ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Τόμιτς: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ζαλγκίρις ο βοηθός του Σφαιρόπουλου
Τόμιτς: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Στην παραδοχή ότι η Ζαλγκίρις άξιζε την πρόκριση στο Final 4 προέβη ο Μίλαν Τόμιτς, με δηλώσεις του στην κάμερα της “Nova”.

Αρχικά είπε: “Σίγουρα η ενέργεια και η διάρκεια είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στα πλέι-οφ. Δεν έχουμε πει δικαιολογίες, κάναμε τα αδύνατα δυνατά. Τα “τριάρια” έπαιζαν “τεσσάρια”. Δεν είχαμε ενέργεια.

Ξεκινώντας από τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί που θέλαμε να προετοιμαστούμε έλειπε η μισή ομάδα. Προσπαθούσαμε να καλύψουμε τα κενά των παικτών που έλειπαν. Η ενέργεια και η διάρκεια”.

Στη συνέχεια προσέθεσε: “Κέρδισε η καλύτερη ομάδα στη σειρά. Έπαιξαν καλύτερα, με μεγαλύτερη ενέργεια. Συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις”.

Παράλληλα, ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανέφερε: “Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία, θα είχαμε κόσμο στο πλευρό μας. Δεν έγινε όμως. Καλά να είμαστε, του χρόνου να παλέψουμε και πάλι για το Final 4».

Σχετικά με τη συνέχεια της σεζόν και τον στόχο του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Μίλαν Τόμιτς απάντησε: «Ως επαγγελματίες, ως προπονητές και παίκτες, η ευθύνη μας είναι να σηκωθούμε και να κάνουμε την δουλειά μας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία, πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Μου έκλεισε το στόμα ο Μπαρτζώκας με 79 από τους 86 πόντους με μπάσκετ Μπαρτζώκα και χωρίς point guard σκόρερ

Μου έκλεισε το στόμα ο Μπαρτζώκας με 79 από τους 86 πόντους με μπάσκετ Μπαρτζώκα και χωρίς point guard σκόρερ

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπαρτζώκας στάθηκε στο ομαδικό παιχνίδι της ομάδας του και έμεινα... εγώ να γράφω ότι θέλει πόιντ γκαρντ, που θέλει.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Έρχονται σειρά ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην Euroleague

Έρχονται σειρά ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην Euroleague

Ο Παναθηναϊκός κινείται κοντά στο όριο της δεκάδας και γνωρίζει ότι το εισιτήριο για τα playoffs περνά πρώτα από τη διαδικασία των play in.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ντέρμπι με ένταση και δυνατές μονομαχίες στο παρκέ, όπου ο ρυθμός και η συγκέντρωση παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Η τιμωρία της Euroleague έκοψε τα φτερά στον Εργκίν Αταμάν

Η τιμωρία της Euroleague έκοψε τα φτερά στον Εργκίν Αταμάν

Έβλεπε κανείς τον Εργκίν Αταμάν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και δεν... πίστευε ότι είναι αυτός.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλάζει τον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλάζει τον Ολυμπιακό

Σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός χρειάζεται σταθερότητα, ο Μιλουτίνοφ δείχνει να αφήνει ακόμη εντονότερο το αποτύπωμά του στο παρκέ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Η λεπτομέρεια πριν από το τζάμπολ που επηρέασε τον Νάιτζελ Χέιζ – Ντέιβις

Η λεπτομέρεια πριν από το τζάμπολ που επηρέασε τον Νάιτζελ Χέιζ – Ντέιβις

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποκάλυψε ότι δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τη συνηθισμένη του ρουτίνα πριν από τον αγώνα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία στο ΣΕΦ: «Πρέπει να μάθω νέους κανονισμούς»

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία στο ΣΕΦ: «Πρέπει να μάθω νέους κανονισμούς»

Έντονη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με αιχμές για τη διαιτησία και την τηλεοπτική μετάδοση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μπαρτζώκας: «Γνωρίζαμε πως ο Παναθηναϊκός θα έμενε στο παιχνίδι»

Μπαρτζώκας: «Γνωρίζαμε πως ο Παναθηναϊκός θα έμενε στο παιχνίδι»

Τι είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και που εστίασε για την επιτυχία

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός κατέβασε το λάβαρο του Μποντίρογκα από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατέβασε το λάβαρο του Μποντίρογκα από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Η εικόνα της αποκαθήλωσης του λαβάρου προκάλεσε αίσθηση στους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά ηταν κίνηση διαμαρτυρίας.

Μπάσκετ