Το σίριαλ του Φρανκ Ντιλικινά φαίνεται πως μπαίνει στην τελική του ευθεία, αφού νέες πληροφορίες και από τη Σερβία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός, παραμένει ακόμα στο… κυνήγι της απόκτησής τους.
Συγκεκριμένα, ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Πειραιά δε θα ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση, το βράδυ της Πέμπτης άλλαξαν τα δεδομένα, με επαφή που υπήρξε με την Παρτιζάν.
Οι Σέρβοι είχαν καταστήσει σαφές πως δεν προτίθενται να αφήσουν τον Ντιλικινά να φύγει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, παρά το ότι δεν υπολογίζεται από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Το ποσό που ζητούν πλέον ανέρχεται στις 300.000 ευρώ, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει σοβαρά την καταβολή του, ώστε να «κλείσει» οριστικά η υπόθεση.
Μετά τις τελευταίες επαφές, όλα δείχνουν πως η μεταγραφή είναι πιο κοντά και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση.