ΑΕΚ BC

Ο Εξέβιερ Ρατάν – Μέις στην ΑΕΚ! (vids)

Η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ συνεχίζεται. Το νέο απόκτημα της κατόχου του Basketball Champions League ακούει στο όνομα του Εξέβιερ Ρατάν – Μέις! O 24χρονος Καναδός γκαρντ (1.93) είναι απόφοιτος του Φλόριντα Στέιτ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, δήλωσε συμμετοχή στο Draft του 2017, όμως δεν επιλέχθηκε από καμία ομάδα. Δοκίμασε την τύχη του στην...
Ο Εξέβιερ Ρατάν – Μέις στην ΑΕΚ! (vids)

Η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ συνεχίζεται. Το νέο απόκτημα της κατόχου του Basketball Champions League ακούει στο όνομα του Εξέβιερ Ρατάν – Μέις!

O 24χρονος Καναδός γκαρντ (1.93) είναι απόφοιτος του Φλόριντα Στέιτ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, δήλωσε συμμετοχή στο Draft του 2017, όμως δεν επιλέχθηκε από καμία ομάδα.

Δοκίμασε την τύχη του στην Αναπτυξιακή Λίγκα του ΝΒΑ με τη θυγατρική ομάδα των Νιου Γιορκ Νικς, τους Γουέστσεστερ Νικς. Στις  5 Μαρτίου 2018 το Μέμφις του πρόσφερε 10ήμερο συμβόλαιο, με τον Ρατάν-Μέις να κάνει το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, με 8 πόντους, 5 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα κόντρα στο Σαν Αντόνιο.

Στο Φλόριντα Στέιτ, ο Ρατάν – Μέις μέτρησε (έπειτα από 3 σεζόν) 12.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ ανά παιχνίδι.

Tο καλοκαίρι αγωνίστηκε στο Summer League του ΝΒΑ με την ομάδα των Λος Αντζελες Λέικερς, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τους Μπλέιζερς. Στο ματς του πρωταθλήματος ο νέος παίκτης της ΑΕΚ μέτρησε 8 πόντους, πήρε 1 ριμπάουντ και έδωσε μία ασίστ σε 16 λεπτά συμμετοχής.

https://www.youtube.com/watch?v=L4_iBgMoN_A

https://www.youtube.com/watch?v=bMo7NEmtLzk

https://www.youtube.com/watch?v=sjPjcvqBGh0

Μεταγραφές Basket League 2018-2019

 

Μιχάλης Γκιουλένογλου

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: ΑΕΚ – Προμηθέας: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΑΕΚ – Προμηθέας: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΑΕΚ - Προμηθέας Πάτρας η μάχη στο παρκέ φέρνει ένταση, ρυθμό και απαιτήσεις, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ουσία και αποτέλεσμα μέχρι τέλους.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Η τελευταία φορά που κατέκτησε άλλη ομάδα το Κύπελλο στο μπάσκετ

Η τελευταία φορά που κατέκτησε άλλη ομάδα το Κύπελλο στο μπάσκετ

Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τη σεζόν, που κατέκτησε άλλη ομάδα το Κύπελλο στο μπάσκετ, σε δραματικό τελικό

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 81-67: Κυριαρχία και πρόκριση αλλά τους κοψοχόλιασε ο Τάιρικ Τζόουνς

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 81-67: Κυριαρχία και πρόκριση αλλά τους κοψοχόλιασε ο Τάιρικ Τζόουνς

Το... μυαλό όλων στον Ολυμπιακό από την τρίτη περίοδο και μετά ήταν τι γίνεται με τον Τάιρικ Τζόουνς που αποχώρησε τραυματίας στο γόνατο.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός - ΑΕΚ σε νοκ άουτ βραδιά Κυπέλλου, με ένταση, δυνατές μονομαχίες, πίεση στην άμυνα και κρίσιμες αποφάσεις στο φινάλε.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Η ΑΕΚ δεν είναι εύκολο εμπόδιο, το ξέρει ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Η ΑΕΚ δεν είναι εύκολο εμπόδιο, το ξέρει ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει στο Κύπελλο Ελλάδας θα πρέπει να αποκλείσει την ΑΕΚ, που δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση

Μπάσκετ
Μπάσκετ: «For the Love of Sports» – Μια ξεχωριστή ημέρα για τον αθλητισμό

«For the Love of Sports» – Μια ξεχωριστή ημέρα για τον αθλητισμό

Παίκτες από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και το Μαρούσι επισκέφθηκαν τη σχολή Μωραΐτη για συζήτηση και κουβέντα με τους μαθητές.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με φόντο μεγάλο ντέρμπι, οι γηπεδούχοι παίζουν για ώθηση και οι φιλοξενούμενοι για σταθερότητα και αποτέλεσμα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μάχη για την τρίτη θέση

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μάχη για την τρίτη θέση

Ο ΠΑΟΚ με νίκη θα αποκτήσει ισχυρό πλεονέκτημα απέναντι σε μία ΑΕΚ που προέρχεται από δέκα συνεχόμενες επιτυχίες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Η ατυχία δεν λέει να αφήσει την ΑΕΚ

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει την ΑΕΚ

Ο αρχηγός της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο σε ανύποπτη φάση του αγώνα και αποχώρησε άμεσα από το παρκέ.

Μπάσκετ