ΑΡΗΣ BC

Άρης: Οι τραυματίες και οι προσθήκες

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα (26/10, 19:00) με τον Παναθηναϊκό στο «Νίκος Γκάλης», άρχισε με τις απουσίες των Μποχωρίδη, Μόρις.
Άρης: Οι τραυματίες και οι προσθήκες

Με μία προπόνηση άρχισε τη Δευτέρα (21/10) ο Άρης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (26/10, 19:00) στο «Νίκος Γκάλης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είδε και πάλι τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Τζέιλεν Μόρις να γυμνάζονται ατομικά, καθώς ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Παναθηναϊκός απειλεί τον Αρη του 1987!!!

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Έλληνας γκαρντ θα απουσιάσει για ακόμη 1,5 μήνα περίπου, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ θα είναι έτοιμος σε κάτι παραπάνω από 10 ημέρες.

Ο Μόρις ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να αγωνιστεί στο πρόσφατο παιχνίδι του Άρη με τον Ιωνικό Νικαίας κάνει πλέον αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό (2/11, 15:45 – 6η αγωνιστική).

Σήμερα ο νεαρός Αμερικανός συνέχισε παράλληλα τις θεραπείες στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού.

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι την Τρίτη (22/10), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν δύο φορές.

Από εκεί και πέρα ο Άρης εξακολουθεί να εξετάζει τις επιλογές αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ που χρειάζεται και που πρέπει να γίνουν.

Ο Γκάρι Τάλτον, παρά την θετική του εμφάνιση κόντρα στον Ιωνικό δεν έχει πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει όσο χρειάζεται, ειδικά μετά την απουσία του Μποχωρίδη. Ετσι η ομάδα εξακολουθεί να έχει ανοικτές τις «κεραίες» της προκειμένου να βρεθεί κάτι καλύτερο, χωρίς προς το παρόν να προκύπτει κάποιο όνομα.

Από εκεί και πέρα το θέμα του Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι πάντα ανοικτό για τους «κίτρινους» που προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με τον 29χρονο φόργουορντ.

Σημειώνουμε ότι την Κυριακή (20/10) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε επίσημα το φημολογούμενο ενδιαφέρον της για τον Γιάνκοβιτς, τονίζοντας ότι δεν κινείται για την απόκτησή του.

Πάντως το θέμα των αλλαγών και της μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη τίθεται πάντοτε σε συνάρτηση με τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Όπως δήλωσε και ο Σούλης Μαρκόπουλος στην τελευταία συνέντευξη Τύπου δεν υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες καθώς η ομάδα ξόδεψε αρκετά χρήματα προκειμένου να λύσει τα μπαν.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΑΡΗΣ: Άρης Betsson – Προμηθέας 96-80: Ολοένα και βελτιώνεται με τον Μίλιτσιτς…

Άρης Betsson – Προμηθέας 96-80: Ολοένα και βελτιώνεται με τον Μίλιτσιτς…

Συνεχίζει να βελτιώνεται με τον Μίλιτσιτς στον πάγκο ο Άρης Betsson...

ΑΡΗΣ
Μπάσκετ: Άρης Betsson – Προμηθέας: Ποιο κανάλι δείχνει το ματς και πώς θα το δείτε σε live streaming

Άρης Betsson – Προμηθέας: Ποιο κανάλι δείχνει το ματς και πώς θα το δείτε σε live streaming

Το Άρης – Προμηθέας για την 8η αγωνιστική της Basket League διεξάγεται το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 18:15, με τηλεοπτική κάλυψη...

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Άρης: Το κανάλι του αγώνα!

Παναθηναϊκός – Άρης: Το κανάλι του αγώνα!

Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός – Άρης!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Με καυτό Τζάκσον ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη στο Αλεξάνδρειο – Άρχισε η γκρίνια

Με καυτό Τζάκσον ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη στο Αλεξάνδρειο – Άρχισε η γκρίνια

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 78-73 του Άρη στο Αλεξάνδρειο με κορυφαίο τον Τζάκσον που πέτυχε 24 πόντους χαρίζοντας στους ασπρόμαυρους την τέταρτη σερί νίκη τους.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Άρης Betsson: Έρχεται ο Σιάο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης Betsson: Έρχεται ο Σιάο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Άρης Betsson υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ο Ρίτσαρντ Σιάο αναμένεται στο Παλέ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ιγκόρ Μίλιτσιτς – Άρης Betsson : «Υπόσχομαι ότι ο Άρης θα μάχεται και θα έχει ενέργεια στο παρκέ» (video)

Ιγκόρ Μίλιτσιτς – Άρης Betsson : «Υπόσχομαι ότι ο Άρης θα μάχεται και θα έχει ενέργεια στο παρκέ» (video)

Ο νέος προπονητής του Άρη, Ιγκόρ Μίλιτσιτς, παρουσιάστηκε επίσημα μαζί με τον Νίκο Ζήση και έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας πριν το ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο EuroCup

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Άρης Betsson: Και επίσημα εποχή Μίλισιτς στην ομάδα!

Άρης Betsson: Και επίσημα εποχή Μίλισιτς στην ομάδα!

Ο Άρης Betsson προχωράει με στόχο τις επιτυχίες!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Πρώτη νίκη για τον Άρη στη Greek Basketball League

Πρώτη νίκη για τον Άρη στη Greek Basketball League

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 90-73 του Πανιωνίου στη Γλυφάδα δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Άρης: Προφορική συμφωνία με τον Ίγκορ Μίλιτσιτς

Άρης: Προφορική συμφωνία με τον Ίγκορ Μίλιτσιτς

Ο Άρης κατέληξε σε προφορική συμφωνία με τον Κροάτη προπονητή Ίγκορ Μίλιτσιτς που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Eurocup με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Μπάσκετ