ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ψάχνει την… ηρεμία του μέσω Ριζούπολης

Τρία ματς απομένουν για να πέσει η αυλαία στην κανονική διάρκεια της Super League 1 και ο Απόλλων Σμύρνης έχει τα δύο παιχνίδια εντός
Απόλλων Σμύρνης: Ψάχνει την… ηρεμία του μέσω Ριζούπολης

Τρία ματς απομένουν για να πέσει η αυλαία στην κανονική διάρκεια της Super League 1 και ο Απόλλων Σμύρνης έχει τα δύο παιχνίδια εντός.

Το ιδανικό, μάλιστα, θα ήταν σε αυτά να έχει το απόλυτο. Είναι ούτως ή άλλως ματς με αντιπάλους που βρίσκονται στα μέτρα του. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον ΟΦΗ το Σάββατο (27/2) και την τελευταία αγωνιστική τον Παναιτωλικό. Ενδιάμεσα υπάρχει το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το οξύμωρο φέτος για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι πως εντός έδρας δεν παίρνει αποτελέσματα. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας στο φινάλε με την ΑΕΛ, μοναδικό θετικό αποτέλεσμα ήταν η πρόσφατη νίκη επί του Ατρομήτου. Σε όλα τα άλλα ματς έχουν χάσει οι «κυανόλευκοι» εξαιρουμένου του αγώνα με τον Βόλο. Εκείνο το 3-3, όμως, σαν ήττα φάνταζε, καθώς η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε προηγηθεί με 3-0.

Άπαντες στη Ριζούπολη ευελπιστούν να έρθει η νίκη με τον ΟΦΗ ώστε να υπάρξει ηρεμία στην ομάδα. Γνωρίζουν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα είναι αρκετά βαρύ το κλίμα. Συνολικά, άλλωστε, ο Απόλλων Σμύρνης μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω του έχουν κάνει αποτελέσματα και γι’ αυτό έχει αυξηθεί η πίεση και σε εκείνον.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Απόλλων Σμύρνης : Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σίμο Κορομηλά

Απόλλων Σμύρνης : Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σίμο Κορομηλά

Άλλη μια προσθήκη για τον Απόλλωνα Αθηνών που θέλει να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Άρης «έκλεψε» τον βαθμό από τον προτελευταίο Αστέρα που είχε τρία δοκάρια!

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Άρης «έκλεψε» τον βαθμό από τον προτελευταίο Αστέρα που είχε τρία δοκάρια!

Νέα γκέλα του Άρη κόντρα στον προτελευταίο Αστέρα Τρίπολης που είχε τρία δοκάρια μέσα στο «Βικελίδης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Με γκολ των Τσάπρα (21'), Εραμούσπε (51'), Συμελίδη (54')και Πεντρόζο (79') ο Λεβαδειακός διέλυσε τον Άρη με 4-1 ο οποίος είχε ισοφαρίσει στο 29'με αυτογκόλ του Εραμούσπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Ο Αστέρας Τρίπολης προχωρά σε τακτικές που σηκώνουν συζήτηση.

Ποδόσφαιρο
X-Ray Room: X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

Οι ακτίνες του Sportime τραβούν την κουρτίνα για το τι γίνεται με τα μανατζερικά γραφεία και τους ατζέντηδες. Μαντζερικό X-Ray λοιπόν…

X-Ray Room
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Στο 0-0 έμειναν Απόλλων Σμύρνης και Κηφισιά στο φινάλε της Super League 2. Διπλά για Καλλιθέα, ΑΕΚ Β' και ΟΦ Ιεράπετρας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Σοκαριστικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να διασύρεται. Βήμα που της δίνει ελπίδες παραμονής στη Super League 2 για την Προοδευτική.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Ο «Μύρο» δεν ήθελε να χάνει ποτέ. Αλλά με αντίπαλο τον καρκίνο η νίκη τις περισσότερες φορές είναι κόντρα στα προγνωστικά και η ήττα συνήθως αναμενόμενη!

Ποδόσφαιρο