Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, έκανε πλάκα στην Παρτιζάν με 82-70
Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα θέμα να κερδίσει την Παρτιζάν με 82-70 και να μείνει πρώτος με 2 νίκες διαφορά
Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα θέμα να κερδίσει την Παρτιζάν με 82-70 και να μείνει πρώτος με 2 νίκες διαφορά. Το ματς κύλησε μάλλον πιο ήρεμα από ότι θα περίμεναν Μπαρτζώκας και παίκτες.
Σε κανένα σχεδόν σημείο δεν κατάφεραν οι σέρβοι να αγχώσουν τους πρωτοπόρους της Euroleague. Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη, πήγε στο εντυπωσιακό 21-7 και έχει διαφορά δύο νίκες από τη Φενέρ και τρεις από τον Παναθηναϊκό. Με 6 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, η 1η θέση δείχνει να καπαρώνεται από τους ερυθρόλευκους.
Μάλιστα, έχουν 4 ματς στην έδρα τους και δυο ταξίδια στη Γαλλία με Βιλερμπάν και στο Βερολίνο.
Ο Ολυμπιακός έφυγε από νωρίς στο σκορ. Έχτισε διαφορά που γρήγορα πέρασε τους 10 πόντους. Η Παρτίζαν δεν μπορούσε να ακολουθήσει σε κανένα σημείο. Με τα γνωστά σπασίματα στη ρακέτα ο Βεζένκοφ φόρτωνε με καλάθια την αντίπαλη άμυνα. Λύσεις από παντού. Με Πίτερς, Γκος από το τρίποντο.
Καλή εικόνα στην πρώτη του παρουσία και ο Λι.
Η Παρτίζαν κάπου και κάπως προσπάθησε στο 2ο ημίχρονο, μείωσε σε κάποιο σημείο από τους 17 στους 8 και 10 πόντους αλλά μέχρι εκεί ήταν. Στο ΣΕΦ που είχε βάλει τα καλά του για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Και ήταν γεμάτο φυσικά.
Τα 10λεπτα: 27-18, 46-32, 64-51, 82-70
Ολυμπιακός: Γουίλιαμς-Γκος 10 (2), Βιλντόσα 8 (1), Λι, Φαλ 6, Βεζένκοβ 17 (1), Παπανικολάου 8 (1), Πίτερς 9 (2), Μιλουτίνοβ, 10, ΜακΚίσικ 6, Φουρνιέ 8 (2).
Παρτιζάν: Ντέιβις 14 (2), Λούντμπεργκ 8 (2), Κ. Τζόουνς 17 (2), Ουάσινγκτον 2, Κοπρίβιτσα 2, Μαρίνκοβιτς 12 (3), Ποκουσέβκσι 6, Μπράουν 4, Λάκις, Μάικ, Τ. Τζόουνς 5.