Παπανικολάου: «Στόχος μας το Final-4 της Αθήνας»
Ξεκάθαρο το μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Παπανικολάου!
Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν στη Basket League και φυσικά για τη Euroleague και έτσι ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της πρεμιέρας.
Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, μίλησε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, ξεκαθαρίζοντας τους στόχους που υπάρχουν και τα όσα θέλει να δει τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει, σε ακόμα μία πολύ δύσκολη χρονιά.
«Θέλω, όπως πάντα, να ξεκινήσω ευχόμενος υγεία σε όλες τις ομάδες, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό αγαθό στη ζωή. Εύχομαι να έχουμε και φέτος ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια όλων των σωματείων.
Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί, καθώς αρκετοί παίκτες – κι εγώ μέσα σε αυτούς – απουσιάζαμε λόγω των υποχρεώσεών μας με τις Εθνικές ομάδες. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο βασικός κορμός παρέμεινε ίδιος αποτελεί ένα μεγάλο ατού για εμάς», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια πρόσθεσε για το Super Cup που έρχεται την επόμενη εβδομάδα: «Είμαι σίγουρος πως τόσο τα παιδιά που έμειναν πίσω, όσο και εκείνα που προστέθηκαν στο ρόστερ έκαναν εξαιρετική δουλειά και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, αρχής γενομένης από το Super Cup.
Στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχουμε χτίσει μια ισχυρή παράδοση: το κατακτήσαμε συνεχόμενα τα τρία τελευταία χρόνια και θέλουμε πολύ να το σηκώσουμε και φέτος, ώστε να ξεκινήσουμε τη σεζόν με το δεξί»
Ενώ τελείωσε αναφερόμενος στη Euroleague: «Από εκεί και πέρα, οι στόχοι μας δεν αλλάζουν ποτέ. Θα τα δώσουμε όλα για να στεφθούμε ξανά πρωταθλητές Ελλάδας, για να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και να βρεθούμε σε ένα ακόμη Final Four της Euroleague, με την προσδοκία αυτή τη φορά να φτάσουμε μέχρι το τέλος»