ΕΛΛΑΔΑ

ΕΟΚ: Έστειλε την… ίδια λίστα για τις εκλογές!

Ως όφειλε με βάση το νόμο η προσωρινή υπό τον κ.Βασιλακόπουλο διοίκηση της ΕΟΚ έστειλε στην ΓΓΑ τη λίστα με τα σωματεία που θα ψηφίσουν στις εκλογές. Μόνο που αυτή η λίστα δημιούργησε αρκετές απορίες και σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό.
ΕΟΚ: Έστειλε την… ίδια λίστα για τις εκλογές!

Ως όφειλε με βάση το νόμο η προσωρινή υπό τον κ.Βασιλακόπουλο διοίκηση της ΕΟΚ έστειλε στην ΓΓΑ τη λίστα με τα σωματεία που θα ψηφίσουν στις εκλογές. Μόνο που αυτή η λίστα δημιούργησε αρκετές απορίες και σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό.

Όπως ανακοίνωσε η υπό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, στις 30 Μαϊου θα γίνει η Γενική Συνέλευση και θα διεξαχθούν εκλογές (δια ζώσης). Μάλιστα ως όφειλε, με βάση το νόμο, έστειλε στην Γ.Γ.Α τη λίστα με τα σωματεία που θα λάβουν μέρος στις εκλογές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η λίστα είχε μέσα τα 512 σωματεία που βρίσκονται εντός μητρώου! Δεν άλλαξε δηλαδή το παραμικρό σε ό,τι αφορά στους συμμετέχοντες αλλά έχει ήδη χαθεί πολύς χρόνος. Κι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Η πλειοψηφία στο Δ.Σ της ΕΟΚ αναφέρει ότι οι εκλογές θα γίνουν οπωσδήποτε στο τέλος του Μαϊου. Καθυστέρησαν όμως τη διαδικασία, φτάσαμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου, έγινε ολόκληρη ανακατωσούρα με δύο διοικήσεις (!) για να καταλήξουμε που; Στο ότι θα ψηφίσουν στις εκλογές τα ίδια σωματεία. Τα οποία βρίσκονταν εντός μητρώου πριν γίνει όλος αυτός ο χαμός.

Η πλευρά Βασιλακόπουλου/Παπανικολάου επιμένει ότι έπρεπε να υπάρξει αναβολή ώστε να συμμετέχουν όσο το δυνατό περισσότερα σωματεία. Ακόμα κι όσα βρίσκονταν εκτός μητρώου.

Με βάση τη λίστα που έφτασε στην ΓΓΑ και τα σωματεία που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ψηφίζουν κανονικά τα σωματεία που βρίσκονται εντός μητρώου!

Οπότε τα ερωτήματα έχουν ως εξής:

Γιατί θα έπρεπε να γίνει στροφή… 360 μοιρών προκειμένου να ξαναφτάσουμε στο ίδιο σημείο;

Γιατί θα έπρεπε να χαθεί πολύτιμος χρόνος;

Τι θα ειπωθεί τώρα στα σωματεία που βρίσκονται εκτός μητρώου; Που θα έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ότι βρέθηκαν στη μέση αντιπαραθέσεων χωρίς όφελος.

Και τέλος… Στο τέλος του Μαϊου θα ψηφίσουν τελικά αυτά τα 512 σωματεία που έπρεπε να ψηφίσουν από την αρχή αφού βρίσκονται εντός μητρώου;

Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Αβδάλας και Μαντζούκας έχουν μπει δυνατά στο NCAA

Αβδάλας και Μαντζούκας έχουν μπει δυνατά στο NCAA

Αβδάλας και Μαντζούκας έχουν μπει σούπερ στο Αμερικανικό Κολεγιακό μπασκετ και η Εθνική ομάδα κερδίζει από αυτό

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Στογιάκοβιτς: Μάχη Ελλάδας και Σερβίας για τον γιο του

Στογιάκοβιτς: Μάχη Ελλάδας και Σερβίας για τον γιο του

Ελλάδα και Σερβία κάνουν τα πάντα για να πείσουν το γιο του Πέτζα Στογιάκοβιτς να παίξει μπάσκετ εθνικών ομάδων

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τα έβαλε με την ΕΡΤ για τον Αταμάν ο Άκης (vid)

Τα έβαλε με την ΕΡΤ για τον Αταμάν ο Άκης (vid)

Δεν άρεσε στον Άκη ο τρόπος με τον οποίο η δημόσια τηλεόραση έκανε τη μετάδοση του τελικού του Ευρωμπάσκετ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ελλάδα – Φινλανδία : Χάλκινο στο στήθος, χρυσή στην καρδιά η Εθνική!

Ελλάδα – Φινλανδία : Χάλκινο στο στήθος, χρυσή στην καρδιά η Εθνική!

Σπουδαία επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ που κέρδισε τη Φινλανδία στον μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Μπάσκετ
ExtraTime: Ένα τραγούδι του Άκη Πάνου για την πρόκριση της Εθνικής στο μπάσκετ

Ένα τραγούδι του Άκη Πάνου για την πρόκριση της Εθνικής στο μπάσκετ

Αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Ελλάδα του Σπανούλη, του Γιάννη και των άλλων παιδιών.

ExtraTime
Μπάσκετ: Μην την πατήσει και η Ελλάδα όπως η Γαλλία και η Σερβία

Μην την πατήσει και η Ελλάδα όπως η Γαλλία και η Σερβία

Για την Ελλάδα οι προημιτελικοί και τα αποτελέσματα της Γαλλίας και της Σερβίας ήταν τα καλύτερα μηνύματα που θα μπορούσε να λάβει

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Εθνική Ελλάδας μπάσκετ : Δεν φτάνει μόνο ο Γιάννης για μετάλλιο

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ : Δεν φτάνει μόνο ο Γιάννης για μετάλλιο

Δεν θα είναι εύκολο η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ να πάρει μετάλλιο στο προσεχές Eurobasket κι ας έχει τον Γιάννη Αντετοκούνμποο

Μπάσκετ
Μεταδόσεις: Ελλάδα – Ιταλία: Το κανάλι του αγώνα στο τουρνουά Ακρόπολις

Ελλάδα – Ιταλία: Το κανάλι του αγώνα στο τουρνουά Ακρόπολις

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ δίνει το δεύτερο της τεστ στο τουρνουά Aκρόπολις, αντιμετωπίζοντας την Ιταλία στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (22/8), στις 20:00,

Μεταδόσεις
Μπάσκετ: Λετονία – Ελλάδα Live Streaming (20/8)

Λετονία – Ελλάδα Live Streaming (20/8)

Δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ κόντρα στη Λετονία και σε Live Streaming.

Μπάσκετ