Οι πρώην του Ολυμπιακού, Ράιτ και Γκος έκαναν ματσάρα και πλήγωσαν τον Σπανούλη
Ο Ολυμπιακός δεν κράτησε τους Ράιτ και Γκος το καλοκαίρι και αυτοί στη Ζαλγκίρις ξεκίνησαν «σκοτώνοντας» τη Μονακό του Σπανούλη
Ο Μόουζες Ράιτ έκανε το παιχνίδι της ζωής του στη Euroleague, Οι 21 πόντοι αποτελούν ρεκόρ καριέρας, 20 είχε με τον Ολυμπιακό. Χάρη στη δική του εμφάνιση και τη συνεισφορά του Γκος η Ζαλγκίρις κέρδισε τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Ο Ολυμπιακός πήρε απόφαση να μην κρατήσει τους Γκος και Ράιτ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Μάλλον, για να το θέσουμε πιο σωστά, τον Μόουζες Ράιτ πήρε απόφαση να μην κρατήσει. Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος πήρε απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση της Ζάλγκιρις πριν μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για ανανεώσεις, μετά το τέλος της σεζόν.
Ο Γκος δεν ήθελε να περιμένει, άρα δεν είναι ο Ολυμπιακός που τον άφησε ακριβώς. Αλλά τον Μόουζες Ράιτ μπορούσε να τον κρατήσει. Δεν το έκανε. Ο ίδιος έδειξε να το πήρε πεισματικά, μιας και άλλαξε όλο το κορμί του. Πιο fit από ποτέ έδειχνε στα φιλικά των Λιθουανών και στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα έκανε θραύση.
Ο πρώην «ερυθρόλευκος» ψηλός είχε 21 πόντους. 7/7 δίποντα, 1/1 τρίποντο (το οποίο το πέτυχε σε πολύ κρίσιμο σημείο) και μόλις μία χαμένη βολή στις πέντε που εκτέλεσε. Ο Γκος πρόσθεσε 14 πόντους με κρίσιμα σουτ στο φινάλε, αν και δεν ήθελε πολύ να γίνει μοιραίος. Αλλά ο Ράιτ ήταν ο Χ-factor και ίσως να έδειξε πως ο Ολυμπιακός έκανε λάθος που δεν τον κράτησε.