ΜΠΑΣΚΕΤ

Σάσα Βεζένκοφ και Γιώργος Λιμνιάτης είχαν στο μυαλό τους μόνο τα Τέμπη

Λιμνιάτης και Βεζένκοφ θέλησαν να σταθούν στα όσα έγιναν την Παρασκευή στην Ελλάδα για τα Τέμπη και όχι στα αγωνιστικά.
Σάσα Βεζένκοφ και Γιώργος Λιμνιάτης είχαν στο μυαλό τους μόνο τα Τέμπη

Δεν είχε νόημα Σάσα Βεζένκοφ και Γιώργος Λιμνιάτης να σταθούν σε όσα έγιναν στο ματς ανάμεσα σε Περιστέρι και Ολυμπιακό. Για τις συγκεντρώσεις που έγιναν για τα Τέμπη σε όλη την Ελλάδα ήθελαν να πουν κι αυτό έκαναν.

Στην Αθήνα, η συμμετοχή ήταν μαζική, με χιλιάδες πολίτες να διαδηλώνουν ειρηνικά, εκφράζοντας την οργή και τη θλίψη τους για την τραγωδία. Παρόμοιες κινητοποιήσεις έλαβαν χώρα και σε άλλες πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και η Λάρισα, καθώς και σε ελληνικές κοινότητες στο εξωτερικό. Οι διαδηλωτές τόνισαν την ανάγκη για διαφάνεια και δικαιοσύνη, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την καθυστέρηση στην απόδοση ευθυνών.

Δεν θα μπορούσε και ο αθλητισμός και οι εκπρόσωποί του που αποτελούν μέρος της κοινωνίας να μην δώσουν το στίγμα τους. Το έκαναν (ξανά) και αμέσως μετά την αναμέτρηση Περιστέρι – Ολυμπιακός. Τόσο ο Σάσα Βεζένκοφ, όσο και ο Γιώργος Λιμνιάτης. Θυμίζουμε πως Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Μπαρτζώκας είχαν κάνει αντίστοιχες δηλώσεις μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους.

Απόστολος Γεωργιάδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαβορί για τον πάγκο της Ανατολού Εφές αλλά υπάρχει κόλλημα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαβορί για τον πάγκο της Ανατολού Εφές αλλά υπάρχει κόλλημα

Δεν μιλάμε για ολοκληρωτική... καταστροφή στις συζητήσεις Σφαιρόπουλου - Εφές, αλλά για πάγωμα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Κρις Πολ: Τρελάθηκαν και τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Κρις Πολ: Τρελάθηκαν και τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Θέλει ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του να είναι μία ομάδα όπου θα έχει ρόλο.

Μπάσκετ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με ομπρέλα ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Παναθηναϊκό και το ΣΕΦ

Με ομπρέλα ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Παναθηναϊκό και το ΣΕΦ

Έκανε το κομμάτι του ο Τάκης Τσουκαλάς βγάζοντας ομπρέλα για να απευθυνθεί στους φίλους του Παναθηναϊκού…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Είχε το μυαλό του στο… ΣΕΦ και ο Ναν το… δικό του αλλού

Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Είχε το μυαλό του στο… ΣΕΦ και ο Ναν το… δικό του αλλού

Η Βαλένθια εκμεταλλεύτηκε το κάθε λάθος του Παναθηναϊκού, κρατώντας τους Ισπανούς στο παιχνίδι ενώ στην Euroleague χρειάζεται και άμυνα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: «Το ΣΕΦ δεν πάει άλλο»: Η επιστολή εργαζομένων γκρεμίζει τα άλλοθι πολιτείας και εμπλεκόμενων

«Το ΣΕΦ δεν πάει άλλο»: Η επιστολή εργαζομένων γκρεμίζει τα άλλοθι πολιτείας και εμπλεκόμενων

Η σκληρή επιστολή των εργαζομένων του ΣΕΦ προς το Υπουργείο αποκαλύπτει εγκατάλειψη, υποστελέχωση και πλήρη αδράνεια. Η Τσιλιγκίρη και η κυβέρνηση βρίσκονται πλέον χωρίς δικαιολογίες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΣΕΦ – αναβολές και «τρύπια βάρκα»: Τι κάνει η Χριστίνα Τσιλικίρη τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο;

ΣΕΦ – αναβολές και «τρύπια βάρκα»: Τι κάνει η Χριστίνα Τσιλικίρη τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο;

Η θητεία της Χριστίνας Τσιλιγκίρη στο ΣΕΦ φέρνει έντονα ερωτήματα: γιατί το στάδιο παραμένει ανοχύρωτο, παρά τη στενή σχέση της με την κυβέρνηση που όφειλε να προχωρήσει τα έργα;

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ματς με τη Φενέρ

Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ματς με τη Φενέρ

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε με τη Φενέρ λόγω της κακοκαιρίας και αυτές είναι οι πιο πιθανές ημερομηνίες για το τζάμπολ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: «Πισίνα και πιθανή διακοπή» – Το MEGA και το ρεπορτάζ του για το ΣΕΦ εκθέτει και τον μπασκετικό Ολυμπιακό (vid)

«Πισίνα και πιθανή διακοπή» – Το MEGA και το ρεπορτάζ του για το ΣΕΦ εκθέτει και τον μπασκετικό Ολυμπιακό (vid)

Προκάλεσε αίσθηση ο τρόπος που επέλεξε το MEGA να χειριστεί την υπόθεση του ΣΕΦ για τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Σαν Σήμερα: Πένθος στην ΑΕΚ: «Έφυγε» ο Στέφαν Γέλοβατς

Σαν Σήμερα: Πένθος στην ΑΕΚ: «Έφυγε» ο Στέφαν Γέλοβατς

Η είδηση του θανάτου του Στέφαν Γέλοβατς σε ηλικία μόλις 32 ετών βύθισε την ΑΕΚ και ολόκληρο τον κόσμο του μπάσκετ στο πένθος.

Μπάσκετ