ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιωνικός – ΑΕΚ: Ο κομισάριος ζήτησε να κατέβει πανό για την τραγωδία στα Τέμπη!

Ντροπιαστικό σκηνικό στο Ιωνικός - ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον κομισάριο της αναμέτρησης.
Ιωνικός – ΑΕΚ: Ο κομισάριος ζήτησε να κατέβει πανό για την τραγωδία στα Τέμπη!

Η τραγωδία στα Τέμπη είναι το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλη τη χώρα. Λογικό να θέλει ο καθένας να εκφράσει την άποψή του, όπως έγινε και στο Ιωνικός – ΑΕΚ, παιχνίδι για την Basket League.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων επέλεξαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τις τόσες ζωές που χάθηκαν άδικα μέσω ενός πανό. Μόνο που ο κομισάριος του αγώνα πήγε να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Το πανό που σηκώθηκε από τους Νικαιώτες ανέφερε το εξής: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και δυστύχημα. Την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα».

Το συγκεκριμένο πανό έγινε η αιτία για να καθυστερήσει το τζάμπολ στο Ιωνικός – ΑΕΚ. Ο κομισάριος ζήτησε να κατέβει και οι οργανωμένοι φίλοι των γηπεδούχων ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να συμβεί. Ακούστηκε μάλιστα ρυθμικά κάποια στιγμή και το «δεν θα κατέβει το πανό».

Τελικά χρειάστηκαν διαβουλεύσεις που συνολικά κράτησαν περίπου ένα 20λεπτο. Σε αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξε αποχώρηση των διαιτητών για τα αποδυτήρια, ακολούθησαν υβριστικά συνθήματα και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, επικράτησε ένταση στις κερκίδες, αλλά και μία συνομιλία των οπαδών με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Εκείνος τους είπε να μην κατέβει το πανό γιατί μία τέτοια κίνηση, θα αποτελούσε ασέβεια προς τα θύματα και τις οικογένειές τους.

Τελικά με σημαντική καθυστέρηση το παιχνίδι ξεκίνησε δίχως να υποκύψουν οι οπαδοί στον εκβιασμό του κομισάριου. Στα όρια του ανεξήγητου η στάση του τελευταίου μετά από όσα έχουν γίνει, το κλίμα που επικρατεί και τα όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για την αμέλεια από πλευράς κράτους. Κάποιες φορές καλό είναι άπαντες να δείχνουν την απαιτούμενη ενσυναίσθηση και να μη στέκονται στους τύπους.
 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Πόσο θα μείνει ήσυχος στον πάγκο της ΑΕΚ ο Άμραμπατ;

«Έσκασε» η πρόταση – Φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο Πούγγουρας!

Το ταξίδι που έκανε ο Καρυπίδης στις ΗΠΑ είχε να κάνει με πώληση του Άρη;

 



Γιώργος Νικολαΐδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαβορί για τον πάγκο της Ανατολού Εφές αλλά υπάρχει κόλλημα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαβορί για τον πάγκο της Ανατολού Εφές αλλά υπάρχει κόλλημα

Δεν μιλάμε για ολοκληρωτική... καταστροφή στις συζητήσεις Σφαιρόπουλου - Εφές, αλλά για πάγωμα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Κρις Πολ: Τρελάθηκαν και τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Κρις Πολ: Τρελάθηκαν και τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Θέλει ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του να είναι μία ομάδα όπου θα έχει ρόλο.

Μπάσκετ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με ομπρέλα ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Παναθηναϊκό και το ΣΕΦ

Με ομπρέλα ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Παναθηναϊκό και το ΣΕΦ

Έκανε το κομμάτι του ο Τάκης Τσουκαλάς βγάζοντας ομπρέλα για να απευθυνθεί στους φίλους του Παναθηναϊκού…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Είχε το μυαλό του στο… ΣΕΦ και ο Ναν το… δικό του αλλού

Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Είχε το μυαλό του στο… ΣΕΦ και ο Ναν το… δικό του αλλού

Η Βαλένθια εκμεταλλεύτηκε το κάθε λάθος του Παναθηναϊκού, κρατώντας τους Ισπανούς στο παιχνίδι ενώ στην Euroleague χρειάζεται και άμυνα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: «Το ΣΕΦ δεν πάει άλλο»: Η επιστολή εργαζομένων γκρεμίζει τα άλλοθι πολιτείας και εμπλεκόμενων

«Το ΣΕΦ δεν πάει άλλο»: Η επιστολή εργαζομένων γκρεμίζει τα άλλοθι πολιτείας και εμπλεκόμενων

Η σκληρή επιστολή των εργαζομένων του ΣΕΦ προς το Υπουργείο αποκαλύπτει εγκατάλειψη, υποστελέχωση και πλήρη αδράνεια. Η Τσιλιγκίρη και η κυβέρνηση βρίσκονται πλέον χωρίς δικαιολογίες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΣΕΦ – αναβολές και «τρύπια βάρκα»: Τι κάνει η Χριστίνα Τσιλικίρη τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο;

ΣΕΦ – αναβολές και «τρύπια βάρκα»: Τι κάνει η Χριστίνα Τσιλικίρη τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο;

Η θητεία της Χριστίνας Τσιλιγκίρη στο ΣΕΦ φέρνει έντονα ερωτήματα: γιατί το στάδιο παραμένει ανοχύρωτο, παρά τη στενή σχέση της με την κυβέρνηση που όφειλε να προχωρήσει τα έργα;

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ματς με τη Φενέρ

Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ματς με τη Φενέρ

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε με τη Φενέρ λόγω της κακοκαιρίας και αυτές είναι οι πιο πιθανές ημερομηνίες για το τζάμπολ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: «Πισίνα και πιθανή διακοπή» – Το MEGA και το ρεπορτάζ του για το ΣΕΦ εκθέτει και τον μπασκετικό Ολυμπιακό (vid)

«Πισίνα και πιθανή διακοπή» – Το MEGA και το ρεπορτάζ του για το ΣΕΦ εκθέτει και τον μπασκετικό Ολυμπιακό (vid)

Προκάλεσε αίσθηση ο τρόπος που επέλεξε το MEGA να χειριστεί την υπόθεση του ΣΕΦ για τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Σαν Σήμερα: Πένθος στην ΑΕΚ: «Έφυγε» ο Στέφαν Γέλοβατς

Σαν Σήμερα: Πένθος στην ΑΕΚ: «Έφυγε» ο Στέφαν Γέλοβατς

Η είδηση του θανάτου του Στέφαν Γέλοβατς σε ηλικία μόλις 32 ετών βύθισε την ΑΕΚ και ολόκληρο τον κόσμο του μπάσκετ στο πένθος.

Μπάσκετ