ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο Βελιγράδι! Φουλ για πλεονέκτημα

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο Βελιγράδι, νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα 76-89 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για πλεονέκτημα έδρας
Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο Βελιγράδι! Φουλ για πλεονέκτημα

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε στο Βελιγράδι. Η ομάδα του Αταμάν ήταν κυρίαρχη, νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα 76-89 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για πλεονέκτημα έδρας στα φετινά πλέι οφ της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του. Θα πρέπει να ήταν λίγες οι φορές μετά το πρώτο 10λεπτο που η διαφορά κατέβηκε τους 10 πόντους. Και όταν συνέβαινε αυτό, είτε έπαιζε φοβερή άμυνα ή έκλεβε την μπάλα ή σκόραρε.

Με Σλούκα, Ναν και Λεσόρ σε καλή βραδιά, η ομάδα του Αταμάν δεν μπορούσε να χάσει. Από κοντά και οι Μήτογλου, Γκραντ. Ο Παναθηναϊκός είναι στο 19-11, είναι πλέον τρίτος και έως το τέλος έχει Μπαρτσελόνα εντός, πάει στη Μπολόνια και το Μόναχο και υποδέχεται την Άλμπα. Μεγάλη νίκη, σοβαρός, σε δύσκολη έδρα.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο δεν άφηνε κανένα περιθώριο. Το 9-11 στα πρώτα λεπτά της πρώτης περιόδου, έγινε με τρίποντα των Σλούκα, Ναν, Μήτογλου, γρήγορα 11-20. Το εντυπωσιακό ήταν στο τέλος όταν το 20-23 με δύο τρίποντα στο τελευταίο δευτερόλεπτο των επιθέσεων από Σλούκα και Ναν, πήγε το σκορ στο 20-29.

Στη δεύτερη περίοδο, η ομάδα του Αταμάν συνέχιζε να ελέγχει τον αγώνα. Κυρίως από την περιφέρεια, αν και θα μπορούσε να παίζει καλύτερη άμυνα. Το μόνο που κατάφερε ο Ερυθρός Αστέρας ήταν να μειώσει 39-46 αλλά τη διψήφια διαφορά στο ημίχρονο δεν τη γλίτωσε.

Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακός στο δεύτερο 

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο τα έκανε όλα σωστά. Ακόμα και όταν ο Ερυθρός Αστέρας πλησίαζε κάποια στιγμή στους 8 πόντους, κάτι έκαναν σωστά οι «πράσινοι» και έφευγε πάλι η διαφορά.

Η νίκη ήρθε εύκολα γιατί την έκανε ο Παναθηναϊκός να είναι εύκολη.

Η τριάδα των Σλούκα, Ναν, Λεσόρ εντυπωσιακή. Ο Σλούκας είχε 17 πόντους με 10 ασίστ και 6/9 εντός πεδιάς. Ο Λεσόρ 19 πόντους με 6 ριμπάουντ, 6/10 εντός πεδιάς και 7/11 βολές. Ο Ναν με 15 πόντους, όχι τόσο καλά ποσοστά αλλά στις κρίσιμες στιγμές είχε σωστές αποφάσεις. Από κοντά και ο Γκραντ με ορισμένα κρίσιμα καλάθια, είχε 12 πόντους με 5/6 δίποντα και ο αθόρυβος Μήτογλου πρόσθεσε άλλους 17 και 9 ριμπάουντ.

ΤΑ 10λεπτα: 20-29, 41-51, 56-70, 76-89.

ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

 

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Μόντε Μόρις ήρθε, το πραγματικό ερώτημα είναι τι γίνεται με Λι και Νιλικίνα

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Μόντε Μόρις ήρθε, το πραγματικό ερώτημα είναι τι γίνεται με Λι και Νιλικίνα

Ο Μόντε Μόρις βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και ο Ολυμπιακός αποκτά επιτέλους καθαρό play maker. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο τι προσθέτει, αλλά και ποιοι περισσεύουν στην περιφέρεια,

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Συγκρατημένοι και αισιόδοξοι παρά την άσχημη εμφάνιση του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς…

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ : Μόντε Μόρις και γρήγορα…

Ολυμπιακός μπάσκετ : Μόντε Μόρις και γρήγορα…

Η έλευση και η ένταξη του Μόντε Μόρις στον μπασκετικό Ολυμπιακό μοιάζει ανάγκη επιτακτική...

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΑΕΚ- Παναθηναϊκός κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ- Παναθηναϊκός κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται στη GBL, σε ντέρμπι που παραδοσιακά ανεβάζει ένταση και κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Τελικά είναι βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θέλει ψηλό, όπως ήθελε και γκαρντ

Ολυμπιακός μπάσκετ: Τελικά είναι βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θέλει ψηλό, όπως ήθελε και γκαρντ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει... ήρωρες όλα τα 3-4 που βρίσκει απέναντί του.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Πρωτοσέλιδο Sportime (13/12): Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός – Με τέτοια τρίτη περίοδο δεν πας πουθενά

Πρωτοσέλιδο Sportime (13/12): Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός – Με τέτοια τρίτη περίοδο δεν πας πουθενά

Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός, ειδικά στην 3η περίοδο και έχασε εύκολα απο την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη με 98-85.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ : Μπαρτζώκας και παίκτες δεν μπορούν να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα 16 μέρες μετά…

Ολυμπιακός μπάσκετ : Μπαρτζώκας και παίκτες δεν μπορούν να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα 16 μέρες μετά…

Η εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη ήταν κάτι παραπάνω από προβληματική και ο Γιώργος Μπαρτζώκας το ξέρει καλύτερα από όλους

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Λίγος ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα έχασε εύκολα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Λίγος ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα έχασε εύκολα

Θέλει πολύ δουλειά ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα και ποιότητα στις θέσεις 1-2.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα- Ολυμπιακός κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μπαρτσελόνα- Ολυμπιακός κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μεγλάλο ματς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό για τη Euroleague. Το κανάλι της αναμέτρησης.

Μπάσκετ