ΑΡΗΣ

Ανάκογλου: Άφησε πίσω του τον εφιάλτη

Πέρασαν δύο χρόνια και δύο τραυματισμοί στους χιαστούς για να παίξει ξανά ο χαφ του Άρη
Ανάκογλου: Άφησε πίσω του τον εφιάλτη

Πέρασαν δύο χρόνια για να τον δούμε να ξαναπαίζει. Ο Δημήτρης Ανάκογλου σε αυτό το χρονικό διάστημα έζησε τον δικό του εφιάλτη.

Στο ματς με την Καλλονή ήταν εκείνος που «έφτιαξε» το γκολ για τον Ίλιτς στις καθυστερήσεις ώστε να έρθει το διπλό για τον Άρη. Ήταν το τελευταίο ματς που αγωνίστηκε. Τρεις μέρες μετά βρισκόταν στην αποστολή. Έκατσε στον πάγκο στον αγώνα με τον Πανελευσινιακο και στις 7 Απριλίου πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ο λόγος ήταν πως είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Πείσμωσε, δούλεψε, και ξαναμπήκε σε αποστολή σχεδόν έναν χρόνο μετά. Στο ματς του Άρη με την Καλλιθέα (7/3/2018) ο Δημήτρης Σπανός τον πήρε στην αποστολή κυρίως για να τον ανεβάσει ψυχολογικά. Ο Ανάκογλου ετοιμαζόταν να επιστρέψει, αλλά η μοίρα του έπαιξε περίεργο παιχνίδι.

Σε μία προπόνηση υπέστη ξανά ρήξη χιαστών. Ήταν και πάλι Απρίλιος. Υποτροπή στο ίδιο γόνατο. Πόσες πιθανότητες έχει να συμβεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Λίγες. Συνήθως είτε το παθαίνεις στο άλλο γόνατο γιατί όταν επιστρέψεις βάζεις ασυναίσθητα βάρος εκεί είτε περνούν αρκετά χρόνια προκειμένου να σου ξαναβγεί θέμα στο ίδιο γόνατο.

Έχουμε και πάλι Απρίλιο και φαίνεται πως η τρίτη ήταν και η… τυχερή. Στο φιλικό με τον Βόλο έπαιξε για πρώτη φορά μετά από όσα είχε περάσει. Είχε προηγηθεί ένα οικογενειακό διπλό με την Κ19 στο Νέο Ρύσιο, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να παίζεις έστω και σε φιλικό με κανονικούς επαγγελματίες.

Τα δύσκολα πέρασαν

Όταν περνάς τέτοιες στιγμές, το μόνο που θες είναι να είσαι υγιής και να μπορέσεις να χαρείς ξανά το ποδόσφαιρο. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και για τον Σερραίο χαφ. Το συμβόλαιό του με τον Άρη, άλλωστε, ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και όλα δείχνουν πως θα αναζητήσει μία νέα περιπέτεια.

Φέτος ο Ανάκογλου μπήκε τρεις φορές στην αποστολή (Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ) και ο στόχος πλέον είναι να πάρει έστω και κάποια λεπτά συμμετοχής στο τελευταίο ματς της χρονιάς με την Ξάνθη εντός έδρας. Αν συμβεί θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2016 που θα παίζει στη Super League.

Άλλο είναι το σημαντικό πάντως. «Να είμαι υγιής και τα υπόλοιπα θα έρθουν», λέει και κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Το ταλέντο δεν του έλειψε ποτέ ούτως ή άλλως. Πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ φεύγοντας από τα γραφεία του Παναθηναϊκού, έζησε τον υποβιβασμό, έγινε αρχηγός της στα δύσκολα χρόνια της Γ’ και της Β’ Εθνικής, επέστρεψε μαζί της και εν συνεχεία έψαξε το καλύτερο. Πάντα με πολλή δουλειά, αλλά χωρίς τύχη. Τώρα είναι έτοιμος να την πάρει στα… πόδια του και να κάνει το ολικό comeback.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ημιτελικών – Πότε θα παίξουν Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Άρης!

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ημιτελικών – Πότε θα παίξουν Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Άρης!

Οι μέρες και οι ώρες των αναμετρήσεων της φάσης των «8» του Κυπέλλου. Πότε θα γίνουν τα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Άρης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Με Βάργκα στην κορυφή κόντρα στον Άρη – Δύσκολα ο Γιόβιτς

ΑΕΚ: Με Βάργκα στην κορυφή κόντρα στον Άρη – Δύσκολα ο Γιόβιτς

Με τον Βάργκα να ετοιμάζεται για βασικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη, καθώς ο Λούκα Γιόβιτς δύσκολα θα μπορέσει να ξεκινήσει λόγω κόπωσης και μικροτραυματισμού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΑΕΚ : Αυτός σφυρίζει στο Βικελίδης και δεν είναι Γερμανός!

Άρης – ΑΕΚ : Αυτός σφυρίζει στο Βικελίδης και δεν είναι Γερμανός!

Ορίστηκε ο Νορβηγός Ροχίτ Σάγκι στο ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική της Super League, με πλήρη ξένη διαιτητική ομάδα και VAR.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Η πρόκριση, η εικόνα και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson που μπορεί να αλλάξει τη σεζόν

Άρης: Η πρόκριση, η εικόνα και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson που μπορεί να αλλάξει τη σεζόν

Η πρόκριση επί του Παναιτωλικού ήταν σημαντική για τον Άρη, όμως ακόμα πιο σημαντικά ήταν τα αγωνιστικά σημάδια που έστειλε η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Παναιτωλικός 2-0: Πρόκριση και ραντεβού με Παναθηναϊκό

Άρης – Παναιτωλικός 2-0: Πρόκριση και ραντεβού με Παναθηναϊκό

Με δύο γκολ πριν την ανάπαυλα ο Άρης έριξε τον Παναιτωλικό, πέρασε στους 8 του Κυπέλλου και έκλεισε μονομαχία με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: Άρης – Παναιτωλικός (6/1/2026): Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Άρης – Παναιτωλικός (6/1/2026): Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Άρης - Παναιτωλικός κοντράρονται σε νοκ άουτ αναμέτρηση, με την πρόκριση να κρίνεται σε ένα ματς και κάθε λεπτομέρεια να μετράει.

Κύπελλο Ελλάδας
Ποδόσφαιρο: Άρης μεταγραφές : Προβάδισμα για τον Στίβεν Τσούμπερ

Άρης μεταγραφές : Προβάδισμα για τον Στίβεν Τσούμπερ

Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει μπει γερά στο κάδρο του Άρη που έχει τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσει το προσεχές διάστημα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Καίει ο αριστερός μπακ – Καθυστερεί ο Μεντίλ, ψάχνει άμεση λύση ο Ρέγες

Άρης: Καίει ο αριστερός μπακ – Καθυστερεί ο Μεντίλ, ψάχνει άμεση λύση ο Ρέγες

Ο Άρης κινήθηκε γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, όμως η υπόθεση του αριστερού μπακ παραμένει ανοιχτή και πιεστική, με τον Χαμζά Μεντίλ να αργεί και το πρόγραμμα να γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικό.

Ποδόσφαιρο