ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική γυναικών: Πρόβλημα με τον Βιντσιλαίου

Η Εθνική γυναικών έχει αρχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ, ωστόσο ο Μασλαρινός δεν μπορεί να υπολογίζει στην Αγγελική Βιντσιλαίου. 
Εθνική γυναικών: Πρόβλημα με τον Βιντσιλαίου

Η Εθνική γυναικών έχει αρχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ, ωστόσο ο Μασλαρινός δεν μπορεί να υπολογίζει στην Αγγελική Βιντσιλαίου. 

Η Εθνική γυναικών θα συνεχίσει την προετοιμασία της χωρίς την Αγγελική Βιντσιλαίου, η οποία υποφέρει σπασμούς στη μέση και μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε θα χρειαστεί να μείνει εκτός για αρκετό διάστημα.

Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στη Βαλένθια, στον Β’ Όμιλο, και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Μαυροβούνιο (17/6), τη Σερβία (18/6) και την Ιταλία (20/6) στο Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί 17-27 Ιουνίου σε Γαλλία και Ισπανία.

Η ανακοίνωση από τον Ομοσπονδία αναφέρει:

«Δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών η Αγγελική Βιντσιλαίου. Η 23χρονη αθλήτρια υποφέρει από σπασμούς στην μέση, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι θα πρέπει να μείνει κάποιο διάστημα εκτός δράσης πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτη συνάντηση Πιτίνο και συνεργατών

Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Αβδάλας και Μαντζούκας έχουν μπει δυνατά στο NCAA

Αβδάλας και Μαντζούκας έχουν μπει δυνατά στο NCAA

Αβδάλας και Μαντζούκας έχουν μπει σούπερ στο Αμερικανικό Κολεγιακό μπασκετ και η Εθνική ομάδα κερδίζει από αυτό

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει στην Εθνική Ελλάδα – Κάλεσμα της ΕΟΚ σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει στην Εθνική Ελλάδα – Κάλεσμα της ΕΟΚ σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Παραμένει στο… τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας ο Βασίλης Σπανούλης!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Στογιάκοβιτς: Μάχη Ελλάδας και Σερβίας για τον γιο του

Στογιάκοβιτς: Μάχη Ελλάδας και Σερβίας για τον γιο του

Ελλάδα και Σερβία κάνουν τα πάντα για να πείσουν το γιο του Πέτζα Στογιάκοβιτς να παίξει μπάσκετ εθνικών ομάδων

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Λιόλιος: «Θέλουμε να συνεχίσει ο Σπανούλης στην Εθνική, αλλά…»

Λιόλιος: «Θέλουμε να συνεχίσει ο Σπανούλης στην Εθνική, αλλά…»

Τι ανέφερε ο Βαγγέλης Λιόλιος για όλα τα θέματα της Εθνικής!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απειλές από Τούρκο στη σύζυγό του – «Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απειλές από Τούρκο στη σύζυγό του – «Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»

Αδιανόητα πράγματα μετά το τέλος του Eurobasket 2025!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τα έβαλε με την ΕΡΤ για τον Αταμάν ο Άκης (vid)

Τα έβαλε με την ΕΡΤ για τον Αταμάν ο Άκης (vid)

Δεν άρεσε στον Άκη ο τρόπος με τον οποίο η δημόσια τηλεόραση έκανε τη μετάδοση του τελικού του Ευρωμπάσκετ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Σπουδαία υποδοχή για την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ – Το μήνυμα Σπανούλη μετά το χάλκινο στο Eurobasket 2025!

Σπουδαία υποδοχή για την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ – Το μήνυμα Σπανούλη μετά το χάλκινο στο Eurobasket 2025!

Σπουδαίο ο Βασίλης Σπανούλης!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Eurobasket 2025: Χωρίς Έλληνα η δεύτερη καλύτερη πεντάδα – Μέσα Γιόκιτς, Όσμαν και Μάρκανεν!

Eurobasket 2025: Χωρίς Έλληνα η δεύτερη καλύτερη πεντάδα – Μέσα Γιόκιτς, Όσμαν και Μάρκανεν!

Ποια είναι η δεύτερη καλύτερη πεντάδα για το φετινό τουρνουά;

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεύτερη φορά σε καλύτερη πεντάδα Eurobasket – Κανείς δεν αγγίζει τον κορυφαίο Νίκο Γκάλη!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεύτερη φορά σε καλύτερη πεντάδα Eurobasket – Κανείς δεν αγγίζει τον κορυφαίο Νίκο Γκάλη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία με την αγαπημένη του ομάδα!

Μπάσκετ