AUTO TIME

Απίστευτο ντέρμπι για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς – η Jaguar I-Pace στην κορυφή!

Με την ανακοίνωση του Αυτοκινήτου της Χρονιάς, ξεκίνησε σήμερα η μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου στη Γενεύη.
Απίστευτο ντέρμπι για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς – η Jaguar I-Pace στην κορυφή!

Με την ανακοίνωση του Αυτοκινήτου της Χρονιάς, ξεκίνησε σήμερα η μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου στη Γενεύη.

Μόνο που… για πρώτη φορά στην ιστορία, δύο αυτοκίνητα ισοβάθμισαν με συνολικά 250 βαθμούς. Η Jaguar I-Pace και η Alpine A110.

H σύγχιση ήταν στιγμιαία, αφού ο κανονισμός των βραβείων είναι αρκετά σαφής. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος μετρήθηκαν οι “πρωτιές” των δύο αυτοκινήτων ανά εκλέκτορα, με την I-Pace να συγκεντρώνει την προτίμηση 18 εκλεκτόρων, και την Α110 16.

Στο νήμα λοιπόν η νίκη της I-Pace, με την Jaguar να κερδίζει πρώτη φορά το βραβείο και μάλιστα με ισοβαθμία.

Εδώ να επισημάνουμε πως η τελευταία φορά που κέρδισε βρετανός κατασκευαστής ήταν το 1977 με το SD1 της Rover.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Kia Ceed, μόλις τρεις βαθμούς πιο πίσω, ενώ στην τέταρτη το Ford Focus.

Φίλιππος Ντάσκας

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Auto Time: Audi: Επενδύει στην τεχνολογία του ψηφιακού φωτισμού για μεγαλύτερη ασφάλεια

Audi: Επενδύει στην τεχνολογία του ψηφιακού φωτισμού για μεγαλύτερη ασφάλεια

Η Audi αναπτύσσει νέα τεχνολογία ψηφιακού φωτισμού LED Matrix που προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες του δρόμου, αυξάνοντας την ασφάλεια και την άνεση στη νυχτερινή οδήγηση.

Auto Time
Auto Time: O Φερστάπεν την pole position στο Όστιν – Red Bull κόντρα σε McLaren – Αποτέλεσμα sprint qualifying GP ΗΠΑ

O Φερστάπεν την pole position στο Όστιν – Red Bull κόντρα σε McLaren – Αποτέλεσμα sprint qualifying GP ΗΠΑ

Ο Μαξ Φερστάπεν επικράτησε για ακόμη μία φορά, αυτή τη φορά στο Όστιν, παίρνοντας την pole position για τον αγώνα σπριντ του Γκραν Πρι Ηνωμένων Πολιτειών

Auto Time
Auto Time: Formula 1 και Apple TV υπέγραψαν 5ετή συμφωνία στις ΗΠΑ

Formula 1 και Apple TV υπέγραψαν 5ετή συμφωνία στις ΗΠΑ

Η Formula 1 συμφώνησε με την Apple TV σε αποκλειστική πενταετή μετάδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες αξίας 160 εκατ. δολαρίων ετησίως από το 2026.

Auto Time
Auto Time: Πέντε αστέρια για τα Chery Tiggo 7 και Tiggo 8 στο Euro NCAP

Πέντε αστέρια για τα Chery Tiggo 7 και Tiggo 8 στο Euro NCAP

Τα Chery Tiggo 7 και Tiggo 8 απέσπασαν την ανώτατη διάκριση 5 αστέρων στις δοκιμές ασφάλειας του Euro NCAP.

Auto Time
Auto Time: Θριαμβευτικό φινάλε για το πρώτο «Χίλια Μίλια» στην Ελλάδα

Θριαμβευτικό φινάλε για το πρώτο «Χίλια Μίλια» στην Ελλάδα

Με εντυπωσιακή συμμετοχή και εικόνες μοναδικής ομορφιάς ολοκληρώθηκε το πρώτο «Χίλια Μίλια» στην Ελλάδα, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Auto Time
Auto Time: Κοινωνικό leasing 100 ευρώ το μήνα για αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Κοινωνικό leasing 100 ευρώ το μήνα για αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Κοινωνικό leasing με 100 ευρώ τον μήνα για αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα, όλα κρίνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Auto Time
Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν έγραψε τον ταχύτερο γύρο στην Ιστορία της Formula 1

Ο Μαξ Φερστάπεν έγραψε τον ταχύτερο γύρο στην Ιστορία της Formula 1

Ο Μαξ Φερστάπεν πέτυχε στη Μόντσα τον ταχύτερο γύρο όλων των εποχών στη Formula 1 με μέση ταχύτητα 264,682 km h γράφοντας νέο ιστορικό ρεκόρ.

Formula 1
Auto Time: Η Porsche κάνει πραγματικότητα την ασύρματη φόρτιση και φέρνει το μέλλον στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η Porsche κάνει πραγματικότητα την ασύρματη φόρτιση και φέρνει το μέλλον στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η Porsche αποκαλύπτει την πρώτη ασύρματη φόρτιση 11 kW για το Cayenne EV, αλλάζοντας ριζικά την εμπειρία φόρτισης με τεχνολογία που θυμίζει smartphone.

Auto Time
Auto Time: Τέλος εποχής: Ο Κρίστιαν Χόρνερ αποχωρεί από τη Red Bull – Νέος CEO ο Λοράν Μεκιές

Τέλος εποχής: Ο Κρίστιαν Χόρνερ αποχωρεί από τη Red Bull – Νέος CEO ο Λοράν Μεκιές

Η Red Bull γυρίζει σελίδα.

Auto Time