ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Κάτας για Νέντοβιτς και πιθανότητα μεταγραφής

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, επανάλαβε τη δύσκολη κατάσταση με τον Νεμάνια Νέντοβιτς ενώ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενη μεταγραφή.
Κάτας για Νέντοβιτς και πιθανότητα μεταγραφής

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, επανάλαβε τη δύσκολη κατάσταση με τον Νεμάνια Νέντοβιτς ενώ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενη μεταγραφή.

Ο Κάτας τόνισε ότι για το θέμα του Νέντοβιτς δεν έχει να δώσει ακόμα κάποια απάντηση. Και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ρισκάρει. Απ’ εκεί και πέρα υπογράμμισε ότι θα περιμένει και τη νέα εξέταση που θα κάνει ο Σέρβος γκαρντ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας. Και βέβαια, μετά την πρόκριση στον τελικό επεσήμανε πόσο πολύ θέλουν στον Παναθηναϊκό το Κύπελλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μας, ειδικά στην άμυνα. Κάναμε καλύτερη δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Επιθετικά κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας. Θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο κοντά στους 70 πόντους. Μέχρι το τέλος της σεζόν θέλουμε να παίζουμε σκληρά ώστε να κερδίσουμε τους δύο τίτλους. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία της ομάδας και την αντίδρασή της».

Για τον Νέντοβιτς και το αν υπολογίζεται για τον τελικό και τα playoffs σημείωσε: «Δεν έχω κάποια απάντηση γι’ αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει στον τελικό. Για τα playoffs δεν ξέρω ακόμα αν θα είναι έτοιμος. Λόγω του κορονοϊού δεν πρόκειται να ρισκάρουμε. Θα προετοιμάσουμε τον τελικό σαν να μην πρόκειται να παίξει».

Σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα ενίσχυσης της ομάδας είπε: «Δεν έχουμε κάποιο όνομα στο τραπέζι και δεν είναι απόφαση που έχουμε πάρει ακόμα. Δουλειά μας είναι να κάνουμε δυνατό τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και πρέπει να πάρουμε γρήγορα αποφάσεις. Θα δούμε τη νέα εξέταση του Νέντοβιτς και αν βρούμε λόγο να υπογράψουμε κάποιον παίκτη θα το κάνουμε».

Τέλος αναφέρθηκε στα γενέθλια του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι τα γενέθλιά του οπότε έπρεπε να κερδίσουμε! Χρόνια του πολλά!».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Το κρας τεστ με τη Ρεάλ

Παναθηναϊκός: Το κρας τεστ με τη Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη Γαλλία αλλά το παιχνίδι με τη Ρεάλ είναι η ευκαιρία για να γυρισεί και πάλι το κουμπί

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Όταν ξεχνούσε να παίξει άμυνα κινδύνευε

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Όταν ξεχνούσε να παίξει άμυνα κινδύνευε

Όποτε έπαιζε άμυνα στην αναμέτρηση ήταν όλα... καλά. Όταν το ξέχναγε... κινδύνευε.

Μπάσκετ
Sportime BET: O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού

O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού

Ο πρώην NBAer μιλά για τη «τρέλα» της Euroleague, την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, τον Κόμπι Μπράιαντ αλλά και το μόντελινγκ

Sportime BET
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC: Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 30/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 30/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός στη Euroleague με φόντο μεγάλη μάχη, παιχνίδι που μπορεί να κριθεί στον ρυθμό και στις λεπτομέρειες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχουν περιθώρια παρά την απουσία του Ναν

Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχουν περιθώρια παρά την απουσία του Ναν

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τον Ναν στο ταξίδι του στη Γαλλία αλλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να μην κερδίσει

Μπάσκετ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 29/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 29/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας σε ματς EuroLeague με ένταση, μονομαχίες και ρυθμό, όπου οι λεπτομέρειες και οι άμυνες κρίνουν πολλά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Τι λέει ο Έρικ ΜακΚόλουμ για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και Final Four

Τι λέει ο Έρικ ΜακΚόλουμ για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και Final Four

Οι προβλέψεις του έχουν ενδιαφέρον καθώς προέρχονται από έναν παίκτη με βαθιά γνώση του ευρωπαϊκού μπάσκετ και εμπειρία από υψηλό επίπεδο.

Μπάσκετ
VIRAL: Τι απάντησε ο Good Job Nicky στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου για το βίντεο της με το Dark Side of the Moon

Τι απάντησε ο Good Job Nicky στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου για το βίντεο της με το Dark Side of the Moon

Ο Good Job Nicky απάντησε με λογοπαίγνιο στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου κάτω από TikTok βίντεο με το Dark Side of the Moon.

VIRAL
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 28/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 28/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σε ντέρμπι Α1 Γυναικών, με ένταση, άμυνες, ρυθμό και λεπτομέρειες που καθορίζουν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC