ΑΡΗΣ

Ένινγκ και Χαριστέας σε παίκτες: «Αλλάξτε το»!

Αμφότεροι αναφέρθηκαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά και την συνέχεια της προσπάθειας
Ένινγκ και Χαριστέας σε παίκτες: «Αλλάξτε το»!

Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει στη Νέα Σμύρνη και όπως ήταν αναμενόμενο Χαριστέας και Ένινγκ είχαν πολλά να πουν στους ποδοσφαιριστές.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (5/10), αμφότεροι μίλησαν στους παίκτες και στάθηκαν κυρίως στον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, από άποψη… νοοτροπίας.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος επεσήμανε ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους με τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι.

«Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας πάλι στη νέα Σμύρνη και πικράναμε τον κόσμο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε καλά αυτή τη βδομάδα και την Κυριακή με την Τρίπολη να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη».

Από την πλευρά του ο Μίχαελ Ένινγκ, στάθηκε στη νοοτροπία πριν το 1-0 από τον Πανιώνιο, αλλά και στην αντίδραση, που έβγαλε η ομάδα μετά:

«Από το ματς με Πανιώνιο κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ που είχαμε σωστή νοοτροπία και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας αν ήμασταν πιο τυχεροί και αποτελεσματικοί.

Όμως δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς πριν από το γκολ που δεχτήκαμε. Πρέπει σε όλα τα ματς από την αρχή να μπαίνουμε με το ίδιο πνεύμα για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Είμαι 3 εβδομάδες εδώ να περάσει και ο αγώνας της Κυριακής με το καλό και στη διακοπή θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα έχω και γω μια ασφαλέστερη εικόνα».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Άρης++

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης θέλει τον Εντιμίλσον Φερνάντες της Μάιντς!

Ο Άρης θέλει τον Εντιμίλσον Φερνάντες της Μάιντς!

Ο Άρης ζήτησε άδεια από την Μάιντς για να διαπραγματευτεί με τον Εντιμίλσον Φερνάντες!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Περνάει και του Ουζουνίδη…

Άρης : Περνάει και του Ουζουνίδη…

Έλληνες παίκτες ήθελε στον Άρη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κάποιοι θα αποκτηθούν από τους κίτρινους…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Κερδίζει «πόντους» ο Αθανασιάδης!

Άρης: Κερδίζει «πόντους» ο Αθανασιάδης!

Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι ψηλά στη λίστα του Άρη για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Δεν έχει πέραση μόνο ο Μορόν στη Σαουδική Αραβία!

Άρης: Δεν έχει πέραση μόνο ο Μορόν στη Σαουδική Αραβία!

Εκτός από τον Λορέν Μορόν, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Άρη έχει πέραση στη Σαουδική Αραβία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΑΕΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό του Conference League – Δείτε τα υπογκρούπ

Άρης – ΑΕΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό του Conference League – Δείτε τα υπογκρούπ

Η UEFA ανακοίνωσε τα υπογκρούπ για την κλήρωση του 2ου προκριματικού του Europa Conference League, οπότε Άρης και ΑΕΚ έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Έλληνας που περιμένει να υπογράψει!

Άρης: Ο Έλληνας που περιμένει να υπογράψει!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας περιμένει ένα τηλέφωνο για να πάει να υπογράψει στον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Τα σενάρια για Κώτσιρα και η επιστροφή Μάγιο!

Άρης: Τα σενάρια για Κώτσιρα και η επιστροφή Μάγιο!

Ο Παναθηναϊκός που θα πάρει δεξί μπακ ακόμα και αν μείνει ο Βαγιαννίδης και ο Άρης που θέλει έναν ακόμα, με τον Μάγιο να φεύγει και να θέλει να γυρίσει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Δώνης ναι, Γαλανόπουλος δύσκολα!

Άρης: Δώνης ναι, Γαλανόπουλος δύσκολα!

Ο Άρης υπογράφει τον Τάσο Δώνη για τρία χρόνια. Δύσκολα να πάρει και τον Γαλανόπουλο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Πότε θα γίνει η πρώτη προπόνηση, που θα γίνει η προετοιμασία και πόσα φιλικά

Άρης: Πότε θα γίνει η πρώτη προπόνηση, που θα γίνει η προετοιμασία και πόσα φιλικά

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την πρώτη προπόνηση, την προετοιμασία και τα φιλικά που θα δοθούν επί ολλανδικού εδάφους.

Ποδόσφαιρο