ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Βόβορας: «Πήραμε ένα καλό μάθημα»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό κόντρα στην Ζαλγκίρις στο Κάουνας.   Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου: Για το φιλικό με τη Ζαλγκίρις: «Ήταν ένα καλό ματς για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που μας έβαλε πίεση, που παίζει επιθετικά. Έτσι...
Βόβορας: «Πήραμε ένα καλό μάθημα»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό κόντρα στην Ζαλγκίρις στο Κάουνας.  

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου:

Για το φιλικό με τη Ζαλγκίρις: «Ήταν ένα καλό ματς για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που μας έβαλε πίεση, που παίζει επιθετικά. Έτσι είναι η Euroleague. Πήραμε ένα καλό μάθημα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Φυσικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις για την νίκη της. Πήραμε κάποια μαθήματα. Ειδικά εκτός έδρας δεν μπορείς να νικήσεις με 15 ασίστ και 15 λάθη. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το βίντεο για να βελτιωθούμε. Ύστερα από πέντε μήνες αυτό το ματς ήταν σημαντικό. Θα μας βοηθήσει».

Για την νέα εποχή του Παναθηναϊκού: «Ξεκινάει κάτι νέο για τον Παναθηναϊκό, χωρίς τον κ. Γιαννακόπουλο, με τη δύσκολη και απρόβλεπτη κατάσταση του κορονοϊού. Χτίσαμε μια νεανική ομάδα, με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Θέλουμε να παίζουμε με ενέργεια. Σίγουρα, πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, να βρούμε ελεύθερα σουτ, να τρέξουμε. Είναι η δουλειά μας να διαβάζουμε το παιχνίδι μέρα με την μέρα».

Για την κατάσταση του κορνοοϊού: «Δεν ξέρουμε ακριβώς πώς θα ταξιδεύουμε, πώς θα πηγαίνουμε σε κάποιες χώρες. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αν έχουμε ένα κρούσμα στην ομάδα μας ή ένα εκτός έδρας. Είναι πολλά πράγματα, που πρέπει να δούμε στην πράξη. Το μόνο μήνυμα που έχουμε είναι ότι πρέπει να παίξουμε, να βρούμε τον τρόπο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας και να βρούμε τις λύσεις».

Για τα μέτρα ασφαλείας στο Κάουνας: «Το πρωτόκολλο είναι σωστό, όλα λειτουργούν σωστά. Όμως, όπως συζητήσαμε, υπάρχουν κι άλλα θέματα. Για παράδειγμα, δεν είναι εύκολο να ταξιδεύεις με πτήσεις με δύο ανταποκρίσεις. Βλέπεις τόσο κόσμο… Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, την ομάδα. Όμως, δεν είναι εύκολη κατάσταση. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όσα θα συμβούν σε κάθε περίπτωση».

Για την νέα Ζαλγκίρις: «Είναι πολύ νωρίς για όλες τις ομάδες, για να δούμε ακριβώς τι μπάσκετ θέλουν να παίξουν. Η Ζαλγκίρις σήμερα έπαιξε με ενέργεια, θέλησε να τρέξει περισσότερο, να βρει ανοιχτά σουτ. Όμως, όπως είπα, είναι νωρίς για να σχολιάσουμε τι ομάδα θα έχει μέσα στη σεζον».

Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Euroleague: Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 8/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 8/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια στη Euroleague, σε ματς υψηλής έντασης, τακτικής μάχης και κρίσιμων κατοχών.

Euroleague
Sportime BET: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό με ειδικά στοιχήματα!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό με ειδικά στοιχήματα!

Ειδικά στοιχήματα από τη Novibet για την επιστροφή στις νίκες του Παναθηναϊκού στη Euroleague.

Sportime BET
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ : Ο Αταμάν έχασε τα αποδυτήρια και τους παίκτες και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Παναθηναϊκός μπάσκετ : Ο Αταμάν έχασε τα αποδυτήρια και τους παίκτες και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι βαρύ και τον Τούρκο τεχνικό να παλεύει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των παικτών του.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 74-87: Δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για τους πράσινους

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 74-87: Δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για τους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε λύση στον Μπρουκς και έχασε δεύτερο σερί ματς στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά από την Αρμάνι Μιλάνο

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Aktor: Στο κάδρο ο Χέιζ Ντέιβις για το 4

Παναθηναϊκός Aktor: Στο κάδρο ο Χέιζ Ντέιβις για το 4

Με τη διορία μεταγραφών της Ευρωλίγκας να πλησιάζει, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει λύση από ΝΒΑ για το 4 με τον Χέιζ Ντέιβις να ξεχωρίζει ως δύσκολη περίπτωση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Aktor: Το προφίλ του ψηλού που λείπει

Παναθηναϊκός Aktor: Το προφίλ του ψηλού που λείπει

Τα ονόματα από την αμερικανική αγορά είναι αρκετά, όμως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ψηλό που να αντέχει στην άμυνα αλλαγών και να δίνει πόντους χωρίς να ζητά συνεχώς την μπάλα.

Μπάσκετ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο (6/1/2026): Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο (6/1/2026): Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός και Αρμάνι Μιλάνο συγκρούονται στη Euroleague σε μεγάλο ματς, με στόχο τη νίκη και βαθμολογικό κέρδος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες

Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για επαγγελματισμό, πειθαρχία και αντίδραση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Αναλυτής λέει ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ στο πρώτο μέρος και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο

Αναλυτής λέει ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ στο πρώτο μέρος και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο

Ο Τοντ Γουόρνικ αναλύει τις φάσεις του ντέρμπι Παναθηναϊκός Ολυμπιακός και εξηγεί ότι τα λάθη μοιράστηκαν ανά ημίχρονο με διαφορετικό τρόπο.

Μπάσκετ