ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Euroleague: Σπανούλης και Σλούκας αποθέωσαν τον Μπαρτζώκα

Η Euroleague έκανε Focus On στον Γιώργο Μπαρτζώκα και ζήτησε από τις «σημαίες» του Ολυμπιακού, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Κώστα Σλούκα, να μιλήσουν για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων». Αξίζει να σημειωθεί ότι  η συγκεκριμένη συνέντευξη από την Euroleague έγινε στην αρχή της σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν ο Σπανούλης και ο Σλούκας για τον...
Euroleague: Σπανούλης και Σλούκας αποθέωσαν τον Μπαρτζώκα

Η Euroleague έκανε Focus On στον Γιώργο Μπαρτζώκα και ζήτησε από τις «σημαίες» του Ολυμπιακού, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Κώστα Σλούκα, να μιλήσουν για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η συγκεκριμένη συνέντευξη από την Euroleague έγινε στην αρχή της σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν ο Σπανούλης και ο Σλούκας για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: «Όλοι γνωρίζουν πως είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Συναισθηματικά, αυτό είναι κάτι σημαντικό. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα επιστρέψω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Όμως, ύστερα από μία – δύο συναντήσεις που είχα με τους ιδιοκτήτες μας, με έπεισαν πως έχουν το ίδιο κίνητρο και την ίδια θέληση, για να οδηγήσουμε την ομάδα ξανά στην κορυφή. Ήθελα να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας.

Η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο, είναι καλύτερα από ό,τι όταν ήμουν εδώ παλαιότερα. Υπάρχει εμπειρία. Θέλουμε να έχουμε ταπεινούς παίκτες, με κίνητρο και δίψα. Όμως, παράλληλα θέλουμε να ξέρουν τι σημαίνει ο Ολυμπιακός στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός είχε τον Σπανούλη και τον έχουμε και τώρα, τον Πρίντεζη, τον Παπανικολάου και τον Σλούκα. Είναι ένας κορμός πολύ καλών Ελλήνων παικτών.

Κατά τη γνώμη μου, η Euroleague είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση στον κόσμο. Ίσως έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στα πλέι οφ. Όμως, πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε ένα ματς τη φορά, μία προπόνηση. Έτσι προσπαθώ να τους πείσω όλους ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτή την νοοτροπία θέλω να φέρω στον Ολυμπιακό. Η γνώση του παρελθόντος σε συνδυασμό με το κίνητρο και τις φιλοδοξίες για το μέλλον θα μας οδηγήσουν σε νέες καλές εμπειρίες».

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε: «Τον εμπιστεύομαι και γι’ αυτό είμαι εδώ. Πιστεύω πως είναι ο κατάλληλος προπονητής στην κατάλληλη στιγμή και μπορεί να φέρει ξανά την νοοτροπία που είχε ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια. Για δύο – τρία χρόνια ο Ολυμπιακός έχασε αυτή την νοοτροπία, του να παλεύεις κάθε ματς, κάθε κατοχή».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης επεσήμανε: «Είναι εξαιρετικό ότι επέστρεψε ο κόουτς. Έχουμε σπουδαίες αναμνήσεις. Τον χρειαζόταν η ομάδα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι πως πρόκειται για έναν νικητή. Ό,τι κι αν συμβεί μέσα στη σεζόν θα δουλέψει σκληρά και θα βρει τον τρόπο να μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην Euroleague».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο «Νίκος Αναστόπουλος» και ο «Τάκης Λεμονής» του μπασκετικού Ολυμπιακού;

Είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο «Νίκος Αναστόπουλος» και ο «Τάκης Λεμονής» του μπασκετικού Ολυμπιακού;

Σε μία εποχή ψυχρών τακτικών, αυτό το «ανέβασμα στα κάγκελα» υπενθυμίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι για κάποιους απλά άλλη μία... μέρα στη δουλειά.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Στη χειρότερη βραδιά της καριέρας του ο Σάσα Βεζένκοφ

Ολυμπιακός μπάσκετ: Στη χειρότερη βραδιά της καριέρας του ο Σάσα Βεζένκοφ

Με τους αντιπάλους μάλιστα να παίρνουν μεγάλη διαφορά υπέρ τους όποτε ο Βεζένκοφ ήταν εντός του παρκέ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ντουμπάι – Ολυμπιακός: Αν είχε έναν… Τζέιμς ο Ολυμπιακός δεν θα έχανε ούτε αυτό ούτε τα επόμενα σαν αυτό

Ντουμπάι – Ολυμπιακός: Αν είχε έναν… Τζέιμς ο Ολυμπιακός δεν θα έχανε ούτε αυτό ούτε τα επόμενα σαν αυτό

Κρίμα που δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να νικήσει στο Ντουμπάι, κρίμα που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πληρώνει την εμμονή να μην παίρνει γκαρντ που να βάζει την μπάλα στο καλάθι.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ντουμπάι – Ολυμπιακός 108-98: Παρά την τριποντάρα του Φουρνιέ, που πήγε το ματς στην παράταση, ο Ολυμπιακός έχασε με τα πολλά λάθη που έκανε

Ντουμπάι – Ολυμπιακός 108-98: Παρά την τριποντάρα του Φουρνιέ, που πήγε το ματς στην παράταση, ο Ολυμπιακός έχασε με τα πολλά λάθη που έκανε

Ο Ολυμπιακός έκανε πολλά λάθη, ήταν άστοχος όταν δεν έπρεπε, έχανε και εύκολα καλάθια, έχασε και το ματς στο Ντουμπάι

Μπάσκετ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Ντουμπάι BC – Ολυμπιακός 3/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ντουμπάι BC – Ολυμπιακός 3/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ντουμπάι BC - Ολυμπιακός σε βραδιά Euroleague, με ένταση, λεπτομέρειες και ρυθμό να κρίνουν τη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC
Ποδόσφαιρο: Επένδυση 2 εκατ. ευρώ της Ρίο Άβε στον Ράιαν Γκιγιέρμε

Επένδυση 2 εκατ. ευρώ της Ρίο Άβε στον Ράιαν Γκιγιέρμε

Η Ρίο Άβε ενισχύεται στη μεσαία γραμμή με τον Ράιαν Γκιγιέρμε σε μεταγραφή άνω των 2 εκατ ευρώ από την Κρουζέιρο.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Ολυμπιακός – Περιστέρι 31/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός – Περιστέρι 31/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός - Περιστέρι για GBL, με ένταση, δυνατές άμυνες, μάχες στα ριμπάουντ και λεπτομέρειες που μπορούν να κρίνουν αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Οι αγώνες που κρίνουν την τελική κατάταξη

Ολυμπιακός μπάσκετ: Οι αγώνες που κρίνουν την τελική κατάταξη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της regular season της Euroleague και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι γεμάτο κρίσιμα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τι έκανε ο Κόρι Τζόσεφ στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Τι έκανε ο Κόρι Τζόσεφ στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Τζόσεφ μπήκε για πρώτη φορά στο παρκέ της EuroLeague με ερυθρόλευκα.

Μπάσκετ