ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ο Έβανς θα διώξει τη μοναξιά του Γουόκαπ!

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε στην Τουρκία, χάνοντας έχοντας βασικούς παίκτες ανέτοιμους!
Ολυμπιακός: Ο Έβανς θα διώξει τη μοναξιά του Γουόκαπ!

Ένα πολύ δύσκολο βράδυ πέρασε ο Ολυμπιακός στην Τουρκία, όπου και ηττήθηκε από την Εφές Αναντολού με 85-72 χωρίς να έχει τις απαντήσεις που όλοι περίμεναν.

Σίγουρα τα απανωτά παιχνίδια και ο ρυθμός που παίζουν οι παίκτες έχουν κοστίσει αρκετά στην ενέργεια της ομάδας, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να διορθώσει ακόμα και αυτά.

Η βραδιά ήταν αρκετά περίεργη, αφού πολλοί παίκτες των «ερυθρολεύκων» βρέθηκαν εκτός ρυθμού και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Ο ΜακΚίσικ αγωνίστηκε μόλις για 7 λεπτά και δεν πέτυχε ούτε έναν πόντο, ενώ ο Φιλίπ Πετρούσεφ στα 10 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά όπως στα άλλα ματς.

Ο Άλεκ Πίτερς προσπαθούν να σώσει την… παρτίδα σχεδόν μόνος του, έχοντας 19 πόντους, ενώ ο Μουσταφά Φαλ έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε με 14 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Ξεχωριστός όπως πάντα και ο Κώστας Παπανικολάου, που σε 28 λεπτά είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 τελικές πάσες.

Ολυμπιακός: Η μοναξιά του Γουόκαπ και οι λύσεις!

Ο Ολυμπιακός σίγουρα παρατάχθηκε με πολύ μεγάλα προβλήματα όσο αφορά τους γκαρντ του, ειδικά τον Τόμας Γουόκαπ που είναι το… κομπιούτερ που έχει επιλέξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για όλες τις αποφάσεις.

Ο Αμερικανός που έχει λάβει ελληνικό διαβατήριο, μπορεί να βρέθηκε για 28 περίπου λεπτά στο παρκέ, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν έτοιμος.

Παρόλα αυτά, κατάφερε με όλους τους πόνους που είχε, να δώσει 10 ασίστ, κάνοντας καλύτερους τους συμπαίκτες του.

Αυτός που απογοήτευσε όμως και έδειξε ότι δεν μπορεί να θεωρείται μία σταθερά, ήταν ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, που είχε σε 20 λεπτά μόλις 3 πόντους και ούτε μία τελική πάσα.

Και αυτός ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς, δείχνει ότι τα προβλήματα που βγαίνουν τον επηρεάζουν πάρα πολύ.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάξει για κάτι πιο σταθερό και ποιοτικό στη θέση του, όπως για παράδειγμα ο Κίναν Έβανς, που κάνει τρομερή χρονιά στη Ζαλγκίρις.

Μιλάμε για έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες φέτος, με μέσο όρο 17.2 πόντους και 3.9 ασίστ στη Euroleague.

Το όνομα του ήδη έχει αρχίσει και ακούγεται για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες και ο Ολυμπιακός είναι μία από αυτές. Ειδικά αν ο Γκος συνεχίσει να τραυματίζεται και να χάσει κρίσιμα ματς.

 

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Μόουζες Ράιτ: Συναγερμός, φεύγει από τη Ζαλγκίρις; Επιστρέφει Ελλάδα;

Μόουζες Ράιτ: Συναγερμός, φεύγει από τη Ζαλγκίρις; Επιστρέφει Ελλάδα;

Ολοένα και πληθαίνουν οι αναφορές πως ο Μόουζες Ράιτ δεν αποκλείεται να φύγει από τη Λιθουανία και τη Ζαλγκίρις

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Σέιμπεν Λι: Η Τουρκία στο προσκήνιο και δίνουν και παίκτη στον Ολυμπιακό

Σέιμπεν Λι: Η Τουρκία στο προσκήνιο και δίνουν και παίκτη στον Ολυμπιακό

Ο Σέιμπεν Λι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με Εφές και Μπεσίκτας να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Ο Μόντε Μόρις είναι ο παίκτης που χρειαζόταν ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Ο Μόντε Μόρις είναι ο παίκτης που χρειαζόταν ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός αν και ήταν πρώτο ματς μάλλον φάνηκε για τα καλά πως ο Μόντε Μόρις ήταν ο παίκτης που χρειαζόταν

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Γιώργος Μπαρτζώκας: Εχω δει τον Μουσταφά Φαλ να κάνει σπριντ μέσα στο γήπεδο – Γυρνάει πιο γρήγορα

Γιώργος Μπαρτζώκας: Εχω δει τον Μουσταφά Φαλ να κάνει σπριντ μέσα στο γήπεδο – Γυρνάει πιο γρήγορα

«Θα γυρίσει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο», είπε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μέσα στη σεζόν.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Τι έδειξε ο Μόντε Μόρις στο πρώτο του παιχνίδι στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Τι έδειξε ο Μόντε Μόρις στο πρώτο του παιχνίδι στο ΣΕΦ

Ο Μόντε Μόρις έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Κολοσσό, σκοράροντας και μοιράζοντας ασίστ, αφήνοντας θετικές πρώτες εντυπώσεις.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Ντόρσει έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του Μόντε Μόρις

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Ντόρσει έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του Μόντε Μόρις

Με 41 πόντους και 9 στα 14 εύστοχα τρίποντα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μόντε Μόρις: Ριμπάουντ, βουτιά αυτοθυσίας και πάσα ασιστ μισού γηπέδου σε ούτε ένα λεπτό και τρέλα στο ΣΕΦ

Μόντε Μόρις: Ριμπάουντ, βουτιά αυτοθυσίας και πάσα ασιστ μισού γηπέδου σε ούτε ένα λεπτό και τρέλα στο ΣΕΦ

Ο Μόρις όλα δείχνουν πως ήρθε για να κάνει την διαφορά, με όρους... Μπαρτζώκα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Δείτε τι κάνει ο Μόντε Μόρις με τον Ολυμπιακό

Δείτε τι κάνει ο Μόντε Μόρις με τον Ολυμπιακό

Το ΣΕΦ έχει κόσμο (7.000) και το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Στήριξη στην ομάδα και να... «δούμε επιτέλους τον Μόρις στο παρκέ».

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Αυτό είναι το λάθος του Βαγγέλη Ιωάννου σε όσα είπε για τον Εβάν Φουρνιέ!

Αυτό είναι το λάθος του Βαγγέλη Ιωάννου σε όσα είπε για τον Εβάν Φουρνιέ!

Έχει γίνει έντονο θέμα συζήτησης τα όσα είπε ο Βαγγέλης Ιωάννου για τον Εβάν Φουρνιέ. Ποιο το λάθος…

Μπάσκετ