ΑΡΗΣ BC

Παπαγεωργίου: «Δεν τιμάει κανέναν το που βρέθηκε ο Άρης φέτος»

Ο Χάρης Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στο Υellow Radio 92.8 και μίλησε για όσα συνέβησαν στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (21/5) και τις αποφάσεις που έλαβε, ανέλυσε τις θέσεις του Άρη και αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα των «κιτρινόμαυρων». Αρχικά ο Χάρης Παπαγεωργίου τόνισε: «Ήταν η κατάληξη μίας μεγάλης προσπάθειας που έγινε εδώ και καιρό. Θεωρώ...
Παπαγεωργίου: «Δεν τιμάει κανέναν το που βρέθηκε ο Άρης φέτος»

Ο Χάρης Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στο Υellow Radio 92.8 και μίλησε για όσα συνέβησαν στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (21/5) και τις αποφάσεις που έλαβε, ανέλυσε τις θέσεις του Άρη και αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα των «κιτρινόμαυρων».

Αρχικά ο Χάρης Παπαγεωργίου τόνισε: «Ήταν η κατάληξη μίας μεγάλης προσπάθειας που έγινε εδώ και καιρό. Θεωρώ ότι είναι η δυσκολότερη χρονιά στην ιστορία του Άρη. Δεν τιμάει κανέναν το που βρέθηκε η ομάδα φέτος.

Χειρίστηκα το πολύ δύσκολο αυτό θέμα του να παρθεί μία οριστική απόφαση σχετικά με την βαθμολογία. Απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς. Με την άλλη μου ιδιότητα ως γραμματέας του ΕΣΑΚΕ είχε επαφές με τους άλλους προέδρους και φτάσαμε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα».

Για το ότι ο Άρης δεν ζήτησε «χάρη»: «Ο Άρης δεν ζητάει χάρη από κανέναν. Τα παιδιά κάνανε ατομικές προπονήσεις, ήταν όλοι ετοιμοπόλεμοι. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, στον Άρη δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την θέση».

Για τις αποφάσεις που ελήφθησαν: «Νομίζω αυτό είναι το δίκαιο. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».

Για τον αριθμό των ομάδων που θα είναι στην Α1 την νέα σεζόν ο Παπαγεωργίου τόνισε: «Είναι σαφές ότι οι 14 ομάδες της Α1 θα παραμείνουν. Περιμένουμε την απόφαση της ΕΟΚ για το αν θα ανεβάσει μία ομάδα, τον Χαρίλαο Τρικούπη, ή θα ανέβει και δεύτερη.

Θα αλλάξουν συνολικά πολλά. Τα κριτήρια της συμμετοχής με την εγγυητική και το θέμα τον γηπέδων, θα δούμε τι θα γίνει για χορηγούς, διαχείριση τηλεοπτικών και πολλά άλλα».

Για την εγγυητική: «Η πρόταση είναι να υπάρχει μία εγγυητική 200.000 ευρώ, με τα 140.000 να αποδεσμεύονται τον Νοέμβριο».

Για τα υπόλοιπα ζητήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι: «Το τηλεοπτικό είναι ένα βασικό και καυτό θέμα που αφορά όλες της ΚΑΕ. Υπάρχει και το θέμα του χορηγού, να δούμε αν θα συμφωνήσει η ΕΚΟ λόγω των συνθηκών.

Υπάρχουν πρόεδροι που συμφωνούν στην μείωση των ξένων για πολλούς λόγους. Κάποιοι κρίνουν ότι το νούμερο έξι είναι πολύ υψηλό. Έχουμε και το κομμάτι των γηπέδων. Πρέπει να έχουμε αξιοπρεπείς έδρες, σύγχρονα γήπεδα και με κόσμο στις κερκίδες».

Για το θέμα του κόσμου: «Το είχα θέσει και σε προηγούμενη τηλεδιάσκεψη. Πλήττεται κυρίως ο Άρης γιατί στα χειρότερα του έχει πάλι κόσμο στο γήπεδο».

Για τον Άρη: «Είμαστε ήδη στην επόμενη μέρα. Όπως και καθημερινά, έτσι και σήμερα είμαι στο γραφείο και σχεδιάζουμε τον Άρη της επόμενης χρονιάς που θέλουμε να μην περάσουμε αυτά που περάσαμε φέτος».

Για το θέμα των μετοχών: «Κάλεσα σήμερα τον κ.Γουλιέλμο αλλά δεν μου απάντησε. Ελπίζω μέχρι το μεσημέρι να έχουμε επικοινωνία. Μου έχει πει ότι δυσκολεύεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη λόγω των περιορισμών στις πτήσεις. Την επόμενη εβδομάδα πάντως θα κατέβω στην Αθήνα για το συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, οπότε αν χρειαστεί θα παραμείνω».

Για την δική του παρουσία στην διοίκηση της ΚΑΕ: «Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Επιστρατεύτηκα σε μία δύσκολη φάση μετά την απομάκρυνση του Παναγιώτη Γιαννάκη για να βοηθήσω να βγει ο Άρης από το αδιέξοδο εκείνη την χρονιά. Είμαι αποφασισμένος να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην περάσει ξανά ο Άρης τέτοια δύσκολα χρόνια».

Για το πλάνο που υπάρχει για την επόμενη μέρα: «Ας μην δημοσιοποιήσουμε περισσότερα. Είμαστε σε μία καλή επαφή με τον Λευτέρη τον Αρβανίτη και μόλις υπάρχει κάτι θα ενημερώσουμε τον κόσμο του Άρη. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, ο Άρης μας χρειάζεται όλους και δεν περισσεύει κανείς. Από εκεί και πέρα: δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Πηγή: Yellow fm

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ – Άρης 28/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μπαχτσεσεχίρ – Άρης 28/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μπαχτσεσεχίρ - Άρης με φόντο το EuroCup, παιχνίδι ρυθμού και αποφάσεων, όπου άμυνες και λεπτομέρειες στο τέλος κρίνουν αποτέλεσμα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Προμηθέας Πατρών – Άρης 24/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Προμηθέας Πατρών – Άρης 24/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Προμηθέας Πατρών - Άρης σε ματς υψηλής έντασης με στόχο τον έλεγχο του ρυθμού, σωστές αποφάσεις στο παρκέ και καθοριστικές λεπτομέρειες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τολιόπουλος – Παναθηναϊκός: Η Euroleague, το στάτους και το δίλημμα της Θεσσαλονίκης με Άρη και ΠΑΟΚ

Τολιόπουλος – Παναθηναϊκός: Η Euroleague, το στάτους και το δίλημμα της Θεσσαλονίκης με Άρη και ΠΑΟΚ

Η επιλογή του Βασίλη Τολιόπουλου να παίξει στον Παναθηναϊκό άναψε κουβέντα στη Θεσσαλονίκη. Όχι γιατί υπήρχε άμεση επιστροφή, αλλά γιατί έθεσε ξεκάθαρα το ερώτημα: τι ψάχνει πραγματικά ο παίκτης.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Σλάσκ Βρότσλαβ – Άρης 20/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Σλάσκ Βρότσλαβ – Άρης 20/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Σλάσκ Βρότσλαβ Άρης στο EuroCup με ένταση, μάχες στη ρακέτα και έλεγχο ρυθμού, σε παιχνίδι που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Μπάσκετ
ΑΡΗΣ BC: Άρης – Χάποελ Ιερουσαλήμ 14/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Άρης – Χάποελ Ιερουσαλήμ 14/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Άρης - Χάποελ Ιερουσαλήμ ευρωπαϊκή μάχη στο EuroCup με ένταση ρυθμό άμυνες δυνατές κατοχές μεγάλα σουτ και στόχο τη νίκη.

ΑΡΗΣ BC
Μπάσκετ: Οριστικό: Δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Άρη ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Οριστικό: Δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Άρη ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει τη σεζόν στη Θεσσαλονίκη, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρησή του στον Άρη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Άρης: Τελειωμένο του Κώστα Αντετοκούνμπο – Δανεικός από τον Ολυμπιακό

Άρης: Τελειωμένο του Κώστα Αντετοκούνμπο – Δανεικός από τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο συνεχίζει στον Άρη ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, μετά την απόκτηση Ταϊρίκ Τζόουνς.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Άρης: Πάει για τη βόμβα με Κώστα Αντετοκούνμπο

Άρης: Πάει για τη βόμβα με Κώστα Αντετοκούνμπο

Ο Άρης θέλει τον Κώστα Αντετοκούνμπο και μάλιστα έκανε ήδη κρούση για την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό σε μια σημαντική κίνηση

Μπάσκετ
ΑΡΗΣ: Άρης Betsson – Προμηθέας 96-80: Ολοένα και βελτιώνεται με τον Μίλιτσιτς…

Άρης Betsson – Προμηθέας 96-80: Ολοένα και βελτιώνεται με τον Μίλιτσιτς…

Συνεχίζει να βελτιώνεται με τον Μίλιτσιτς στον πάγκο ο Άρης Betsson...

ΑΡΗΣ