Η σύζυγος του Λούκας Σάσα ξέσπασε στα social media, απέναντι σε όσους κατηγορούν τον άντρα της ότι επίτηδες δεν επιστρέφει στην Ελλάδα.

Πολύ μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί με τον Λούκας Σάσα, που πολλοί τον κατηγορούν που ακόμα δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου ο Άρης να τον έχει στην προετοιμασία του.

Έτσι, η σύζυγος του ξέσπασε στα social media, τονίζοντας ότι ο άντρας της έχει κορονοϊό εδώ και μέρες και αυτός είναι ο μόλος λόγος που δεν έχει γυρίσει στη χώρα μας.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία και έγραψε:

«Σήμερα ήταν το 8ο τεστ μέσα σε δύο εβδομάδες, στη προσπάθεια του να επιστρέψει στην Ελλάδα και ακόμα υπάρχουν κάποιοι που έχουν το θράσος να λένε ότι ο Λούκας λέει ψέματα για τον κορονοϊό. Σε μια τόσο σοβαρή κατάσταση δεν μπορείς να πεις ψέματα.

Αυτός ο ιός θα μπορούσε να τον ρίξει όπως τόσο άλλους και είμαστε ευτυχείς που δεν το έκανε και στον Λούκας. Κανείς δεν είναι χαρούμενος για την κατάσταση και πάνω από όλους ο ίδιος, αυτό μπορώ να το βεβαιώσω. Είμαι κουρασμένη από τα ψέματα. Φτάνει».

Η σύζυγος του Λούκας Σάσα ξέσπασε στα social media, απέναντι σε όσους κατηγορούν τον άντρα της ότι επίτηδες δεν επιστρέφει στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά – Έξαλλος ο Λιάγκας για 33χρονο: «Ηδονίζεται που είναι στο προσκήνιο»

Βρες τα σκορ σήμερα στο EURO και κέρδισε 1.000 ευρώ!

Μετάλλαξη Δέλτα: Όσοι έκαναν αυτό το εμβόλιο μπορεί να κολλήσουν- Το βλέπουν τώρα στο Ισραήλ