ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Η «καραντίνα» θέλει γυμναστική και καλοπέραση

Με πολύ γυμναστική, ταινίες, σειρές και video games την βγάζουν στην «καραντίνα» οι παίκτες του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός: Η «καραντίνα» θέλει γυμναστική και καλοπέραση

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε το διαδικτυακό περιοδικό του και αποκάλυψε το πώς γεμίζουν τις ώρες μέσα στους τέσσερις τοίχους των σπιτιών τους οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» στην «καραντίνα».

Η γυμναστική δείχνει να είναι απαραίτητο «must» για όλους. Και όχι άδικα, καθώς αν οι συνθήκες το επιτρέψουν και ξεκινήσει ξανά η σεζόν στην Euroleague, οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε καλό επίπεδο σωματικά. Από κει και πέρα το… μενού έχει πολλά όπως ταινίες, σειρές και φυσικά video games.

O Γιώργος Πρίντεζης… ψήφισε γυμναστική και προσωπικές στιγμές με την οικογένειά του: «Κάνω γυμναστική περίπου 2 ώρες καθημερινά. Προσπαθώ να το κάνω νωρίς το πρωί, ώστε την υπόλοιπη ημέρα να την αφιερώνω στην οικογένεια μου και την κόρη μου.

Αυτό το διάστημα είναι μια ευκαιρία για εμάς τους αθλητές να απολαύσουμε την οικογένεια μας και στιγμές που συνήθως στερούμαστε λόγω των πολλών ταξιδιών. Γενικά δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο, ούτε σειρές βλέπω, γιατί τις έχω βαρεθεί λίγο.

Έχω δει αρκετά στα ταξίδια… Ασχολούμαι με την οικογένεια μου και το βράδυ βλέπουμε όλοι μαζί καμιά ταινία».

Ολυμπιακός- Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε:

«Μέχρι στιγμής θα μπορούσα να πω πως οι ώρες μου περνούν ευχάριστα. Κάνω δύο φορές την ημέρα γυμναστική, φυσικά το πρόγραμμα Γκατζούλη και από εκεί και πέρα παίζω playstation, βλέπω καμιά σειρά και περνάω ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια μου. Ανάλογα με την διάθεση της ημέρας, επιλέγω κάτι από τα παραπάνω. Από σειρές, αυτό το διάστημα βλέπω «Toy Boy» και «Elite».

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ ανέφερε: «Τώρα που είμαστε συνέχεια σπίτι, μου αρέσει να ακούω μουσική, να βλέπω ταινίες και σειρές, να διαβάζω βιβλία. Αυτό το διάστημα βλέπω την σειρά «Money Heist», η ταινία που είδα και μου άρεσε ήταν το «Murder Mystery», ενώ διαβάζω το «The guy who sold his Ferrari» του Robin Sharma».

Ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος βρίσκεται όχι στις ΗΠΑ, αλλά στην Γαλλία, όπου έχει σπίτι επισήμανε: «Εκτός από γυμναστική, αυτό που πραγματικά κάνω καθημερινά, είναι να εφευρίσκω τρόπους να διασκεδάσω την κόρη μου και πιστέψτε με, είναι πραγματικά ότι πιο δύσκολο έχω κληθεί να κάνω. Από εκεί και πέρα, βλέπω ταινίας και επικοινωνώ συνεχώς με φίλους και συγγενείς, για να σιγουρευτώ πως είναι όλοι καλά».

Ο Αντώνης Κόνιαρης τόνισε ότι το πρόγραμμά του έχει γυμναστική παιχνίδια και σειρές και μάλιστα έκανε και τις προτάσεις του: «Γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση και από εκεί και πέρα παίζω πολλά παιχνίδια, κυρίως Fortnite. Επίσης, βλέπω σειρές. Σας προτείνω το «Rick Morty» και το «Toy Boy».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε ότι πέρα από όλα τ’ άλλα το δικό του μενού έχει και ασκήσεις αποθεραπείας (είχε κάνει επέμβαση), ενώ έκανε κι αυτός τις προτάσεις του: «Κάνω κάποιες ασκήσεις για το πόδι μου και παίζω διαδικτυακά παιχνίδια με τους φίλους μου, κυρίως «Call of Duty». Επίσης, βλέπω σειρές. Πολλές σειρές. Προτείνω το «Απάτσι: Η Ζωή του Κάρλος Τέβες» και το «People vs OJ Simpson».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μεταδόσεις: Ολυμπιακός BC- ΑΕΚ BC κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός BC- ΑΕΚ BC κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της GBL, σε ένα παιχνίδι που απαιτεί καθαρό μυαλό και σκληρές άμυνες.

Μεταδόσεις
Μπάσκετ: Κρις Πολ: Τρελάθηκαν και τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Κρις Πολ: Τρελάθηκαν και τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Θέλει ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του να είναι μία ομάδα όπου θα έχει ρόλο.

Μπάσκετ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με ομπρέλα ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Παναθηναϊκό και το ΣΕΦ

Με ομπρέλα ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Παναθηναϊκό και το ΣΕΦ

Έκανε το κομμάτι του ο Τάκης Τσουκαλάς βγάζοντας ομπρέλα για να απευθυνθεί στους φίλους του Παναθηναϊκού…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπάσκετ: «Το ΣΕΦ δεν πάει άλλο»: Η επιστολή εργαζομένων γκρεμίζει τα άλλοθι πολιτείας και εμπλεκόμενων

«Το ΣΕΦ δεν πάει άλλο»: Η επιστολή εργαζομένων γκρεμίζει τα άλλοθι πολιτείας και εμπλεκόμενων

Η σκληρή επιστολή των εργαζομένων του ΣΕΦ προς το Υπουργείο αποκαλύπτει εγκατάλειψη, υποστελέχωση και πλήρη αδράνεια. Η Τσιλιγκίρη και η κυβέρνηση βρίσκονται πλέον χωρίς δικαιολογίες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΣΕΦ – αναβολές και «τρύπια βάρκα»: Τι κάνει η Χριστίνα Τσιλικίρη τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο;

ΣΕΦ – αναβολές και «τρύπια βάρκα»: Τι κάνει η Χριστίνα Τσιλικίρη τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο;

Η θητεία της Χριστίνας Τσιλιγκίρη στο ΣΕΦ φέρνει έντονα ερωτήματα: γιατί το στάδιο παραμένει ανοχύρωτο, παρά τη στενή σχέση της με την κυβέρνηση που όφειλε να προχωρήσει τα έργα;

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ματς με τη Φενέρ

Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ματς με τη Φενέρ

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε με τη Φενέρ λόγω της κακοκαιρίας και αυτές είναι οι πιο πιθανές ημερομηνίες για το τζάμπολ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: «Πισίνα και πιθανή διακοπή» – Το MEGA και το ρεπορτάζ του για το ΣΕΦ εκθέτει και τον μπασκετικό Ολυμπιακό (vid)

«Πισίνα και πιθανή διακοπή» – Το MEGA και το ρεπορτάζ του για το ΣΕΦ εκθέτει και τον μπασκετικό Ολυμπιακό (vid)

Προκάλεσε αίσθηση ο τρόπος που επέλεξε το MEGA να χειριστεί την υπόθεση του ΣΕΦ για τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Έχει βάση ο ισχυρισμός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για «0–20» στο Ολυμπιακός – Φενέρ; Τι λένε οι κανονισμοί της Euroleague

Έχει βάση ο ισχυρισμός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για «0–20» στο Ολυμπιακός – Φενέρ; Τι λένε οι κανονισμοί της Euroleague

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστηρίζει ότι ο αγώνας Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε πρέπει να κατοχυρωθεί 0–20 λόγω ακαταλληλότητας του ΣΕΦ. Έχει βάση;

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός και αναβολή με Φενέρ: Πώς επηρεάζεται το πρόγραμμα και η προετοιμασία του Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός και αναβολή με Φενέρ: Πώς επηρεάζεται το πρόγραμμα και η προετοιμασία του Μπαρτζώκα

Η αναβολή της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε δημιουργεί νέα δεδομένα για τους Πειραιώτες, που καλούνται πλέον να προσαρμοστούν σε ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα.

Μπάσκετ