Ο Σπανούλης σε δύσκολη θέση
Ο Βασίλης Σπανούλης και η Μονακό είναι σε δύσκολη θέση, ακόμα μια ήττα στην Ευρωλίγκα και υπάρχει θέμα ακόμα και για πλέι ιν
Ο Βασίλης Σπανούλης δε διάγει και τις καλύτερες ημέρες στη Μονακό. Η ομάδα του γνώρισε ακόμα μια ήττα και πλέον υπάρχει σοβαρό θέμα στη βαθμολογία της.
Η Μονακό ηττήθηκε με 88-70 στην Πόλη από τη Φενέρ. Πλέον είναι στο 16-14 και υποχώρησε στη 10η θέση. Με 8 ματς να απομένουν, η Μονακό είναι σε αμφιβολία για τη συνέχεια.
Πλέον είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και να μείνει εκτός πλέι ιν. Στις θέσεις 7-10 δηλαδή, που θα προκύψουν οι δύο ομάδες, που θα μπουν στην 8άδα των πλέι οφ.
Η κατάσταση στη Μονακό με όσα έχουν συμβεί δεν είναι καλή. Και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτή από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Μονεγάσκοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός 10άδας. Μεγάλο πλήγμα για μια ομάδα που ξεκίνησε με φοβερές φιλοδοξίες και μεγάλο μπάτζετ.
Φιναλίστε άλλωστε πέρυσι στον τελικό της Euroleague. Δύσκολο το μέλλον αγωνιστικά. Θα φανεί και τι θα κάνει ο Σπανούλης από την επόμενη σεζόν.