ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Γυναικών: Aπαιτητικές… αποστολές για τους πρωτοπόρους

Η Α1 Γυναικών συνεχίζεται με την διεξαγωγή της 15ης της αγωνιστικής, όπου οι ομάδες στις πρώτες θέσεις θα έχουν απαιτητικούς αγώνες.
Α1 Γυναικών: Aπαιτητικές… αποστολές για τους πρωτοπόρους

Η Α1 Γυναικών συνεχίζεται με την διεξαγωγή της 15ης της αγωνιστικής, όπου οι ομάδες στις πρώτες θέσεις θα έχουν απαιτητικούς αγώνες.

Α1 Γυναικών: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ, με 65-54, στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Ενώ ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΟΑ Χανίων με 73-57, στην Κρήτη.

Πλέον για την 15η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου, στο ματς που θα ανοίξει την… αυλαία της αγωνιστικής (13:00).

Δύο ώρες αργότερα ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΟΑ Χανιών. Ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στα Ιωάννινα με τον τοπικό ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «Πράσινες» είναι ισόβαθμες στην κορυφή της κατάταξης με τις «Ερυθρόλευκες», με απολογισμό έντεκα νίκες και μόλις μία ήττα. Αξίζει να αναφερθεί πως το επόμενο Σάββατο (08/05, 15:00), o Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Η αθλήτρια του «τριφυλλιού» Φαίη Κωτούλα δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε αύριο την ομάδα των Χανίων. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας, καθώς είναι το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς, όπως κάνουμε για κάθε ματς ξεχωριστά και αύριο θα παλέψουμε στο γήπεδο, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η Χρύσα Κιλαζίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους! Μετά την διακοπή για το Πάσχα ξανά μπήκαμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για να τελειώσει και ο 2ος γύρος, ξεκινώντας εκτός έδρας με τα Γιάννενα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, εμείς έχουμε να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο ματς, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έρθει η νίκη!».

Α1 Γυναικών

Α1 Γυναικών 15η Αγωνιστική

Το πρόγραμμα

13:00 Ολυμπιακός – ΕΦΑΟ Ζωγράφου
15:00 Παναθηναϊκός – ΑΟ Χανίων
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

Euroleague: Τα ζευγάρια του Final Four

Euro 2020: Με 26 παίκτες αντί για 23 οι Εθνικές Ομάδες

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 28/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 28/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σε ντέρμπι Α1 Γυναικών, με ένταση, άμυνες, ρυθμό και λεπτομέρειες που καθορίζουν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC
Μπάσκετ Γυναικών: Πρωτέας Βούλας – ΠΑΟΚ 24/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πρωτέας Βούλας – ΠΑΟΚ 24/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πρωτέας Βούλας - ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ρυθμό, σταθερότητα και ουσία σε ματς που μπορεί να κριθεί σε λεπτομέρειες.

Μπάσκετ Γυναικών
Μπάσκετ Γυναικών: Αθηναϊκός Qualco: Πρόκριση στους «8» του EuroCup με υπογραφή ομάδας και στήριξη που έκανε τη διαφορά

Αθηναϊκός Qualco: Πρόκριση στους «8» του EuroCup με υπογραφή ομάδας και στήριξη που έκανε τη διαφορά

Αθηναϊκός Qualco στους «8» του EuroCup, επιβράβευση για ομάδα, τεχνικό τιμ και τον Πρόεδρο Νίκο Ραμαντάνη που στήριξε με υπερπροσπάθεια.

Μπάσκετ Γυναικών
Μπάσκετ: Ολυμπιακός – Εστουντιάντες 22/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός – Εστουντιάντες 22/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός - Εστουντιάντες αναμέτρηση Eurocup Women με ρυθμό, ένταση και σημασία στον έλεγχο του παιχνιδιού.

Μπάσκετ
Μπάσκετ Γυναικών: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 17/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 17/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών, με στόχο ένταση, έλεγχο ρυθμού και κρίσιμες κατοχές που καθορίζουν αποτέλεσμα.

Μπάσκετ Γυναικών
Must Read: ΒΙΝΤΕΟ: Μπορεί να φύγεις.. από την Ελλάδα, η Ελλάδα δεν θα φύγει ποτέ από μέσα σου

ΒΙΝΤΕΟ: Μπορεί να φύγεις.. από την Ελλάδα, η Ελλάδα δεν θα φύγει ποτέ από μέσα σου

Η Ομογένεια στη Νέα Υόρκη αποθέωσε τα κορίτσια, όταν στο ημίχρονο χόρεψαν Συρτάκι με πάθος, χαμόγελα, περηφάνια, όλοι όρθιοι.

Must Read
Μπάσκετ Γυναικών: Αθηναϊκός Qualco WBC – Σόπρον 15/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αθηναϊκός Qualco WBC – Σόπρον 15/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αθηναϊκός Qualco WBC - Σόπρον ευρωπαϊκή πρόκληση EuroCup με ένταση ρυθμό δυνατές άμυνες έλεγχο κατοχών και στόχο την νίκη.

Μπάσκετ Γυναικών
Μπάσκετ Γυναικών: PLAYER SPOTLIGHT: Ιβάνα Ράτζα #1 | Αθηναϊκός Qualco WBC

PLAYER SPOTLIGHT: Ιβάνα Ράτζα #1 | Αθηναϊκός Qualco WBC

Γνώρισε την Ιβάνα Ράτζα με την φανέλα (#1) του Αθηναϊκού, διεθνή με τη Σερβία, με εμπειρίες σε EuroLeague και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μπάσκετ Γυναικών
Μπάσκετ Γυναικών: Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός Qualco 70-76 : Αθηναϊκάρα να την πιεις στο ποτήρι!

Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός Qualco 70-76 : Αθηναϊκάρα να την πιεις στο ποτήρι!

Με μια εμφάνιση ωριμότητας, ποιότητας και απόλυτου ελέγχου, ο Αθηναϊκός Qualco επικράτησε 76-70 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, έσπασε το αήττητο των «πράσινων» και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πρωτιάς στην κανονική διάρκεια.

Μπάσκετ Γυναικών