Αγία Μαρίνα: Mια ακόμα περίπτωση κτηνώδους σεξουαλικής επίθεσης από λαθρομετανάστες, που κατά τα άλλα θα «ενσωματωθούν» στην κοινωνία...

Αγία Μαρίνα: Μαφιόζικες εκτελέσεις, δολοφονίες για το τίποτα, σκληρά καρτέλ ναρκωτικών, λαθραίων τσιγάρων και μαϊμού προϊόντων, άγριες ληστείες, τώρα και απόπειρες για… live streaming βιασμούς από τους εισαγόμενους «φορείς πολιτισμού» που θέλει να ενσωματώσει με το στανιό η ΠτΔ στη κοινωνία, για να… ανανεωθεί ο γερασμένος πληθυσμός. Στο νέο σκηνικό φρίκης που διαδραματίστηκε την Κυριακή,...

Αγία Μαρίνα: Μαφιόζικες εκτελέσεις, δολοφονίες για το τίποτα, σκληρά καρτέλ ναρκωτικών, λαθραίων τσιγάρων και μαϊμού προϊόντων, άγριες ληστείες, τώρα και απόπειρες για… live streaming βιασμούς από τους εισαγόμενους «φορείς πολιτισμού» που θέλει να ενσωματώσει με το στανιό η ΠτΔ στη κοινωνία, για να… ανανεωθεί ο γερασμένος πληθυσμός.

Στο νέο σκηνικό φρίκης που διαδραματίστηκε την Κυριακή, μια ομάδα Πακιστανών επιτέθηκε σε 25χρονη κοπέλα, σε παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, όπου επιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μάλιστα βίντεο από κινητό και αναμεταδίδοντας το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα.

Το κέντρο της Αθήνας (που λειτουργεί σαν ορμητήριο εγκλήματος για ολόκληρη την Αττική) έχει μετατραπεί σε άντρο μαφιόζικων ομάδων ανά εθνικότητα, οριοθετημένο με συγκεκριμένους «χώρους ευθύνης» ανά συμμορία.

Άλλα καθόλου δεν θα πρέπει να μας πειράζει αυτό, γιατί ο Κώστας Μπακογιάννης τοποθέτησε υπερσύγχρονους ιονιστές για τα καυσαέρια που ισοδυναμούν με 30 δέντρα, οπότε οι εισαγόμενοι εγκληματίες που έχουν καταλάβει το κέντρο θα οργανώνουν τα «θεάρεστα» σχέδια τους σε μια καθαρότερη Ισλαμαμπάντ νο2. Και τα υποψήφια θύματα/ανυποψίαστοι πολίτες θα τραβούν τα πάνδεινα, με την πολυτέλεια όμως του να αναπνέουν καθαρότερο οξυγόνο, για όσο περιμένουν να έρθει «η σειρά τους».

Ο Υπουργός Απροστάτευτου Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συνεχίζει να εκτίθεται ανεπανόρθωτα, κυριολεκτικά 24ωρο με το 24ωρο. Συνεχίζει να ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου (κατά τη δήλωση του) δεν υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα, άλλα αυξημένη «εγκληματοφοβία»…

Ο εφιάλτης που έζησε η 25χρονη κοπέλα έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, περίπου στις 18:00, όταν η γυναίκα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγο της στο πάρκινγκ του καταστήματος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Αφού ο σύζυγος απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά, μια ομάδα έξι Πακιστανών πλησίασε την κοπέλα και την περικύκλωσε. Αμέσως όρμησαν κατά πάνω της και ξεκίνησαν να της τραβούν τα ρούχα, ενώ ένας εξ’ αυτών έβγαλε το κινητό του και ξεκίνησε να καταγράφει αυτή τη κτηνωδία σε live streaming.

H κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει, άρχισε να κλαίει και να φωνάζει, και τα έξι ανθρωπάρια άρχισαν να βγάζουν αλαλαγμούς και δυνατές φωνές στη γλώσσα τους, πιθανότατα για να καλύψουν τις απεγνωσμένες φωνές της. Με σκισμένα ρούχα, κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει από τη συμμορία και έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στο Α.Τ Κορωπίου.

Περίπου μιάμιση ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο από τους έξι Πακιστανούς, εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών, που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι τέσσερεις δράστες.

Η κοπέλα ήταν «τυχερή» μέσα στην ατυχία της, και γλίτωσε από τα χειρότερα.

Τον Ιούλιο συμπληρώνονται 9 χρόνια από τότε που ένα άλλο ανθρωπόμορφο κτήνος ίδιας καταγωγής, και τότε σε μια παραλία όπως και τώρα, έβγαλε την αρρωστημένη μανία του προς την 15χρονη τότε Μυρτώ, καταστρέφοντας για πάντα τη ζωή της.

Αποδεικνύεται με τον πιο εμφατικό τρόπο, πως τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε, και μάλιστα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ατιμωρησία και ανοχή στην εγκληματικότητα σήμερα. Αρρωστημένα τέρατα κυκλοφορούν ανάμεσα μας, δρουν ανεξέλεγκτα, και κρύβουν τα φρικτά τους ένστικτα, πίσω από το παραπέτασμα της «ιερής» «πολυπολιτισμικότητας», που προωθεί η ελίτ μέσω μιας καλοστημένης βιομηχανίας εσόδων, που θεμελιώθηκε στον λαθροεποικισμό.

Οι πάσης φύσεως δικαιωματιστές του γλυκού νερού, ασχολούνται με τις… τριχολαβίδες και βγάζουν αλαλαγμούς με τις δηλώσεις Λατινοπούλου, άλλα όταν σκάει υπόθεση μανιασμένων αλλοδαπών που προβαίνουν σε πράξη -ορισμό ανδρικής κτηνωδίας και εξευτελισμού κάποιας αθώας, ανυπεράσπιστης γυναίκας- τα πληκτρολόγια σιωπούν, τα χείλη σφραγίζουν, τα περί… πατριαρχίας πηγαίνουν στην metoo «αποθήκη επιχειρημάτων» να ξεκουραστούν λίγο, τα σπρέι που βάφουν στους τοίχους βουλώνουν, τα μαχητικά τρικάκια μένουν λευκά.

Άλλα και οι εργοδότες που για να γλυτώσουν μερικά ευρώ στο πορτοφόλι τους, είναι διατεθειμένοι να βάλουν παράνομα στη δούλεψη τους κάθε καρυδιάς καρύδι, χωρίς έγγραφα, χωρίς αποδεικτικά, χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό για το τι ποινικό μητρώο κουβαλά κάθε εργάτης που εμπιστεύονται, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Εκτός από την παρανομία που πράττουν λόγω της φιλαργυρίας τους, συμπεριφέρονται και εντελώς ανεύθυνα προς την ίδια την κοινωνία, μη υπολογίζοντας πως η κάλυψη που προσφέρουν σε αγνώστου ταυτότητας «εργάτες» προκειμένου να μειώσουν έξοδα, ενδέχεται να βοηθά στην επώαση της δράσης διεστραμμένων βιαστών, που θα γυρίσει μπούμερανγκ, στις κόρες, στις συζύγους, στα παιδιά μας.

Και στη κορυφή της πυραμίδας των ευθυνών, ένα ανεύθυνο και επικίνδυνο κράτος, που προσπαθεί να φτιάξει ετσιθελικά ένα πολιτισμικό… μωσαϊκό, με «ψηφίδες» από λαούς για τους οποίους η ανθρώπινη ζωή έχει αξία όσο μια σακούλα σκουπιδιών. Λαοί που αντιμετωπίζουν την γυναίκα σαν μιαρό ζώο και σαν σκεύος ηδονής των διεστραμμένων ορέξεων τους.

Και από αντιμετώπιση των φαινομένων αυτών; Η απόλυτη παράνοια. Ζούμε σε συνθήκες που για το κράτος, είναι πολύ ευκολότερο να σου πάρει το σπίτι λόγω ασήμαντων οφειλών, παρά να απελάσει έναν στυγνό εγκληματία που βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Στη διαστροφή των ημερών που ζούμε, δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν η 25χρονη κοπέλα χαρακτηριζόταν «υπερβολική» και «ρατσίστρια», και αν οι συλληφθέντες αφεθούν σύντομα ελεύθεροι (για να τους δοθεί χρόνος να οργανώσουν καλύτερα την επόμενη επίθεση τους).

Άλλωστε τι είναι μερικές απόπειρες βιασμών, μπροστά στη… μεγαλειώδη «λύση» που ετοιμάζουν για το δημογραφικό; Στα φαινόμενα Ισλαμοφασισμού θα κολλήσουμε;

Είπαμε… μην είμαστε και εγκληματοφοβικοί…