ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ποιόν θα κόψει ο Μπαρτζώκας στους τελικούς;

Μεγάλο το ερωτηματικό για το ποιους παίκτες θα κρατήσει ο Ολυμπιακός στα playoffs και τους τελικούς της Basket League.
Ολυμπιακός: Ποιόν θα κόψει ο Μπαρτζώκας στους τελικούς;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ζει και να αναπνέει από εδώ και στο εξής για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Final-4 της Euroleague, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πολλά στο μυαλό του.

Ο Έλληνας τεχνικός σχεδιάζει το πλάνο του για τη «Βασίλισσα» και νιώθει σίγουρα ότι χρωστάει κάτι η τύχη από την περσινή χρονιά, που η ομάδα του Πειραιά άξιζε το τρόπαιο, κάτι που όλοι παραδέχτηκαν.

Το σημαντικό φυσικά μέχρι τότε είναι όλη η ομάδα να είναι σε τοπ κατάσταση και να αποφύγουν τους τραυματισμούς και τα καρδιοχτύπια, όπως έγινε με τον Φιλίπ Πετρούσεφ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για την Basket League.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις πλέον, αλλά τη στιγμή που οι παίκτες όλοι είναι διαθέσιμοι, θα ήταν ιδανικό να δούμε πώς θα παίξει επιτέλους πλήρης.

Ολυμπιακός: Τι θα κάνει και στη Basket League!

Φυσικά ο Ολυμπιακός εκτός από τη Euroleague, θέλει να κρατήσει τα… σκήπτρα και στην Ελλάδα και τη Basket League, έχοντας ήδη κατακτήσει τα δύο εγχώρια τρόπαια μέχρι τώρα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το «τριφύλλι» έχει το πλεονέκτημα έδρας και θα πρέπει να κάνει ένα break σίγουρα η ομάδα του Πειραιά, ωστόσο έδειξε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα ότι μπορεί κάθε έδρα να τη… σπάσει και μάλιστα πάνω από μία φορά.

Ωστόσο πρέπει να παρθεί μία πολύ συγκεκριμένη απόφαση και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αυτός που θα την πάρει και κανένας άλλος.

Το ποιος θα κοπεί από την επτάδα των ξένων που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού αν γίνει κάποιο λάθος δεν μπορεί να διορθωθεί.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, ο Σακίλ ΜακΚίσικ φαινόταν ως ο επικρατέστερος να μείνει εκτός και να επανέλθει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ωστόσο ο Αμερικανός έχει δείξει κάνει τρομακτικές εμφανίσεις και έτσι ο Μόουζες Ράιτ είναι πλέον το φαβορί να… κοπεί.

Με την εμπειρία που έχει ο Φαλ και ο Μιλουτίνοφ και ενώ είναι σε καλή κατάσταση δε γίνεται να είναι εκτός, ενώ και ο Πετρούσεφ μπορεί να ανέβει στο «5» άρα και πάλι θα υπερτερεί ο Ολυμπιακός στους ψηλούς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα αυτά θα τα δούμε όσο πλησιάζουμε στους τελικούς, για να μάθουμε και αν κάποια από τις δύο ομάδες θα έχει απουσίες λόγω τραυματισμών, που τις έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά φέτος.

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες

Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για επαγγελματισμό, πειθαρχία και αντίδραση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ισραηλινός δημοσιογράφος: Ο Ταϊρίκ Τζόουνς κοντά στη Μάκαμπι, ζωντανός ο Ολυμπιακός

Ισραηλινός δημοσιογράφος: Ο Ταϊρίκ Τζόουνς κοντά στη Μάκαμπι, ζωντανός ο Ολυμπιακός

Ο Τάιρικ Τζόουνς είναι ένα βήμα πριν από τη Μάκαμπι Τελ Αβίβ, αλλά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει, με την τελική απόφαση να αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Αναλυτής λέει ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ στο πρώτο μέρος και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο

Αναλυτής λέει ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ στο πρώτο μέρος και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο

Ο Τοντ Γουόρνικ αναλύει τις φάσεις του ντέρμπι Παναθηναϊκός Ολυμπιακός και εξηγεί ότι τα λάθη μοιράστηκαν ανά ημίχρονο με διαφορετικό τρόπο.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Αυτό είναι το τραγούδι που ανέβασε ο Ταϊρίκ Τζόουνς σε ποστ και λέει ότι τα βλέπει όλα… κόκκινα

Ολυμπιακός μπάσκετ: Αυτό είναι το τραγούδι που ανέβασε ο Ταϊρίκ Τζόουνς σε ποστ και λέει ότι τα βλέπει όλα… κόκκινα

Tο τραγούδι λέει στο ρεφρέν ότι έπαθε... μπλακάουτ και τα βλέπει όλα... κόκκινα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ Γυναικών: Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός Qualco 70-76 : Αθηναϊκάρα να την πιεις στο ποτήρι!

Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός Qualco 70-76 : Αθηναϊκάρα να την πιεις στο ποτήρι!

Με μια εμφάνιση ωριμότητας, ποιότητας και απόλυτου ελέγχου, ο Αθηναϊκός Qualco επικράτησε 76-70 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, έσπασε το αήττητο των «πράσινων» και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πρωτιάς στην κανονική διάρκεια.

Μπάσκετ Γυναικών
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ: Όλα λάθος από τον Αταμάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Όλα λάθος από τον Αταμάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε απλώς από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Έχασε γιατί παρουσιάστηκε πνευματικά απροετοίμαστος, χωρίς καθαρό πλάνο και με σοβαρά λάθη από τον πάγκο. Ο Εργκίν Αταμάν την ευθύνη.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε τα 2,3 εκατ. του Χολμς στον πάγκο και ο Μιλουτίνοφ έκανε πάρτι

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε τα 2,3 εκατ. του Χολμς στον πάγκο και ο Μιλουτίνοφ έκανε πάρτι

Γιατί ο Ρισόν Χολμς έμεινε εκτός στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός; Η επιλογή Αταμάν, ο Μιλουτίνοφ και η αντίδραση του Αμερικανού σέντερ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός (3/1/2026): Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός (3/1/2026): Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Αθηναϊκός H.C. στην Α1 Γυναικών, μάχη ρυθμού και άμυνας, με στόχο τη νίκη που μετρά βαθμολογικά.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ: Γιατί ο Αταμάν «χτύπησε» Χουάντσο – Μήτογλου και τι δείχνει για μεταγραφή στο «4»

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Γιατί ο Αταμάν «χτύπησε» Χουάντσο – Μήτογλου και τι δείχνει για μεταγραφή στο «4»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν ήταν τυχαίες. Η δημόσια σύγκριση με τον Βεζένκοφ, η μηδενική παραγωγή των Χουάντσο και Μήτογλου και η αναφορά στο Final Four

Μπάσκετ