ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Δημήτρης Πρίφτης: «Να κόψουμε το μομέντουμ που έχει ο Ολυμπιακός»

Μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο του Πανθηναίκού έστειλε ο Δημήτρης Πρίφτης ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (11/4)
Δημήτρης Πρίφτης: «Να κόψουμε το μομέντουμ που έχει ο Ολυμπιακός»

Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την Basket League πλησιάζει (11/4) και ο Δημήτρης Πρίφτης έστειλε μήνυμα στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Η Δευτέρα (11/4) πλησιάζει και το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε εύκολα του Άρη, στο ΣΕΦ, αναμένεται να μονοπωλήσει τα βλέμματα της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, ως ένα εκ των κορυφαίων μαχών στο μπάσκετ.

Παράλληλα, υπάρχει και μεγάλη βαθμολογική κρισιμότητα, καθώς με νίκη, οι πράσινοι θα καπαρώσουν την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα έδρας στα Play-Offs.

Σε ρυθμούς… ενωτικούς λοιπόν κινείται ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Πρίφτης προέβη σε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να γεμίσει το ΟΑΚΑ για τη «μάχη» απέναντι στον Ολυμπιακό (11/04)

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού μίλησε στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να… ντοπάρει τους παίκτες ενόψει ντέρμπι και τόνισε πως θέλει τον κόσμο στο γήπεδο, δηλώνοντας πως άπαντες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Η δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης

«Θα τα δώσουμε όλα. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο γιατί μας έχει πονέσει πάρα πολύ το ματς του ΣΕΦ. Θέλουμε να κόψουμε αυτό το μομέντουμ. Σας θέλουμε στο πλευρό μας, σαν τον έκτο παίκτη που ήσασταν εδώ. Να σας νιώσουμε ακόμα πιο πολύ για να παλέψουμε κι εμείς ακόμα πιο πολύ»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα στιγμιότυπα του ντέρμπι στον πρώτο γύρο

Αθλητικές ειδήσεις

Αθλητικό παρασκήνιο: Τελειωμένος ο Καρλίτος – Ησυχία με το συμβόλαιο Βαλμπουενά – Ζόρια με Σάστρε στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Κριχόβιακ και Λε Ταλέκ φεύγουν – Έντμουντ Άντο έρχεται;

Στοίχημα: Δέκα παιχνίδια με πολύ υψηλές αποδόσεις για όλο το Σαββατοκύριακο!

Κώστας Παπαδόπουλος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως θεωρητική λύση αν φύγει ο Αταμάν

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως θεωρητική λύση αν φύγει ο Αταμάν

Στη συζήτηση για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού στον πάγκο, δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έστω κι αν πρόκειται για μια σύνθετη και όχι απλή υπόθεση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Αν φύγει ο Αταμάν, η μοναδική ρεαλιστική λύση λέγεται Σφαιρόπουλος

Παναθηναϊκός: Αν φύγει ο Αταμάν, η μοναδική ρεαλιστική λύση λέγεται Σφαιρόπουλος

Η συζήτηση για το μέλλον του Εργκίν Αταμάν φουντώνει, όμως αν ο Παναθηναϊκός φτάσει στο σημείο της απόλυσης, οι επιλογές είναι ελάχιστες και μία ξεχωρίζει καθαρά.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Αταμάν: Κρίση μετά την ήττα από τον Άρη και σενάρια αποχώρησης

Παναθηναϊκός – Αταμάν: Κρίση μετά την ήττα από τον Άρη και σενάρια αποχώρησης

Η ήττα από τον Άρη δεν κόστισε μόνο βαθμολογικά στον Παναθηναϊκό, αλλά άνοιξε ξανά τη συζήτηση για το μέλλον του Εργκίν Αταμάν, σε ένα κλίμα που δείχνει πιο βαρύ από ποτέ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Άρης – Παναθηναϊκός 102-95 (παράταση): Αυτοκράτορας ο Άρης έριξε στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό στη ματσάρα στο Αλεξάνδρειο – Αποβλήθηκε ο Αταμάν

Άρης – Παναθηναϊκός 102-95 (παράταση): Αυτοκράτορας ο Άρης έριξε στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό στη ματσάρα στο Αλεξάνδρειο – Αποβλήθηκε ο Αταμάν

Ο Άρης έκανε τη μεγαλύτερη νίκη φέτος στο πρωτάθλημα της Basket League, νίκησε στην παράταση τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Άρης – Παναθηναϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Άρης – Παναθηναϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Άρης - Παναθηναϊκός με ένταση και μεγάλα πρέπει, οι γηπεδούχοι θέλουν διάρκεια, οι φιλοξενούμενοι έλεγχο ρυθμού και καθαρές λύσεις.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Το κρας τεστ με τη Ρεάλ

Παναθηναϊκός: Το κρας τεστ με τη Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη Γαλλία αλλά το παιχνίδι με τη Ρεάλ είναι η ευκαιρία για να γυρισεί και πάλι το κουμπί

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Όταν ξεχνούσε να παίξει άμυνα κινδύνευε

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Όταν ξεχνούσε να παίξει άμυνα κινδύνευε

Όποτε έπαιζε άμυνα στην αναμέτρηση ήταν όλα... καλά. Όταν το ξέχναγε... κινδύνευε.

Μπάσκετ
Sportime BET: O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού

O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού

Ο πρώην NBAer μιλά για τη «τρέλα» της Euroleague, την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, τον Κόμπι Μπράιαντ αλλά και το μόντελινγκ

Sportime BET
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC: Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 30/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 30/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός στη Euroleague με φόντο μεγάλη μάχη, παιχνίδι που μπορεί να κριθεί στον ρυθμό και στις λεπτομέρειες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC