ΑΡΗΣ

Άρης: Παραμένουν εκτός οι Τζέγκο και Κάτσε

Με δύο απουσίες, συνέχισε τη Δευτέρα (28/12) τις προπονήσεις του ο Άρης ενόψει της επανένεραξης του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Τζέιμς Τζέγκο και Έργκις Κάτσε οι οποίοι δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Θυμίζουμε ότι η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της νέας  χρονιάς θα βρει τον Άρη στη Λαμία για το ματς με την...
Άρης: Παραμένουν εκτός οι Τζέγκο και Κάτσε

Με δύο απουσίες, συνέχισε τη Δευτέρα (28/12) τις προπονήσεις του ο Άρης ενόψει της επανένεραξης του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Τζέιμς Τζέγκο και Έργκις Κάτσε οι οποίοι δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της νέας  χρονιάς θα βρει τον Άρη στη Λαμία για το ματς με την τοπική ομάδα. Ένα παιχνίδι που με τα έως τώρα δεδομένα είναι να γίνει κανονικά. Πάντως πρέπει να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες σχετικά με το θέμα των πολλών κρουσμάτων που είχαν πλήξει το συγκρότημα της Φθιώτιδας.

Βεβαίως εκτός του σημερινής (28/12) προπόνησης έμεινε και ο αδικαιολογήτως απών Ματέο Γκαρσία που αναμένεται αύριο (Τρίτη 29/12) στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της Δευτέρας

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Δευτέρας με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (04/01, 19:30), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Το σημερινό πρόγραμμα (ανέβηκαν οι ρυθμοί) περιελάμβανε ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη στο γυμναστήριο, αερόβια παιχνίδια κατοχής μπάλας και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, αυτά δεν έχουν διαφοροποιηθεί με τον Εργκυς Κάτσε να συμμετέχει και πάλι σε κομμάτι της προπόνησης και τον Τζέιμς Τζέγκο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λορέν Μόρον σημειώθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό φορ να αντιδρά έντονα στην αλλαγή του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Στο 0-0 έμειναν Άρης και ΠΑΟΚ. MVP ο Αθανασιάδης που κατέβασε ρολά στο «Βικελίδης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Βασικός ο Χόγκλα, εκτός αποστολής ο Μεϊτέ στον πάγκο ο Τάισον!

Άρης – ΠΑΟΚ: Βασικός ο Χόγκλα, εκτός αποστολής ο Μεϊτέ στον πάγκο ο Τάισον!

Έγιναν γνωστές οι 11άδες του Άρης – ΠΑΟΚ. Τα πλάνα Χιμένεθ και Λουτσέσκου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Μια ακόμη επιλογή Ρέγες που απογοήτευσε!

Άρης: Μια ακόμη επιλογή Ρέγες που απογοήτευσε!

Τον έφερε το καλοκαίρι ο Ρέγες, ο Άρης τον υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, αλλά θα τον έδινε… χθες!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Με «κλειστά χαρτιά» και περιορισμένες αλλά στοχευμένες αλλαγές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη στο Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Παίρνει «φωτιά» η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Παίρνει «φωτιά» η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Δύο κρίσιμα ντέρμπι έχει το μενού της 20ης αγωνιστικής της Super League και η Novibet προσφέρει παιχνίδι με ενισχυμένες αποδόσεις.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Το βασικό σχήμα και οι επιλογές Χιμένεθ

Άρης – ΠΑΟΚ: Το βασικό σχήμα και οι επιλογές Χιμένεθ

Με δοκιμασμένο σχήμα και ελάχιστες αλλαγές, ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει το πλάνο του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Άρης – ΠΑΟΚ 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Άρης – ΠΑΟΚ 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Άρης - ΠΑΟΚ σε ντέρμπι Θεσσαλονίκης με ένταση και πάθος, όπου κάθε μονομαχία έχει σημασία και το αποτέλεσμα γράφει ιστορία.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Στήριξη από τον κόσμο και φουλ προετοιμασία πριν το ντέρμπι

Άρης – ΠΑΟΚ: Στήριξη από τον κόσμο και φουλ προετοιμασία πριν το ντέρμπι

Με έντονο παλμό από τον κόσμο και την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα, ο Άρης μπαίνει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ποδόσφαιρο