Ολυμπιακός – Μονακό: Το κανάλι του μεγάλου φιλικού στη Λευκωσία
Στην Κύπρο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπου δίνει σήμερα (18:00) το πρώτο δυνατό φιλικό του κόντρα στη Μονακό για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»
Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (18:00) το πρώτο δυνατό φιλικό του κόντρα στη Μονακό για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» – το ματς μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της Cosmote Sport 4.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σεζόν ενώπιον του κυπριακού κοινού, με την παρουσία του Κίναν Έβανς να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον.
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τους διεθνείς του (Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Ντόρσεϊ, Αντετοκούνμπο), ενώ αύριο Κυριακή (16:15) θα αντιμετωπίσει την Παρί, η οποία επικράτησε εύκολα του Ερυθρού Αστέρα (107-70).
Πρόγραμμα τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»
-
Παρασκευή 12/9: Παρί – Ερυθρός Αστέρας 107-70
-
Σάββατο 13/9: Ολυμπιακός – Μονακό (18:00, Cosmote Sport 4)
-
Κυριακή 14/9: Ολυμπιακός – Παρί (16:15, Cosmote Sport 4), Μονακό – Ερυθρός Αστέρας (18:30, Cosmote Sport 4)