ΑΡΗΣ

Άρης: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί – Βάσει ετοιμότητας τα γκρουπ των παικτών

Ανέβασε σταδιακά ρυθμούς ο Άρης στις προπονήσεις του με τους παίκτες να χωριζονται σε γκρουπ βάσει εργομετρικών και σωματομετρικών εξετάσεων.
Άρης: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί – Βάσει ετοιμότητας τα γκρουπ των παικτών

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε τη Δευτέρα (11/5) ο Άρης μετά το ρεπό της Κυριακής (10/5). Μάλιστα οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ ανέβασαν σταδιακά τους ρυθμούς τους. 

Οι «κίτρινοι» γυμνάστηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και άπαντες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Να σημειωθεί οτι και πάλι οι άνθρωποι της ομάδας πήραν όλα τα μέτρα προφύλαξης και πρόληψης κατά του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εστάλη η επιστολή σε Γεραπετρίτη – Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Καρυπίδης

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν και πάλι σε γκρουπ, τα οποία καταρτίστηκαν με βάσει τα αποτελέσματα των εργομετρικών και σωματομετρικών εξετάσεων. Ήταν αναμενόμενο άλλωστε ότι δεν είναι δυνατόν άπαντες να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας. Κι αυτό καθώς όσο κι αν ολοι τους ακολουθούσαν το πρόγραμμα που τους είχε δοθεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δεν ήταν εύκολο να γυμναστούν στο ίδιο επίπεδο.

Οπως είπαμε οι ρυθμοί σταδιακά ανεβαίνουν, μετά τις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, που ήταν ουσιαστικά προσαρμογής, κατά τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Τέλος αύριο, Τρίτη (12/5), ο Άρης θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τα έχει μαζεμένα στον Χιμένεθ ο Μορόν!

Τα έχει μαζεμένα στον Χιμένεθ ο Μορόν!

Οι λόγοι που προκάλεσαν το νέο ξέσπασμα του Μορόν όταν ο Χιμένεθ τον έκανε αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Όλα τα λεφτά τα σχόλια που έκανε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη διαιτησία στο Άρης – ΠΑΟΚ. Τι είπε για Ζαφείρη και Πέρεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Μόλις οκτώ παίκτες έχουν «επιβιώσει»

Άρης: Μόλις οκτώ παίκτες έχουν «επιβιώσει»

Μόνο οκτώ ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει από τον περσινό Άρη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ δεν πειραματίστηκε όπως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Ποδόσφαιρο: Δηλαδή τι θα έλεγε το MEGA αν έχανε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ…

Δηλαδή τι θα έλεγε το MEGA αν έχανε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ…

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στο MEGA το αγαπημένο θέμα είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης και τα όσα ακούει…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης στον Βόλο χωρίς κόσμο, απόφαση που φέρνει ένταση πριν τη σέντρα και αφήνει το παιχνίδι να ξεκινήσει ήδη φορτισμένο.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σαν σήμερα 9 Φεβρουαρίου: Παναθηναϊκός – Άρης ο τελικός που έμεινε αξέχαστος!

Σαν σήμερα 9 Φεβρουαρίου: Παναθηναϊκός – Άρης ο τελικός που έμεινε αξέχαστος!

Σαν σήμερα 9 Φεβρουαρίου ο τελικός Κυπέλλου στο Ηράκλειο έγραψε ιστορία, με καθαρό μήνυμα ισχύος και τρόπαιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λορέν Μόρον σημειώθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό φορ να αντιδρά έντονα στην αλλαγή του

Ποδόσφαιρο