ΑΡΗΣ

Άρης: Οι σκέψεις του Ένινγκ για τη Νέα Σμύρνη και η επιβράβευση του Μαντσίνι

Ο Μίχαελ Ένινγκ αναμένεται να παρατάξει τον Άρη στη Νέα Σμύρνη με «συνταγή» Ξάνθης και Παναιτωλικού στοχεύοντας στο 3Χ3.
Άρης: Οι σκέψεις του Ένινγκ για τη Νέα Σμύρνη και η επιβράβευση του Μαντσίνι

Μετά τις δύο σερί νίκες επί Ξάνθης και Παναιτωλικού, τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει στον Άρη. Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ έφτασε τους 11 βαθμούς, πλησίασε την πρώτη 6άδα και έτσι αντιμετωπίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Θέλει όμως να δώσει συνέχεια με αναλόγως θετικά αποτελέσματα στις προσεχείς δύο αγωνιστικές, με Πανιώνιο εκτός και Αστέρα Τρίπολης εκτός.

Άλλωστε στη συνέχεια ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι έτσι ο Άρης θέλει βαθμολογικά να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην Ένωση. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό δεν έχει καλή ψυχολογία, ενώ ταλανίζεται και από διάφορα εσωτερικά θέματα (Βράνιες, Λιβάια).

Έτσι για τον Άρη θα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα και γιατί όχι να ξεπεράσει την ΑΕΚ στον πίνακα της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένινγκ: Οι δύο παίκτες που παλεύουν να τον… πείσουν!

Αυτό που προέχει όμως είναι τα παιχνίδια που προηγούνται, αρχής γεγομένης αυτό της Νέας Σμύρνης το Σάββατο (2/11. 19:30).

Μια έδρα παραδοσιακά δύσκολη για τους «κίτρινους» και έτσι θέλει προσοχή, έστω κι αν η ποοιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη.

Μπορεί δηλαδή ο Πανιώνιος να είναι τελευταίος με -2 βαθμούς, όμως το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι. Μάλιστα οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να τα δώσουν όλα κόντρα στον Άρη προσππαθώντας να αντιστρέψουν το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

Όσον αφορά τα πλάνα που καταστρώνει ο Ένινγκ, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Έτσι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ως εξής: Στην εστία θα βρεθεί ο Έμαν, ενώ την αμυντική 4άδα θα αποτελέσουν (από τα δεξιά προς τα αριστερά οι) Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροουζ και Κόρχουτ.

Από εκεί και πέρα στη μεσαία γραμμή, αναμένεται να διατηρηθεί το δίδυμο Ματίγια – Λούκας Σάσα, έχοντας πλέον αποκτήσει μια αρκετά καλή «χημεία» και αλληλοκάλυψη.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί για μία ακόμη φορά ο Ιντέγε, ενώ πίσω από τον Νιγηριανό θα δούμε και πάλι τους Ντιγκινί (αριστερά), Φετφατζίδη (δεξιά)  και Γκάμα (πίσω από τον Νιγηριανό φορ).

Τέλος να αναφέρουμε ότι είναι πιθανό ο Ένινγκ να δώσει χρόνο και στον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Γερμανός θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του ώστε να γνωρίσει όσο το δυνατόν καλύτερα το ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Ετσι κόντρα στον Πανιώνιο είναι πιθανό να δούμε αγωνιζόμενο τον Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος μέχρι στιγμής μετρά τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα με Βόλο, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο Μαντσίνι είναι δεδομένο οτι διαθέτει καλά στοιχεία ως ποδοσφαιριστής, ωστόσο ακόμη δεν έχει βγάλει στο χόρτο όσα μπορεί. Πλέον έχει προσαρμοστεί καλύτερα στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη, προσπαθεί στις προπονήσεις και έτσι ο Γερμανός τεχνικός προσανατολίζεται να του δώσει χρόνο στα προσεχή ματς της ομάδας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Χωρίς Τεχέρο στον Βόλο – Σκέψεις για αλλαγές και μία… έκπληξη από τον Χιμένεθ

Άρης: Χωρίς Τεχέρο στον Βόλο – Σκέψεις για αλλαγές και μία… έκπληξη από τον Χιμένεθ

Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να κρατά κλειστά χαρτιά και να εξετάζει διαφοροποιήσεις στο πλάνο του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Η Ελλάδα θα έχει πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια τη σεζόν 2026-27, όμως η τελική τους κατανομή εξαρτάται άμεσα από τον Κυπελλούχο. Τι ισχύει σε κάθε σενάριο σύμφωνα με όσα ανέλυσε ο Ανδρέας Δημάτος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπέος: Γι’ αυτό δεν δίνει εισιτήρια στον Άρη!

Μπέος: Γι’ αυτό δεν δίνει εισιτήρια στον Άρη!

Μόνο… 10 προσκλήσεις έδωσε ο Μπέος στην ΠΑΕ Άρης. Ο λόγος που δεν πήραν εισιτήρια οι κιτρινόμαυροι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Το ψάχνει ο Μορόν!

Άρης: Το ψάχνει ο Μορόν!

Ο Λορέν Μορόν ψάχνεται με τις ανοιχτές αγορές για μεταγραφή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Μετά τον Άλβαρο, προσευχές να μείνουν όλοι υγιείς!

Άρης : Μετά τον Άλβαρο, προσευχές να μείνουν όλοι υγιείς!

Περιορισμένες οι λύσεις πλέον για το κέντρο της άμυνας του Άρη...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πόσους προπονητές έχει αλλάξει ο Καρυπίδης στον Άρη και πόσα έχει ξοδέψει σε μεταγραφές

Πόσους προπονητές έχει αλλάξει ο Καρυπίδης στον Άρη και πόσα έχει ξοδέψει σε μεταγραφές

Ο Άρης λειτούργησε πολλές φορές με λογική μεγάλου ρόστερ και συνεχών αλλαγών, προσπαθώντας να μείνει ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Kαι ο Χιμένεθ έχει τελειώσει και ο επόμενος έχει βρεθεί!

Άρης: Kαι ο Χιμένεθ έχει τελειώσει και ο επόμενος έχει βρεθεί!

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα τελειώσει το καλοκαίρι και ο Άρης έχει ήδη βρει τον διάδοχο του Ισπανού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Επιβεβαίωση Sportime – Τέλος ο Άλβαρο

Άρης: Επιβεβαίωση Sportime – Τέλος ο Άλβαρο

Παρελθόν από τον Άρη ο Πέδρο Άλβαρο, προς επιβεβαιώση του Sportime!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Κουαμέ και Αλφαρέλα «ναι» ο Χιμένεθ, αλλά Μορόν πλέον «όχι»

Άρης: Κουαμέ και Αλφαρέλα «ναι» ο Χιμένεθ, αλλά Μορόν πλέον «όχι»

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν σκοπεύει να δώσει συνέχεια στο θέμα με τον Λορέν Μορόν, όμως η επόμενη μέρα στον Άρη μοιάζει να έχει λιγότερο χώρο για τον Ισπανό φορ.

Ποδόσφαιρο