ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA αποτελέσματα: 16X16 οι Μπακς με 26 τρίποντα και σούπερ Γιάννη! – Νέα νίκη οι Λέικερς (vids)

Τα αποτελέσματα στο NBA για τα ξημερώματα Πέμπτης (2/3) για την Ελλάδα.
NBA αποτελέσματα: 16X16 οι Μπακς με 26 τρίποντα και σούπερ Γιάννη! – Νέα νίκη οι Λέικερς (vids)

NBA αποτελέσματα: Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκονται οι Μιλγουόκι Μπακς, καθώς με την 16η σερί νίκη, τους, αυτή τη φορά με 139-117 επί των Μάτζικ έφτασαν το ρεκόρ τους στο 45-17 και πάτησαν στην κορυφή της βαθμολογίας ολόκληρου της λίγκας! Δείτε τις βαθμολογίες του NBA.

Για να φτάσουν σε αυτούς τους 39 πόντους τα ελάφια ευστόχησαν σε 26(!) από τα 54 τρίποντα που εκτέλεσαν, είχαν δηλαδή ποσοστό 46,4%!Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που δεν είναι και ο πιο εύστοχος παίκτης από το τρίποντο είχε 3/4 και συνολικά 31 πόντους (7/10 διπ., 3/4 τριπ., 8/10 βολές), 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. σε 27:42 λεπτά συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, μεταξύ άλλων, ο Μπρουκ Λόπες είχε 3/4, ο Άλεν είχε 4/8, ο Κόνατον 3/8, Γκριν και Ινγκλις από 4/7, και μόνο ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι άστοχος με 1/7.

Να σημειώσουμε Κρις Μίντλετον έμεινε εκτός από την back 2 back αναμέτρηση, αλλά οι Μπακς ήταν άνετοι καθώς εκτός του Γιάννη είχαν τον Χολιντέι με 23 πόντους και 9 ασίστ, τον Τζο Ινγκλις με 16 πόντους και τον  Λόπεζ 18π.

Με τις 16 σερί νίκες τα ελάφια ισοφάρισαν το τρίτο καλύτερο σερί στην ιστορία του οργανισμού, το οποίο είχε κάνει η ομάδα του 1970-1971 με 20 σερί επιτύχίες.

Επόμενος αντίπαλος των Μιλγουόκι Μπακς, που παραμένουν αήττητοι από τις 23 Ιανουαρίου οι Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς, τα ξημερώματα της Κυριακής (5/3) στις 03:30. Τέλος να σημειώσουμε ότι στο «fiserv forum» βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-29, 76-66, 108-96, 139-117

Το αναλυτικό φύλλο αγώνα

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ (Μάικ Μπουντενχόλζερ): Κόνατον 10 (3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γιάννης Αντετοκούνμπο 31 (7/10 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 8/10 βολές, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Λόπεζ 18 (4/5 τρίποντα), Άλεν 12 (4/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα), Χόλιντεϊ 23 (9/11 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Ινγκλς 16 (4/7 τρίποντα), Πόρτις, Κράουντερ 6 (2), Κάρτερ 9 (1), Γκριν 12 (4/7 τρίποντα), Μπότσαμπ, Λέοναρντ, Θανάσης Αντετοκούνμπο 2

ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ (Τζαμάλ Μόσλι): Φραντς Βάγκνερ 18 (1), Μπανκέρο 9 (4/13 σουτ, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 μπλοκ), Κάρτερ 19 (1 τρίποντο, 10 ριμπάουντ), Χάρις 3 (1), Φουλτζ 21 (9/14 σουτ, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Άντονι 28 (10/16 σουτ, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Σαγκς 6, Μο Βάγκνερ 2, Μπολ 2, Οκίκι 3 (1), Μπιτάτζε, Χιούσταν, Σκόφιλντ 3 (1)

NBA αποτελέσματα: Νέα νίκη για Λέικερς χωρίς ΛεΜπρόν και Ντέιβις – Ντεμπούτο Ντουράντ με Φοίνιξ

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η νίκη των Λέικερς στην Οκλαχόμα με 123-117, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς τους δύο μεγάλους αστέρες τους, τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις. Στο 30-33 πλέον το ρεκόρ των λιμνάνθρωπων που είναι στην 11η θέση της Δύσης και απέχουν οριακα πλέον από τα πλέι ιν.

Ο Ντένις Σρέντερ με 26π. και οι Ριβς Μπράουν και 19 πόντους έκαστος ήταν οι κορυφαίοι των νικητών που δεν είχαν στη διάθεσή τους ούτε τον Ράσελ.

Από εκεί και πέρα οι Σέλτικς έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Τέιτουμ (41 πόντοι) νίκησαν 117-113 τους Καβαλίερς στη Βοστόνη και παρέμειναν ελάχιστα πίσω από τους Μπακς στη μάχη για την πρωτιά της Ανατολής (45-18).

Εξάλλου, ο Κέβιν Ντουράντ φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς (34-29)  και οι Σανς επικράτησαν στη Σάρλοτ (20-44) με 105-91. Ο KD, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αγωνίστηκε για 26:50 και μέτρησε 23 πόντους (8/11 διπ., 2/4 τριπ., 1/1 βολή), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 μπλοκ και 2 λάθη. Στους 37 πόντους σταμάτησε ο Ντέβιν Μπούκερ για τους νικητές.

NBA αποτελέσματα:

  • Σάρλοτ – Φοίνιξ 91-105

  • Ντιτρόιτ – Σικάγο 115-117

  • Βοστώνη – Κλίβελαντ 117-113

  • Μαϊάμι – Φιλαδέλφεια 96-119

 

  • Νέα Υόρκη – Μπρούκλιν 142-118

  • Χιούστον – Μέμφις 99-113

  • Μιλγουόκι – Ορλάντο 139-117

  • Οκλαχόμα – Λέικερς 117-123

  • Πόρλταντ – Νέα Ορλεάνη 110-121

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Βασίλης Παπαθεοδώρου : Καραγκιοζίλικια ο Μπαρτζώκας – Προπονητής είναι ή χούλιγκαν – Το βίντεο με τον προπονητή του Ολυμπιακού;

Βασίλης Παπαθεοδώρου : Καραγκιοζίλικια ο Μπαρτζώκας – Προπονητής είναι ή χούλιγκαν – Το βίντεο με τον προπονητή του Ολυμπιακού;

Δεν είχε σταματημό ο Βασίλης Παπαθεοδώρου για τα όσα έκανε ο Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ντουμπάι

Μπάσκετ
EuroCup: Μπεσίκτας – Τουρκ Τέλεκομ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μπεσίκτας – Τουρκ Τέλεκομ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μπεσίκτας - Τουρκ Τέλεκομ για το EuroCup, με φόντο τη νίκη, ένταση, ρυθμό, μονομαχίες και λεπτομέρειες που μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα.

EuroCup
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC: Λιετκάμπελις – Πανιώνιος 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Λιετκάμπελις – Πανιώνιος 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Λιετκάμπελις - Πανιώνιος για το EuroCup, σε ματς που θέλει ένταση, σωστές αποφάσεις, διάρκεια στην άμυνα και καθαρές λύσεις στην επίθεση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC
ΠΑΟΚ BC: ΠΑΟΚ – Σπόρτινγκ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – Σπόρτινγκ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - Σπόρτινγκ για το FIBA Europe Cup, με στόχο τη νίκη, ένταση στην άμυνα, σωστές επιλογές και ρυθμό που κρίνει λεπτομέρειες.

ΠΑΟΚ BC
Μπάσκετ: Είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο «Νίκος Αναστόπουλος» και ο «Τάκης Λεμονής» του μπασκετικού Ολυμπιακού;

Είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο «Νίκος Αναστόπουλος» και ο «Τάκης Λεμονής» του μπασκετικού Ολυμπιακού;

Σε μία εποχή ψυχρών τακτικών, αυτό το «ανέβασμα στα κάγκελα» υπενθυμίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι για κάποιους απλά άλλη μία... μέρα στη δουλειά.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Οι Μπόστον Σέλτικς απέκτησαν τον Νίκολα Βούτσεβιτς

Οι Μπόστον Σέλτικς απέκτησαν τον Νίκολα Βούτσεβιτς

Η κίνηση δείχνει ότι οι Σέλτικς θέλουν βάθος και μέγεθος για τα playoffs, ειδικά κόντρα σε ομάδες όπως οι Νικς, οι Καβαλίερς ή οι Νάγκετς.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Στη χειρότερη βραδιά της καριέρας του ο Σάσα Βεζένκοφ

Ολυμπιακός μπάσκετ: Στη χειρότερη βραδιά της καριέρας του ο Σάσα Βεζένκοφ

Με τους αντιπάλους μάλιστα να παίρνουν μεγάλη διαφορά υπέρ τους όποτε ο Βεζένκοφ ήταν εντός του παρκέ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ξύπνησε ο Παναθηναϊκός και το ΟΑΚΑ ψηφίζει Αταμάν ενώ ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει μεταγραφή αεροδρομίου

Ξύπνησε ο Παναθηναϊκός και το ΟΑΚΑ ψηφίζει Αταμάν ενώ ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει μεταγραφή αεροδρομίου

Ο κόσμος του Παναθηναϊκόυ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Τούρκο προπονητή της ομάδας λίγο μετά τις δηλώσεις Γιαννακόπουλου περί παραιτήσεων.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Ρεάλ 82-81: Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ! Πάτησε τη Ρεάλ με buzzer beater του Γκραντ

Παναθηναϊκός – Ρεάλ 82-81: Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ! Πάτησε τη Ρεάλ με buzzer beater του Γκραντ

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και θα είναι, μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ με καλάθι του Γκραντ στο τέλος, σε ματς που ήταν θρίλερ

Μπάσκετ