ΠΑΟΚ Betsson: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος – Συμφωνία με Μυστακίδη για τη νέα εποχή
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την ολοκλήρωση του οικονομικού και φορολογικού ελέγχου και επιβεβαίωσε την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Betsson γνωστοποίησε σήμερα ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο απαιτούμενος οικονομικός και φορολογικός έλεγχος της εταιρείας, καθώς και ότι έχει υπάρξει συμφωνία σε πρώτο επίπεδο με τον επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον νέο διοικητικό επικεφαλής.
Στην επίσημη ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» τονίζεται πως η διαδικασία πραγματοποιήθηκε από εταιρεία ορκωτών ελεγκτών για λογαριασμό του κ. Μυστακίδη, ενώ απομένουν πλέον μόνο διαδικαστικά ζητήματα πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τις τελικές ανακοινώσεις για τη νέα εποχή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Η νυν διοίκηση υπενθύμισε πως ο αρχικός της στόχος ήταν η οικονομική εξυγίανση και η δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε να εισέλθει στην ομάδα ένας ισχυρός επιχειρηματίας, ικανός να τη μεταφέρει σε άλλο επίπεδο. Με την έλευση του Μυστακίδη, φαίνεται πως το πλάνο αυτό παίρνει πλέον πραγματική μορφή.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε ο οικονομικός και φορολογικός έλεγχος, ο οποίος διενεργήθηκε από την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών για λογαριασμό του κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη. Μετά και την ολοκλήρωση του νομικού ελέγχου, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ».
Η «νέα σελίδα» αυτή αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο δομής, καθώς ο Μυστακίδης θεωρείται παράγοντας με ισχυρή οικονομική βάση και διεθνές κύρος, που μπορεί να προσδώσει σταθερότητα και προοπτική στην ομάδα.