ΠΑΟΚ BC

Κακλαμανάκης: «Πρώτα είναι η ομάδα»

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης μίλησε στο paokbc.gr για τη νέα σελίδα της καριέρας του με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι έχει προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά ξεκαθάρισε ότι πρώτα απ’ όλα είναι η ομάδα.
Κακλαμανάκης: «Πρώτα είναι η ομάδα»

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης μίλησε στο paokbc.gr για τη νέα σελίδα της καριέρας του με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι έχει προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά ξεκαθάρισε ότι πρώτα απ’ όλα είναι η ομάδα.

Ο 26χρονος σέντερ έκανε αναφορά και στην πανδημία, ενώ μίλησε και για τον συγκάτοικό του στην Εθνική, Βαγγέλη Μαργαρίτη, με τον οποίο θα βρεθεί συμπαίκτης στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΟΚ: «Παρελθόν» ο Καρράς

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κακλαμανάκη στο paokbc.gr:

Η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, τον βρήκε λίγο πριν μπει στο γυμναστήριο για το καθημερινό του πρόγραμμα.

Η απότομη διακοπή του πρωταθλήματος και το μεγάλο διάστημα μέχρι την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους δεν σηκώνει αστεία και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης δεν αφήνει να περάσει χαμένο ούτε λεπτό. Κάνε το δικό του ατομικό πρόγραμμα, θέλει να είναι έτοιμος και σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στην πρόκληση του ΠΑΟΚ, στην πρόταση του οποίου, όπως υποστηρίζει δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει.

«Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, την ιστορία του και τι σημαίνει να αγωνιστείς στον ΠΑΟΚ. Για αυτό και όταν έχει πρόταση από μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, η απάντηση είναι εύκολη», εξήγησε ο 26χρονος σέντερ, για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του για την επόμενη χρονιά: «Το κίνητρο που υπάρχει είναι πολύ μεγάλο.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μία δύσκολη σεζόν, οπότε είναι πολύ λογικό όλοι να θέλουν να κάνει η ομάδα κάτι πολύ καλύτερο. Αυτό θέλω κι εγώ. Οι προσωπικές φιλοδοξίες υπάρχουν, αλλά πρώτα είναι η ομάδα. Κι αν η ομάδα πετύχει, αυτό θα είναι καλό για όλους μας. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να φτάσουμε την ομάδα και πάλι ψηλά και να είμαστε ξανά στην Ευρώπη».

Η πανδημία, το lockdown και όλα όσα συνέβησαν με τον κορωνοϊό άλλαξαν πολλά, ωστόσο ο Δημήτρης Κακλαμανάκης προσπάθησε να μην μείνει πίσω.

«Από την αρχή ακολούθησα ατομικό πρόγραμμα, είχα την δυνατότητα να κάνω προπόνηση και μόνος μου, αλλά και αργότερα όταν μας δόθηκε η δυνατότητα με κανονικές συνθήκες και συνεχίζω να δουλεύω. Είμαστε επαγγελματίες και εάν θέλεις να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σε καλό επίπεδο από νωρίς», υποστηρίζει ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ και κάνοντας ένα flash back στα προηγούμενα χρόνια και τα παιχνίδια όπου βρέθηκε ως αντίπαλος στο «Παλατάκι», τονίζει:

«Νομίζω ότι είναι μία πολύ δύσκολη έδρα για κάθε ομάδα και κάθε αντίπαλο. Και χαίρομαι που αυτό το πρόβλημα θα το αντιμετωπίζουν πλέον οι αντίπαλοι. Για όλους εμάς αυτή η έδρα εύχομαι να λειτουργήσει πολύ θετικά. Εύχομαι ο κόσμος να μπορεί να είναι στο γήπεδο, να στηρίξει αυτή την μεγάλη προσπάθεια και να μας βοηθήσει. Η παρουσία των φιλάθλων θα είναι πολύ σημαντική».

Στα 26 του χρόνια ο Δημήτρης Κακλαμανάκης πρόλαβε να φορέσει τη γαλανόλευκη και το έκανε σε μία περίοδο, όπου βρέθηκε συμπαίκτης με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Και όχι απλά συμπαίκτης, αλλά και συγκάτοικος, όπως λέει ο Δημήτρης Κακλαμανάκης.

«Είναι τεράστια τιμή η Εθνική ομάδα και θα είναι πάντα ένας πολύ σημαντικός στόχος. Έτυχε σε εκείνο το διάστημα που ήμουν στην Εθνική ομάδα, να μην ήμαστε απλά μαζί με τον Βαγγέλη, αλλά να μοιραζόμαστε και το ίδιο δωμάτιο. Εκτιμώ πάρα πολύ όλα όσα έχει πετύχει ο Βαγγέλης στην καριέρα του και με τον τρόπο που τα πέτυχε. Θα έλεγα ότι είναι παράδειγμα για κάθε νέο αθλητή, ώστε να μην σταματά ποτέ να δουλεύει και να μην τα παρατάει ποτέ».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 82-91 : Υπάρχει και ο Σέιμπεν Λι! (vids)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 82-91 : Υπάρχει και ο Σέιμπεν Λι! (vids)

Με κορυφαίο τον εντυπωσιακό Σέιμπεν Λι, ο Ολυμπιακός πέρασε από την Πυλαία με 92-81 απέναντι στον ΠΑΟΚ...

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Το κανάλι της αναμέτρησης – Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Το κανάλι της αναμέτρησης – Live Streaming

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Basket League διεξάγεται σήμερα στις 16:00, με τηλεοπτική μετάδοση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τέλης Μυστακίδης: Μπορεί να βάλει τον ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα;

Τέλης Μυστακίδης: Μπορεί να βάλει τον ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα;

Ο Τέλης Μυστακίδης πήρε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και ακούγονται πολλά και διάφορα, ακόμα και για Ευρωλίγκα μέσα σε όλα

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ένα βήμα πριν την είσοδο Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ

Ένα βήμα πριν την είσοδο Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Χατζόπουλος επιβεβαίωσε πως η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Αριστοτέλη Μυστακίδη προχωρά κανονικά.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ, νίκησε εύκολα το Περιστέρι με 87-73

Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ, νίκησε εύκολα το Περιστέρι με 87-73

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 87-73 του Περιστερίου στο PAOK Sports Arena, κυριαρχώντας στα ριμπάουντ και σημειώνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην παράταση την Άνβιλ και έκανε το 2 στα 2 στο FIBA Europe Cup

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην παράταση την Άνβιλ και έκανε το 2 στα 2 στο FIBA Europe Cup

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 94-93 της Άνβιλ στην Πολωνία στην παράταση και συνέχισε αήττητος στο FIBA Europe Cup με κορυφαίο τον Ντίμσα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΠΑΟΚ Betsson: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος – Συμφωνία με Μυστακίδη για τη νέα εποχή

ΠΑΟΚ Betsson: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος – Συμφωνία με Μυστακίδη για τη νέα εποχή

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την ολοκλήρωση του οικονομικού και φορολογικού ελέγχου και επιβεβαίωσε την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Περσίδης – Ο ΠΑΟΚ πάει στην Πάτρα με στόχο τρίτη σερί νίκη

Περσίδης – Ο ΠΑΟΚ πάει στην Πάτρα με στόχο τρίτη σερί νίκη

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη, όπως τόνισε ο Νίκος Περσίδης.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: BCL: Τρεις ελληνικές ομάδες στους ομίλους τη σεζόν 2025-26, μία στα προκριματικά

BCL: Τρεις ελληνικές ομάδες στους ομίλους τη σεζόν 2025-26, μία στα προκριματικά

ΑΕΚ, Προμηθέας και Καρδίτσα θα συμμετάσχουν στους ομίλους του BCL για τη σεζόν 2025-26 - Στα προκριματικά ο ΠΑΟΚ.

Μπάσκετ