ΑΕΛ

Κούγιας: Δημοσίευσε το έγγραφο με το οποίο κάνει λόγο για «παράνομη ανάκληση δελτίων» (pic)

Δημοσίευσε το έγγραφο με το οποίο κάνει λόγο για «παράνομη ανάκληση δελτίων» ο Αλέξης Κούγιας!
Κούγιας:  Δημοσίευσε το έγγραφο με το οποίο κάνει λόγο για «παράνομη ανάκληση δελτίων» (pic)

Δημοσίευσε το έγγραφο με το οποίο κάνει λόγο για «παράνομη ανάκληση δελτίων» ο Αλέξης Κούγιας!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ, με την οποία ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να δημοσιεύσει έγγραφο στο οποίο φαίνεται ότι οι «βυσσινί» δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Για να αντιληφθούν και οι πλέον δύσπιστοι το σκάνδαλο και την ακραία παρανομία του Γραμμένου, του Δέδε, του Διακοφώτη, του Γιαρένη και πόσο φιλιππινέζες του Γιαννάκη είναι, η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί το απόλυτο έγγραφο που αποκαλύπτει το πώς στήθηκε και πόσο παράνομη είναι η ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών μας, την από 4/1/2021 βεβαίωση περί μη οφειλής της ΠΑΕ ΑΕΛ από την ΕΠΟ, μόνο και μόνο με την παράδοση της μεταχρονολογημένης επιταγής.

Και για τον πλέον δύσπιστο, αλλά και για τους άσχετους νομικά, τον δημοσιογράφο που ονειρεύτηκε να γίνει δικαστής Θωμαΐδη και την νομικό χωρίς καμία παράσταση στα δικαστήρια Μπενέα και στους δήθεν νομικούς που τους οδηγούν σε αυτές τις νομικές αηδίες που αναπτύσσουν στην με 1,5% εκπομπή τους, τους υπενθυμίζουμε ότι στην από 4/1/2021 βεβαίωση περί μη οφειλής της Ε.Π.Ο. (μόνο τότε μπορούν να εκδοθούν δελτία) δεν υπάρχει καμία επιφύλαξη για το αν θα πληρωθεί η όχι η επιταγή.

Άλλωστε για αυτόν τον λόγο επί δεκαετίες η Ε.Π.Ο. ΚΑΙ Η Ε.Ι.Π. ουδέποτε ανακάλεσαν δελτία, γιατί όπως συνήθως γίνεται με τις παραδοθείσες μεταχρονολογημένες επιταγές που δεν πληρώθηκαν και πάντοτε ακόμη και αν σφραγίζονταν, αντικαθίσταντο με άλλες μεταχρονολογημένες επιταγές.

Το έγγραφο το οποίο πλέον δημιουργεί εφιάλτες σε όσους μεθόδευσαν αυτή την βρωμιά, αλλά και στους πληρωμένους κονδυλοφόρους υποστηρικτές τους, είναι το κατωτέρω και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις.

Αυτό ακριβώς καλύπτει και η υπ. αριθμ. 3/21 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Πειραιά, την οποία σκόπιμα οι άσχετοι νομικά κατά την κρίση μας, Θωμαΐδης και Μπενέα, αφ’ ενός μεν την διάβασαν, με σκοπό να δυσφημίσουν τον κ. Κούγια και τις νομικές του γνώσεις, μισή και αφετέρου εντελώς παράνομα και αντιδεοντολογικά τον απέτρεψαν και οι δύο να αναπτύξει τις νομικές απόψεις του επάνω στην ερμηνεία της συγκεκριμένης απόφασης, σε συνδυασμό με το έγγραφο που δημοσιοποιούμε και με το οποίο πιστοποιείται, χωρίς καμία νομική αμφισβήτηση, η ενοχική συμφωνία ΠΑΕ ΑΕΛ–ΕΠΟ παράδοση της μεταχρονολογημένης επιταγής να συνιστά εξόφληση κάθε οφειλής.

Εις βάρος του Θωμαΐδη και της Μπενέα, ο κ. Κούγιας θα υποβάλλει και μήνυση και θα καταθέσει αγωγή εναντίον τους, όπως και κατά του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, αλλά εφόσον η κα Μπενέα είναι πράγματι ενεργός δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και όχι δημοσιογράφος, θα κατατεθεί και καταγγελία εις βάρος της στον δικηγορικό σύλλογο του οποίου είναι μέλος για την κατασυκοφάντηση συναδέλφου της.

Εις βάρος Θωμαίδη, Μπενέα και OPEN έχουν κατατεθεί εκ μέρος του κ. Κούγια και άλλες μηνύσεις και αγωγές, για κατ’ επανάληψη συκοφαντική δυσφήμιση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπαϊωάννου: «Η ΑΕΛ επεδίωξε να μη γίνει το ματς, τα έχει χαμένα ο Κούγιας»

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Novibet : Η τελευταία εικόνα και ο Σάββας Παντελίδης

ΑΕΛ Novibet : Η τελευταία εικόνα και ο Σάββας Παντελίδης

«Έκατσαν» άσχημα τα τέσσερα γκολ και η ήττα από τον Παναιτωλικό, αλλά η παρουσία του Σάββα Παντελίδη στην ΑΕΛ Novibet αποτελεί εγγύηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός 1-4 : Πισωγύρισμα η ομάδα του Παντελίδη, σώθηκε ο Αναστασίου!

ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός 1-4 : Πισωγύρισμα η ομάδα του Παντελίδη, σώθηκε ο Αναστασίου!

Βήμα προς τα πίσω για την ΑΕΛ Novibet η εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, σε μια νίκη που είχαν ανάγκη Αγρινιώτες και Αναστασίου

Ποδόσφαιρο
ΑΕΛ: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός 7/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός 7/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

ΑΕΛ Novibet - Παναιτωλικός με πίεση ρυθμό και μονομαχίες σε όλο το γήπεδο καθώς κάθε φάση μπορεί να γυρίσει το ματς.

ΑΕΛ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

Επιλογή, κυρίως της διοίκησης της ΑΕΛ, ο Βέλγος επιθετικός Ζουλιέν Νγκόι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΛ Novibet καθαρίζει τη σωτηρία με το ντεμαράζ της

Η ΑΕΛ Novibet καθαρίζει τη σωτηρία με το ντεμαράζ της

Η ΑΕΛ Novibet με το διπλό στον Βόλο και το σερί των τελευταίων αγώνων απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη και καθαρίζει τη σωτηρία.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΛ: Βόλος – ΑΕΛ Novibet 31/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Βόλος – ΑΕΛ Novibet 31/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Βόλος - ΑΕΛ Novibet στη Super League, με ένταση, μονομαχίες και φάσεις που κρίνουν, σε ματς όπου το πρώτο γκολ αλλάζει όλα.

ΑΕΛ
ΑΕΛ: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 30/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 30/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στη Volley League Γυναικών με φόντο βαθμούς και γόητρο, ματς που θέλει καθαρό μυαλό και σταθερότητα.

ΑΕΛ
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές ΑΕΛ Novibet: Τελειώνει του Πιόνε Σίστο από τον Άρη – Επιβεβαίωση Sportime

Μεταγραφές ΑΕΛ Novibet: Τελειώνει του Πιόνε Σίστο από τον Άρη – Επιβεβαίωση Sportime

Παίκτης της ΑΕΛ θα πρέπει να θεωρείται ο Πιόνε Σίστο, καθώς η αποδέσμευσή του από τον Άρη μπαίνει στην τελική ευθεία και απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ποδόσφαιρο