσκωμα» που έρχεται (vid)

Πήγε σε περίεργα ύδατα ο Τάκης Τσουκαλάς με όσα είπε για την ΑΕΚ, θεωρώντας σίγουρο πως θα ξεφουσκώσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς για αυτό ήθελε αυτά τα χαφ

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς για αυτό ήθελε αυτά τα χαφ

Ο Νίκολιτς παιχνίδι με το παιχνίδι φανερώνει και το σκεπτικό του γιατί ήθελε χαφ συγκεκριμένων χαρακτηριστικών στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς θέλει να κάνει την ανατροπή με τον Λιούμπισιτς

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς θέλει να κάνει την ανατροπή με τον Λιούμπισιτς

Μόνο τυχαία δεν είναι τα όσα γίνονται με τον Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ, ο Νίκολιτς θέλει να τον κάνει απόλυτα ενεργό μέλος του ρόστερ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Κανείς δε θυμάται τον Γιόνσον

ΑΕΚ: Κανείς δε θυμάται τον Γιόνσον

Πηγαίνουν όλα πρίμα για τον Νίκολιτς και την ΑΕΚ, που ακόμα και η συζήτηση για τον Γιόνσον δείχνει να περνά στην ιστορία

Ποδόσφαιρο