ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γουόκαπ βγαίνει μπροστά την κατάλληλη στιγμή και ο Ολυμπιακός μακιγιάρει το πρόβλημα στο σκορ

Ο Ολυμπιακός καλύπτει, αλλά δεν λύνει ολοκληρωτικά το θέμα στο σκοράρισμα
Ο Γουόκαπ βγαίνει μπροστά την κατάλληλη στιγμή και ο Ολυμπιακός μακιγιάρει το πρόβλημα στο σκορ

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του στο Μόναχο. Επικράτησε της Μπάγερν και χρειάζεται ακόμα δύο «διπλά» στη Euroleague για να ελπίζει εξάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους παίκτες να παραμένουν ενωμένοι στο Μόναχο και να φτάνουν στο 14-11 μετά από μια νίκη-θρίλερ.

Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος για ροδοπέταλα, καθώς απόντων των Φαλ-Μιλουτίνοφ, ο Σερτζ Ιμπάκα έβλεπε τη ρακέτα των Πειραιωτών σαν… αεροδιάδρομο. Ούτε ο Ράιτ – έκανε το αυτονόητο μαζί του ο Μπαρτζώκας– ούτε ο Πετρούσεφ μπορούσαν ατομικά να τον περιορίσουν κι έτσι ο coach B, επιστράτευσε την απαγόρευση τροφοδότησης στον Ισπανό σέντερ με πιεστικό μαρκάρισμα από τα γκαρντ και τους φόργουορντ.

Κόπηκαν οι πάσες στον Ιμπάκα και ο Ολυμπιακός ανέπνευσε. Ωστόσο, το πρόβλημα στη ρακέτα θα λυθεί σύντομα, μιας και ο Φαλ σε ένα δεκαήμερο θα είναι ξανά διαθέσιμος. Το θέμα όμως που παραμένει αφορά στο σκοράρισμα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σίγουρους 15 πόντους/παιχνίδι από κανένα γκαρντ του

Οι Πειραιώτες δεν έχουν εύκολη την επιθετική συγκομιδή, ιδίως όταν ο Κάναν βγαίνει εκτός αγώνα, καλή ώρα όπως κόντρα στους Γερμανούς. Για καλή τύχη των νταμπλούχων Ελλάδος, ο Τόμας Γουόκαπ φαίνεται ότι μετά από ένα τετράμηνο ντεφορμάρισμα ξυπνάει και βγαίνει μπροστά.

Οι 16 πόντοι και οι 8 ασίστ το μαρτυρούν. Μια ομάδα μόνος του ο Αμερικανός, ο οποίος κράτησε την μπαγκέτα του μαέστρου με μεγάλη ευκολία. Βέβαια, ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι μόνος του ο Γουόκαπ θα αντέξει σε τέτοιο επίπεδο δημιουργίας για το επόμενο πεντάμηνο.

Σίγουρα θα χρειαστεί και βοήθειες, τις οποίες πιθανόν να πάρει από την front-line και ουχί από γκαρντ. Μπορεί ο Λαρεντζάκης να έκανε εξαιρετικό ματς, αλλά ούτε εκείνος, μήτε οι Κάναν-Γκος εγγυώνται σίγουρους over 15 πόντους ανά ματς.

Με λίγα λόγια δεν είναι καλαθομηχανές. Το προφίλ τους είναι πιο διευρυμένο και όλοι τους κάνουν λίγο απ’όλα. Μόνο ο Κάναν ίσως θα μπορούσε να θεωρηθεί clutch, αλλά τι γίνεται σε οριακές καταστάσεις, που τα παιχνίδια θα κρίνονται στο 40΄ και όλα τα plays των αντιπάλων θα τον κλειδώνουν;

Σ’αυτό θα πρέπει να βρει απάντηση ο ίδιος ο προπονητής των Πειραιωτών (τι συζήτησε με οπαδούς στο πάρκινγκ;).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός ζητά διετή αποκλεισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από όλα τα γήπεδα!

Ο Ολυμπιακός ζητά διετή αποκλεισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από όλα τα γήπεδα!

Ξεκάθαρη η ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Νέα δήλωση-τελεσίγραφο Βρούτση για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: Η μόνη επιλογή είναι να έρθουν, να μιλήσουν ξεκάθαρα, να αναλάβουν την ευθύνη!

Νέα δήλωση-τελεσίγραφο Βρούτση για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: Η μόνη επιλογή είναι να έρθουν, να μιλήσουν ξεκάθαρα, να αναλάβουν την ευθύνη!

Σε κρίσιμη καμπή το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Στον Αθλητικό Δικαστή οι Γιαννακόπουλος, Αταμάν, Σλούκας, Παπαπέτρου, Λεσόρ, Σερέλης και Κοντός!

Παναθηναϊκός: Στον Αθλητικό Δικαστή οι Γιαννακόπουλος, Αταμάν, Σλούκας, Παπαπέτρου, Λεσόρ, Σερέλης και Κοντός!

Το ενδιαφέρον δε μειώνεται ποτέ όταν… παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Νέα καυστική ανακοίνωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καμία μήνυση προς την Δ. Γιαννακοπούλου – Εμείς δεν απειλούμε παιδιά»

Νέα καυστική ανακοίνωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καμία μήνυση προς την Δ. Γιαννακοπούλου – Εμείς δεν απειλούμε παιδιά»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε ακόμα μία διάψευση!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Αλλάζουν τα δεδομένα – Βρούτσης: «Δεν απαιτείται κοινή παρουσία Γιαννακόπουλου–Αγγελόπουλων»

Αλλάζουν τα δεδομένα – Βρούτσης: «Δεν απαιτείται κοινή παρουσία Γιαννακόπουλου–Αγγελόπουλων»

Αλλάζει τα δεδομένα ο Γιάννης Βρούτσης και φέρνει λύση στους τελικούς.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Θύρα 7 : Ο Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος θέλουν το πρωτάθλημα στα χαρτιά!

Θύρα 7 : Ο Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος θέλουν το πρωτάθλημα στα χαρτιά!

«Ο Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος θέλουν το πρωτάθλημα στα χαρτιά», αναφέρει η Θύρα 7, με ευθείες βολές προς τον Υπουργό Γιάννη Βρούτση για την επιλογή διακοπής της σειράς

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Έρχονται κλήσεις για τον χαμό του ΣΕΦ – στο μικροσκόπιο ΚΑΕ και πρόσωπα

Έρχονται κλήσεις για τον χαμό του ΣΕΦ – στο μικροσκόπιο ΚΑΕ και πρόσωπα

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ.

Μπάσκετ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Ολυμπιακός: «Ναι στους τελικούς – όχι στο ίδιο τραπέζι με Γιαννακόπουλο»

Ολυμπιακός: «Ναι στους τελικούς – όχι στο ίδιο τραπέζι με Γιαννακόπουλο»

«Είμαστε στη διάθεση του κ. Βρούτση».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Αντώνης Καρπετόπουλος : Κλείστε τα γήπεδα στην Ευρωλίγκα να δεις…

Αντώνης Καρπετόπουλος : Κλείστε τα γήπεδα στην Ευρωλίγκα να δεις…

Κάτι ακραίο πρότεινε, για την ακρίβεια ανέφερε, ο Αντώνης Καρπετόπουλος για να δοθεί λύση στο πρωτάθλημα μπάσκετ…

Μπάσκετ