ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Κατοστάρης» Ολυμπιακός και βάζει πλώρη για το απόλυτο

Απειλεί πλέον το ιστορικό ρεκόρ του Αθηναϊκού
«Κατοστάρης» Ολυμπιακός και βάζει πλώρη για το απόλυτο

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 104-46 τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στην 3η Αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Με τη νίκη αυτή έφτασε τις 100 σερί στην Α1 και τις 117 συνεχόμενες σε όλες τις διοργανώσεις (Α1 και Κύπελλο Ελλάδας).

Ετσι έβαλε πλέον πλώρη για να καταρρίψει (και όλα δείχνουν ότι μόνο με θαύμα δεν θα το πετύχει αυτό) το μυθικό ρεκόρ που είχε ο Αθηναϊκός, που μετρούσε 115 σερί νίκες στη Α1 Γυναικών και 119 συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπέλλο.

Το σημερινό ματς της ομάδας με τον Κρόνο ήταν φυσικά περίπατος για έναν ρόλο για τον Ολυμπιακό, που είχε ως κορυφαίες τις Σταμάτη με 16 πόντους και 4/7τριπ. Γέμελος με 14 πόντους και 4/8τριπ.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 50-28, 82-38, 104-46.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 12 (4/4 τρίποντα), Σταμάτη 16 (4/7 τρίποντα), Αυτζή, Σπυριδοπούλου, Παυλοπούλου, Παυλοπούλου 6, Νικολοπούλου 7 (1), Σωτηρίου 8 (1), Γκρέιβς 7 (11 ριμπάουντ), Γέμελος 14 (4/8 τρίποντα), Γιουρτσένκοβα 9 (9 ριμπάουντ), Κοσμά 13 (3/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Σταμολάμπρου 12 (2).

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ρουμπελάκης): Τζανετάτου 2, Μποσγανά 9, Τσαγκαροπούλου, Τσιαδή 7, Κασάπογλου 9 (1), Τσιχλάκη, Τζανέτου 2, Γρηγοροπούλου 1, Γασπαράτου 3 (1), Κάμπελ 11 (7 ριμπάουντ), Ροντινέλι 2, Τσούχλη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, τόνισε μετά το ματς:

«Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είχαμε πολύ καλή εικόνα στο συγκεκριμένο ματς από όλες τις παίκτριες. Το σημαντικότερο βέβαια για εμάς ήταν η επιστροφή της Άννας Σπυριδοπούλου, της οποίας αποφασίσαμε να της δώσουμε λεπτά συμμετοχής όταν τα πάντα είχαν κριθεί για να δούμε την κατάσταση που βρίσκεται, μετά τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε. Πήρε χρόνο, έδειξε πως ανταποκρίνεται καλά και είναι μία παίκτρια που μας έχει λείψει και θα μας ενισχύσει στη συνέχεια. Από εκεί και πέρα την Τετάρτη έχουμε το ματς με την VBW CEKK και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με την Βαλένθια. Έχουμε κάποιες μέρες για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Η παίκτρια των ερυθρολεύκων, Μπασάρα Γκρέιβς ανέφερε:

«Μετά από ένα δύσκολο ματς στην Ισπανία και ένα ταξίδι, έπρεπε να προσέξουμε σήμερα και να εμφανιστούμε βελτιωμένες. Έτσι και έγινε και πήραμε ένα άνετο αποτέλεσμα, αφού προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως μας ζήτησε ο προπονητής μας. Τώρα θα ασχοληθούμε την VBW CEKK, την οποία θέλουμε να νικήσουμε στο Eurocup».

Το πρόγραμμα της 3ης Αγωνιστικής

Κυριακή 27/10
(12:00) ΟΑ Χανίων – ΠΑΟΚ
(14:00) ΠΑΣ Γιάννινα – ΚΑΟ Μελισσίων
(14:00) Νίκη Λευκάδας – Δάφνη Αγ. Δημητρίου
(14:30) Σπόρτιγκ – Παναθηναϊκός
(17:00) Εσπερίδες – Ελευθερία Μοσχάτου

Η βαθμολογία
Ολυμπιακός 6*
Ελευθερία Μοσχάτου 4
ΟΑ Χανίων 4
Κρόνος Αγ. Δημ.* 4
ΚΑΟ Μελισσίων 3
Εσπερίδες 3
Νίκη Λευκάδας 3
Σπόρτιγκ 3
ΠΑΟΚ 3
Παναθηναϊκός 2
Δάφνη Αγ. Δημ. 2
ΠΑΣ Γιάννινα 2

*Εχουν από ένα παιχνίδι περισσότερο

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Στέφανος Σύριγγας

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Αθηναϊκός Qualco: Παίζει την πρωτιά στο Eurocup με την Μπεσίκτας – Κάλεσμα στον κόσμο!

Αθηναϊκός Qualco: Παίζει την πρωτιά στο Eurocup με την Μπεσίκτας – Κάλεσμα στον κόσμο!

Ο κόσμος πρέπει να βρεθεί δίπλα στον Αθηναϊκό!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Αθηναϊκός Qualco : Το ματς με τον ΠΑΟΚ, ακόμα μια απόδειξη για το που το πάει φέτος…

Αθηναϊκός Qualco : Το ματς με τον ΠΑΟΚ, ακόμα μια απόδειξη για το που το πάει φέτος…

Με εμφανή ανωτερότητα και ρυθμό από το ξεκίνημα, ο Αθηναϊκός πέρασε με ευκολία από την έδρα του ΠΑΟΚ, παίρνοντας τη νίκη με 87-63

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τι ομάδα έχει κάνει ο Αθηναϊκός στο μπάσκετ!

Τι ομάδα έχει κάνει ο Αθηναϊκός στο μπάσκετ!

Ο Αθηναϊκός δημιουργεί μια πανίσχυρη ομάδα στο μπάσκετ γυναικών και μια από τις ακριβότερες γενικώς.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Αθηναϊκός: Πρώτη νίκη στη σεζόν, αλλά από «χρυσάφι»!

Αθηναϊκός: Πρώτη νίκη στη σεζόν, αλλά από «χρυσάφι»!

Προβάδισμα με 1-0 στα πλέι άουτ στην Α1 μπάσκετ Γυναικών απέκτησε ο Αθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Νίκη Λευκάδας με 70-58 εκτός έδρας.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο μεγάλος Αθηναϊκός επέστρεψε στην Α1 Γυναικών

Ο μεγάλος Αθηναϊκός επέστρεψε στην Α1 Γυναικών

Ο ιστορικός Αθηναϊκός που έχει κατακτήσει Ευρωπαϊκό τρόπαιο, επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και στην Α1 Γυναικών στο μπάσκετ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο τριπλασιασμός εσόδων στην ΕΟΚ δείχνει τη νέα εποχή

Ο τριπλασιασμός εσόδων στην ΕΟΚ δείχνει τη νέα εποχή

Η Γ.Σ. της ΕΟΚ έβγαλε σημαντικές κι ευχάριστες ειδήσεις με τα έσοδα μέσω χορηγιών και διαφημίσεων να έχουν τριπλασιαστεί.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 87-83: Πρωταθλήτριες με ανατροπή!

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 87-83: Πρωταθλήτριες με ανατροπή!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 48-28 αλλά οι «ερυθρόλευκες» επέστρεψαν και πήραν τη νίκη αλλά και τον τίτλο στην Α1 Γυναικών!

Μπάσκετ
Μπάσκετ Γυναικών: Μπάσκετ Γυναικών: Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών έρχεται στο 3ο Κλειστό Άνω Λιοσίων (Ζωφριά) από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου

Μπάσκετ Γυναικών: Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών έρχεται στο 3ο Κλειστό Άνω Λιοσίων (Ζωφριά) από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα και Ελευθερία Μοσχάτου – Νίκη Λευκάδας οι ημιτελικοί, την Κυριακή ο μεγάλος τελικός.

Μπάσκετ Γυναικών
Μπάσκετ: Πορτογαλία- Ελλάδα 66-60: Πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ

Πορτογαλία- Ελλάδα 66-60: Πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ

Τυπική είναι η τελευταία υποχρέωση της ελληνικής ομάδας στην Εσθονία αφού άντεχε την ήττα στην Πορτογαλία μέχρι και με 6 πόντους ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση

Μπάσκετ