ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Χρήστος Σίτος το φαβορί

Άμεσα θέλει να τελειώσει με το θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων ο Απόλλων Σμύρνης και ο Χρήστος Σίτος είναι το όνομα που προπορεύεται στην κούρσα διαδοχής του Θανάση Κόη
Απόλλων Σμύρνης: Χρήστος Σίτος το φαβορί

Άμεσα θέλει να τελειώσει με το θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων ο Απόλλων Σμύρνης και ο Χρήστος Σίτος είναι το όνομα που προπορεύεται στην κούρσα διαδοχής του Θανάση Κόη.

Όπως αναφέραμε μετά από αρκετά χρόνια ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Θανάσης Κόης αποτελεί παρελθόν και ο αντικαταστάτης του σύντομα θα γνωστοποιηθεί. Ο Στέφανος Αϊβαλιώτης ήταν μία περίπτωση που εξετάστηκε, αλλά η πρόταση που του έγινε, δεν τον ικανοποίησε. Δεν ήταν ο μοναδικός που έριξε «άκυρο» στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο Χρήστος Σίτος φαίνεται να είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή. Στο παρελθόν έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Καλλιθέα και Ηλυσιακό.

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα φιλικά που θα γίνουν στην Ελλάδα: «Το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης θα αρχίσει αμέσως μετά την επιστροφή, στις 23 Ιουλίου 2021, από το Πράβετς της Βουλγαρίας.

Στις 28 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα. Ακολουθεί στις 31 Ιουλίου το τεστ με τον Ιωνικό, σε γήπεδο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Στις 4 Αυγούστου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα και στις 14 Αυγούστου με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας»».

Διαβάστε επίσης:

Μάτζικ Τζόνσον: Αποθέωσε και τη Ζάκυνθο (pic)

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Άρη

Survivor – spoiler: Στον αέρα ο τελικός; Βρέθηκε κρούσμα με Κορονοϊό

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Απόλλων Σμύρνης : Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σίμο Κορομηλά

Απόλλων Σμύρνης : Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σίμο Κορομηλά

Άλλη μια προσθήκη για τον Απόλλωνα Αθηνών που θέλει να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Άρης «έκλεψε» τον βαθμό από τον προτελευταίο Αστέρα που είχε τρία δοκάρια!

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Άρης «έκλεψε» τον βαθμό από τον προτελευταίο Αστέρα που είχε τρία δοκάρια!

Νέα γκέλα του Άρη κόντρα στον προτελευταίο Αστέρα Τρίπολης που είχε τρία δοκάρια μέσα στο «Βικελίδης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Με γκολ των Τσάπρα (21'), Εραμούσπε (51'), Συμελίδη (54')και Πεντρόζο (79') ο Λεβαδειακός διέλυσε τον Άρη με 4-1 ο οποίος είχε ισοφαρίσει στο 29'με αυτογκόλ του Εραμούσπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Ο Αστέρας Τρίπολης προχωρά σε τακτικές που σηκώνουν συζήτηση.

Ποδόσφαιρο
X-Ray Room: X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

Οι ακτίνες του Sportime τραβούν την κουρτίνα για το τι γίνεται με τα μανατζερικά γραφεία και τους ατζέντηδες. Μαντζερικό X-Ray λοιπόν…

X-Ray Room
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Στο 0-0 έμειναν Απόλλων Σμύρνης και Κηφισιά στο φινάλε της Super League 2. Διπλά για Καλλιθέα, ΑΕΚ Β' και ΟΦ Ιεράπετρας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Σοκαριστικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να διασύρεται. Βήμα που της δίνει ελπίδες παραμονής στη Super League 2 για την Προοδευτική.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Ο «Μύρο» δεν ήθελε να χάνει ποτέ. Αλλά με αντίπαλο τον καρκίνο η νίκη τις περισσότερες φορές είναι κόντρα στα προγνωστικά και η ήττα συνήθως αναμενόμενη!

Ποδόσφαιρο