ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 91-111: Ασταμάτητοι οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτό, οι «πράσινοι» κέρδισαν το Περιστέρι με 111-91 στο κλειστό της ομάδας των Δυτικών Προαστίων. Το «τριφύλλι» έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στους Περιστεριώτες και χαρακτηριστικό είναι στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε προβάδισμα 14 πόντων, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν...
Περιστέρι – Παναθηναϊκός 91-111: Ασταμάτητοι οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτό, οι «πράσινοι» κέρδισαν το Περιστέρι με 111-91 στο κλειστό της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Το «τριφύλλι» έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στους Περιστεριώτες και χαρακτηριστικό είναι στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε προβάδισμα 14 πόντων, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 64-51 64.

Πρώτος σκόρερ των «πράσινων» ήταν ο Ντεσόν Τόμας με 24 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Ταϊρίς Ράις με 21.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 5′ βρέθηκε 23-9, πριν το φινάλε του δεκαλέπτου με 34-22. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 39-33 στο 13′ και σε 45-42 στο 16′ Το «τριφύλλι» έτρεξε ένα σερί 11-0 για το 57-42 του 17′, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 64-51. Στο 22′ οι «πράσινοι» έκαναν το 67-52 και στο 26′ το Περιστέρι μείωσε σε 74-68. Η γηπεδούχος ομάδα πλησίασε σε 77-72 στο 28′, ενώ το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 81-73. Ο Παναθηναϊκός  κατάφερε να πάρει ξανά διψήφια διαφορά πόντων (85-97 στο 36’), να ξεφύγει με 103-85 στο 37’ και να φτάσει στη νίκη με 111-91.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-34, 51-64, 73-81, 91-111.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Ζούρος): Μπλέικ 17 (1 τριπ.), Ξανθόπουλος 2, Σκορδίλης 5, Αγραβάνης 8 (2 τριπ.), Σαλούστρος 6, Τόλα 4, Γόντικας, Μόρισον 5, Χάτσερ 6 (1 τριπ.), Γκρέι 24 (4 τριπ.), Μόουζες 14 (2 τριπ.).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Τόμας 24 (3 τριπ.), Ράις 21 (4 τριπ.), Ουάϊλι 16, Φριντέτ 15 (1 τριπ.), Μπράουν 9 (1 τριπ.), Τζόνσον 8 (2 τριπ.), Παππάς 8 (1 τριπ.), Μήτογλου 5 (1 τριπ.), Βουγιούκας 3, Παπαδάκης 2, Μπεντίλ, Περσίδης.

 

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Γιώργος Βόβορας, δήλωσε:

«Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε και αξιολογούμε καταστάσεις που δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις και σίγουρα μέσα από την εικόνα θα διορθώσουμε τα λάθη μας που είναι φυσιολογικό να γίνουν σε αυτή την περίοδο. Όσο ανεβαίνει το επίπεδο των φιλικών, έχουμε το Σάββατο ένα παιχνίδι με την Ούνικς που είναι μια ομάδα επιπέδου Εuroleague, θα δούμε διαφορετικές καταστάσεις και τον βαθμό βελτίωσης σε κάποιες καταστάσεις που κάνουμε λάθη αλλά είναι λογικό γι’ αυτή την περίοδο.

Στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας το πιο σημαντικό είναι να μπουν οι βασικές αρχές της ομάδα, να γίνουμε ομάδα. Να θέλει ο καθένας να παίξει για τον συμπαίκτη του και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Σ’ αυτά τα στοιχεία έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και τώρα μέσα από τα φιλικά θα μπορέσουμε να αξιολογούμε κάποιες καταστάσεις και να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι η ομάδα δείχνει ότι έχει πολύ ταλέντο και στο ανοικτό παιχνίδι, να τρέξει στο τρανζίσιον που θα είναι η δύναμη της και τη νέα σεζόν. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε κάποια κομμάτια στο διάβασμα του παιχνιδιού. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και συνεχίζουμε».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 29/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 29/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας σε ματς EuroLeague με ένταση, μονομαχίες και ρυθμό, όπου οι λεπτομέρειες και οι άμυνες κρίνουν πολλά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Τι λέει ο Έρικ ΜακΚόλουμ για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και Final Four

Τι λέει ο Έρικ ΜακΚόλουμ για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και Final Four

Οι προβλέψεις του έχουν ενδιαφέρον καθώς προέρχονται από έναν παίκτη με βαθιά γνώση του ευρωπαϊκού μπάσκετ και εμπειρία από υψηλό επίπεδο.

Μπάσκετ
VIRAL: Τι απάντησε ο Good Job Nicky στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου για το βίντεο της με το Dark Side of the Moon

Τι απάντησε ο Good Job Nicky στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου για το βίντεο της με το Dark Side of the Moon

Ο Good Job Nicky απάντησε με λογοπαίγνιο στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου κάτω από TikTok βίντεο με το Dark Side of the Moon.

VIRAL
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 28/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 28/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σε ντέρμπι Α1 Γυναικών, με ένταση, άμυνες, ρυθμό και λεπτομέρειες που καθορίζουν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Μαρούσι 92-81: Κάλυψε τα κενά και λύγισε το Μαρούσι

Παναθηναϊκός – Μαρούσι 92-81: Κάλυψε τα κενά και λύγισε το Μαρούσι

Νίκη με χαρακτήρα για τον Παναθηναϊκό απέναντι στο Μαρούσι με 92-81 παρά τα κενά και με στόχο να κρατήσει επαφή με την κορυφή.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Σήκωσε πυρετό ο Γιουρτσέβεν ούτε 12αδα δεν συμπληρώνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στο Μαρούσι

Σήκωσε πυρετό ο Γιουρτσέβεν ούτε 12αδα δεν συμπληρώνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στο Μαρούσι

Η ατυχία συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Γιουρτσέβεν ανέβασε πυρετό και οι πράσινοι πάνε στο Μαρούσι με σημαντικές ελλείψεις.

Μπάσκετ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC: Παναθηναϊκός – Μαρούσι 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Μαρούσι 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Μαρούσι με έδρα, ένταση και ξεκάθαρο πλάνο, σε ματς όπου ο ρυθμός και η συγκέντρωση παίζουν καθοριστικό ρόλο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Μακάμπι – Παναθηναϊκός 75-71: Δράμα στο Τελ Αβίβ – Μοιραίοι Σλούκας και Γκραντ

Μακάμπι – Παναθηναϊκός 75-71: Δράμα στο Τελ Αβίβ – Μοιραίοι Σλούκας και Γκραντ

Προσπάθησε στο Τελ Αβίβ, μέσα σε ατμόσφαιρα που έβραζε, να νικήσει την σκληρή έδρα, τους διαιτητές και τις σημαντικές απουσίες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Το δομικό λάθος του Αταμάν: Γιατί ο Σορτς δεν θα ταιριάξει ποτέ στον Παναθηναϊκό

Το δομικό λάθος του Αταμάν: Γιατί ο Σορτς δεν θα ταιριάξει ποτέ στον Παναθηναϊκό

Το θέμα Σορτς δείχνει πως το πραγματικό ζήτημα στον φετινό Παναθηναϊκό είναι ο τρόπος που ο Αταμάν συνεχίζει να «χτίζει» ομάδες αγνοώντας τη βασική ισορροπία του παιχνιδιού.

Μπάσκετ