ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA Αποτελέσματα: Ήττα ξανά για τους Νετς, συνεχίζουν με φόρα οι Μπλέιζερς!

Το NBA μπήκε δυνατά ξανά στη ζωή μας και το σίγουρο είναι ότι τόσο καιρό μας έλειψε για τα καλά.
NBA Αποτελέσματα: Ήττα ξανά για τους Νετς, συνεχίζουν με φόρα οι Μπλέιζερς!

Ματσάρα έγινε στο NBA ανάμεσα σε Μπρούκλιν Νετς και Μέμφις Γκρίζλις, όπου βρήκε τους δεύτερους να κερδίζουν 134-124.

Οι «αρκούδες» ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας τον Τζα Μοράντ και τον Μπέσμοντ Μπέιν, με 38 πόντους ο καθένας και αποτέλεσαν το μεγαλύτερο πρόβλημα στην άμυνα της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι έκανε ο Αλντάμα που είχε 17 πόντους, δίνοντας και αυτός αρκετές λύσεις σε όλα τα σημεία.

Όσον αφορά τους ηττημένους τώρα, ο Κέβιν Ντουράντ και ο Κάιρι Ίρβινγκ έβαλαν τα δυνατά τους με 37 πόντους ο καθένας, αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Από την υπόλοιπη ομάδα κανείς δεν κατάφερα να ξεχωρίσει, αφού όλοι έμειναν κάτω από τους 10 πόντους, ενώ ο Μπεν Σίμονς έμεινε και πάλι σε πολύ μέτρια επίπεδα, με 7 πόντους και 8 τελικές πάσες.

Από κει και πέρα, έχουμε τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς που έχουν σαρώσει τα πάντα, όντας πλέον η μόνη αήττητη ομάδα με 4 νίκες στα πρώτα 4 παιχνίδια της.

Το  νέο τους… θύμα οι Ντένβερ Νάγκετς τους οποίους και νίκησαν με 134-110, κάνοντας πραγματικό «περίπατο».

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ έκανε και πάλι τα πάντα μέσα στο γήπεδο, έχοντας 31 πόντους και 8 ασίστ, ενώ είχε και αρκετή βοήθεια.

Συγκεκριμένα, ο Σίμονς σταμάτησε στους 29 πόντους, ενώ πολύτιμος ήταν και ο Γκραντ που είχε 21 πόντους, αλλά και ο Νούρκιτς που τελείωσε με 13 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Οι Νάγκετς δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν αυτό το ρυθμό και ο Γιόκιτς έκανε κακό παιχνίδι για τα δικά του στάνταρ με μόλις 9 πόντους, αλλά με 9 ασίστ και 9 ριμπάουντ.

Ο Γκόρντον είχε 26 πόντους όντας ο κορυφαίος της ομάδας του, ενώ και ο Μάρεϊ ήταν κακός έχοντας 8 πόντους.

NBA: Αναλυτικά τα αποτελέσματα!

Φιλαντέλφια Σίξερς – Ιντιάνα Πέισερς 106-120

Μαϊάμι Χιτ – Τορόντο Ράπτορς 90-98

Ορλάντο Μάτζικ – Νιου Υορκ Νικς 102-115

Σικάγο Μπουλς – Μπόστον Σέλτικς 120-102

Γιούτα Τζαζ – Χιούστον Ρόκετς 108-114

Μπρούκλιν Νετς – Μέμφις Γκρίζλις 124-134

Σαν Αντόνιο Σπερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 115-106

Ντένβερ Νάγκετς – Πόρτλαντ Μπλέιζερς 110-135

https://youtu.be/bdWZ4rppTZc

https://youtu.be/6thZ8yZ5bLc

https://youtu.be/9kwjEQaCJcU

https://youtu.be/e6a45Bx5Swc

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν τα κάνει σχεδόν όλα τέλεια

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν τα κάνει σχεδόν όλα τέλεια

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της σεζόν και μέσα σε όλα έχει σε σούπερ φόρμα και τον Αταμάν

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Κρίσιμο το ματς στην Μπολόνια

Ολυμπιακός μπάσκετ: Κρίσιμο το ματς στην Μπολόνια

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ίσως να μην του φαίνεται τόσο αλλά το παιχνίδι με την Βίρτους στην Μπολόνια είναι κρίσιμο

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός 85-92: Ξέχασε την άμυνα στην Αθήνα στο Α’ ημίχρονο αλλά η επίθεση έβγαζε φωτιές στο Β’ ημίχρονο

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός 85-92: Ξέχασε την άμυνα στην Αθήνα στο Α’ ημίχρονο αλλά η επίθεση έβγαζε φωτιές στο Β’ ημίχρονο

Ξέχασε την άμυνά του στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός και μέσα στην έδρα της Ζαλγκίρις δεν... κερδίζεις έτσι, αλλά η επιθετική καταιγίδα στο 2ο ημίχρονο έδωσε τη λύση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε η Βιέννη για λόγους ασφαλείας – Το ματς επιστρέφει στο Βελιγράδι λόγω κινδύνου επεισοδίων

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε η Βιέννη για λόγους ασφαλείας – Το ματς επιστρέφει στο Βελιγράδι λόγω κινδύνου επεισοδίων

Η Παρτιζάν ακύρωσε τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Βιέννη για λόγους ασφαλείας και τον μεταφέρει στο Aleksandar Nikolic Hall στο Βελιγράδι.

Μπάσκετ
Sportime BET: Χριστούγεννα με μπασκετικό πάρτι στην Interwetten!

Χριστούγεννα με μπασκετικό πάρτι στην Interwetten!

Χριστούγεννα με αναμετρήσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Euroleague και την Interwetten στις επάλξεις...

Sportime BET
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Τάιλερ Ντόρσεϊ – Πώς δεν έγινε το μεγαλύτερο λάθος από τον Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός μπάσκετ: Τάιλερ Ντόρσεϊ – Πώς δεν έγινε το μεγαλύτερο λάθος από τον Μπαρτζώκα

Η πραγματικότητα είναι απλή. Δύο τραυματισμοί δεν άφησαν τον Γ. Μπαρτζώκα να κάνει το μεγαλύτερο λάθος του στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μόουζες Ράιτ: Συναγερμός, φεύγει από τη Ζαλγκίρις; Επιστρέφει Ελλάδα;

Μόουζες Ράιτ: Συναγερμός, φεύγει από τη Ζαλγκίρις; Επιστρέφει Ελλάδα;

Ολοένα και πληθαίνουν οι αναφορές πως ο Μόουζες Ράιτ δεν αποκλείεται να φύγει από τη Λιθουανία και τη Ζαλγκίρις

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Σέιμπεν Λι: Η Τουρκία στο προσκήνιο και δίνουν και παίκτη στον Ολυμπιακό

Σέιμπεν Λι: Η Τουρκία στο προσκήνιο και δίνουν και παίκτη στον Ολυμπιακό

Ο Σέιμπεν Λι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με Εφές και Μπεσίκτας να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Ο Μόντε Μόρις είναι ο παίκτης που χρειαζόταν ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Ο Μόντε Μόρις είναι ο παίκτης που χρειαζόταν ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός αν και ήταν πρώτο ματς μάλλον φάνηκε για τα καλά πως ο Μόντε Μόρις ήταν ο παίκτης που χρειαζόταν

Μπάσκετ