ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Πρέπει να βγει μπροστά ο Ράιτ – Θα συνεχίσει όπως με Ρεάλ ο Σίκμα;

Ο Ολυμπιακός έχει πολλά προβλήματα αλλά η νίκη με την Άλμπα είναι μονόδρομος.
Ολυμπιακός: Πρέπει να βγει μπροστά ο Ράιτ – Θα συνεχίσει όπως με Ρεάλ ο Σίκμα;

Την Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ (21:15), θέλοντας να ξεπεράσει όλες τις απουσίες που έχει και να πάρει ακόμα μία νίκη που θα είναι… χρυσάφι στη Euroleague.

Η ομάδα του Πειραιά όμως έχει πολύ δύσκολη αποστολή, αφού έχει χάσει σχεδόν όλη τη δύναμη της, όσον αφορά τους ψηλούς.

Φυσικά ο Μουσταφά Φαλ θα είναι εκτός, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Νικολά Μιλουτίνοφ που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, αμφίβολος είναι και ο Φιλίπ Πετρούσεφ, που δεν αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή για να προστατευτεί.

Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κάνει κάτι που δεν έχει συνηθίσει στα χρόνια του στον Ολυμπιακό, θα βάλει δηλαδή τον Μόουζες Ράιτ, άμεσα να παίξει.

Ακόμα και αν ο Σέρβος βρεθεί τελικά στο παρκέ, δεν θα είναι φουλ έτοιμος αφού έχει χάσει προπονήσεις και έτσι ο Αμερικανός θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Θα έχει λοιπόν την ευκαιρία του να αποδείξει ότι δεν ήρθε στην Ελλάδα και τη Euroleague για να αγωνίζεται στα… ρεπό των άλλων, αλλά ότι μπορεί να «κλέψει» τα λεπτά των άλλων.

Φυσικά δε θα είναι εύκολη η αποστολή του, αφού δεν ξέρει τα συστήματα της ομάδας και ακόμα παλεύει σίγουρα να μάθει τους συμπαίκτες του.

Ολυμπιακός: Θα εμφανιστεί ο ίδιος Σίκμα όπως με τη Ρεάλ;

Ένας ακόμα παίκτης που θα πρέπει να βοηθήσει είναι ο Λουκ Σίκμα, που σίγουρα δεν έχει προσφέρει τίποτα σε σχέση με αυτά που όλοι περίμεναν.

Ο Αμερικανός ήρθε να καλύψει το κενό του Σάσα Βεζένκοφ, με το δικό του τρόπο πάντα, αφού κανείς δε του ζήτησε να κάνει ό,τι και ο περσινός MVP της Euroleague.

Ο Σίκμα ωστόσο έδειξε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που και εκεί ο Ολυμπιακός είχε πολλά προβλήματα, ότι μπορεί να κάνει τα πράγματα που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Κόντρα στη «Βασίλισσα» είχε 10 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 3 τελικές πάσες, δίνοντας πολύτιμες λύσεις.

Και απόψε λοιπόν, απέναντι στην πρώην ομάδα του, θα πρέπει και πάλι να βγάλει εγωισμό και προσφέρει τόσο στο «4» αλλά και στο «5».

Ειδικά αν δεν παίξει ο Φιλίπ Πετρούσεφ, σίγουρα θα πάρει αρκετό χρόνο ως center, αφού οι επιλογές είναι μετρημένες.

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Αθηναϊκός Qualco για μεγάλα πράγματα – Νίκησε τον Ολυμπιακό!

Αθηναϊκός Qualco για μεγάλα πράγματα – Νίκησε τον Ολυμπιακό!

Ο Αθηναϊκός Qualco ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έφτασε δίκαια στη νίκη με 79-70, έχοντας σε μεγάλη βραδιά την Αλέξις Πρινς

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Άρης: Πάει για τη βόμβα με Κώστα Αντετοκούνμπο

Άρης: Πάει για τη βόμβα με Κώστα Αντετοκούνμπο

Ο Άρης θέλει τον Κώστα Αντετοκούνμπο και μάλιστα έκανε ήδη κρούση για την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό σε μια σημαντική κίνηση

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Και όμως το πρόβλημα δεν είναι η άμυνα

Ολυμπιακός μπάσκετ: Και όμως το πρόβλημα δεν είναι η άμυνα

Ο Ολυμπιακός δηλαδή είναι 3-4 πόντους κάτω από τον μέσο όρο των ομάδων της Euroleague στην επίθεση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Χρειάζεται ο Ολυμπιακός και Ντιλίκινα και Γουόκαπ;

Ολυμπιακός μπάσκετ: Χρειάζεται ο Ολυμπιακός και Ντιλίκινα και Γουόκαπ;

Αν υποθέσουμε πως ανοίγει παράθυρο για την επιλογή του Νάντο ντε Κολό τότε τι είναι το πιο σωστό να κάνει ο Ολυμπιακός;

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μόντε Μόρις: Ο Ναν του είπε να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό

Μόντε Μόρις: Ο Ναν του είπε να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό

Ξέροντας ήδη το μέγεθος του Ολυμπιακού δεν... το έκρυψε στον Μόρις.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Μόντε Μόρις ήρθε, το πραγματικό ερώτημα είναι τι γίνεται με Λι και Νιλικίνα

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Μόντε Μόρις ήρθε, το πραγματικό ερώτημα είναι τι γίνεται με Λι και Νιλικίνα

Ο Μόντε Μόρις βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και ο Ολυμπιακός αποκτά επιτέλους καθαρό play maker. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο τι προσθέτει, αλλά και ποιοι περισσεύουν στην περιφέρεια,

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Τι είπαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς για το μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (vid)

Συγκρατημένοι και αισιόδοξοι παρά την άσχημη εμφάνιση του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν Άκης και Τάκης Τσουκαλάς…

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ : Μόντε Μόρις και γρήγορα…

Ολυμπιακός μπάσκετ : Μόντε Μόρις και γρήγορα…

Η έλευση και η ένταξη του Μόντε Μόρις στον μπασκετικό Ολυμπιακό μοιάζει ανάγκη επιτακτική...

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΑΕΚ- Παναθηναϊκός κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ- Παναθηναϊκός κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται στη GBL, σε ντέρμπι που παραδοσιακά ανεβάζει ένταση και κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Μπάσκετ