ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup: Οι πρώτες εντάσεις, αποχώρησε ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζεται η ανελέητη μάχη του Παναθηναϊκού με την ΕΟΚ κι αυτή τη φορά χαρακτηρίστηκε από την αποχώρηση των πράσινων από τη διαδικασία κλήρωσης διαιτητών του Super Cup
Super Cup: Οι πρώτες εντάσεις, αποχώρησε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από τη διαδικασία κλήρωσης των διαιτητών του Super Cup και πριν το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς είχαμε εντάσεις.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός εξέφρασε έντονες αντιδράσεις επί της διαδικασίας κι αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να παρίσταται στην κλήρωση. Σε έξαλλη κατάσταση ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος αφού πρώτα διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αποχώρησαν!

Όπως αναφέρουν οι «πράσινοι» ζήτησαν να μάθουν τα κριτήρια επάνω στα οποία βασίστηκε η επιλογή των επτά διαιτητών οι οποίοι θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Super Cup.  Συγκεκριμένα οι επτά διαιτητές είναι οι Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πουρσανίδης, Πέτρος Παπαπέτρου, Βασιλική Τσαρούχα, Βασίλης Πιτσίλκας, Δημήτρης Ζαχαρής και Αναστάσιος Κάρδαρης!

Ο Παναθηναϊκός αρχικά υποστήριξε ότι η διαδικασία θα έπρεπε να έχει γίνει στην Αθήνα και όχι στην Ρόδο πριν από τους αγώνες κι επανέλαβε το περιεχόμενο της επιστολής που είχε στείλει η «πράσινη» ΚΑΕ στην ΚΕΔ ζητώντας να μάθει τα κριτήρια επιλογής των διαιτητών.

Για την οποία επιστολή η ΚΕΔ απάντησε ότι οι διαιτητές αξιολογήθηκαν με κριτήριο τις διαιτησίες τους στο περσινό πρωτάθλημα της Basket League. Απ’ εκεί και πέρα μετά και την ενημέρωση ότι η αντίστοιχη διαδικασία για τον τελικό του Super Cup θα αλλάξει αναλόγως της απόδοσης των διαιτητών των ημιτελικών ήταν κάτι που επίσης δεν άρεσε στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος υπογράμμισαν ότι «η διαδικασία είναι αδιαφανής» και σε έξαλλη κατάσταση, αποχώρησαν.

Η διαδικασία συνεχίστηκε και οι Κορομηλάς, Τσαρούχα και Ζαχαρής κληρώθηκαν να διαιτητεύουν τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό το Σάββατο (1/10) και ώρα 17:00.

Απομένει να δούμε αν είναι η συνέχεια της κόντρας του Παναθηναϊκού με την ΕΟΚ για το θέμα της διαιτησίας (βασικά) που εκφράστηκε με τον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος πλέον διαθέτει κυρίαρχο ρόλο στους «πράσινους». Κι όπως φαίνεται θα έχουμε κι άλλα επεισόδια κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που φάνηκε από τη διοργάνωση που θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Γιώργος Νικολαΐδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: ΑΕΚ: Συναγερμός! Μπορεί να χάσει τον καλύτερο της παίκτη

ΑΕΚ: Συναγερμός! Μπορεί να χάσει τον καλύτερο της παίκτη

Συναγερμός στην ΑΕΚ μια και ο καλύτερος της παίκτης στο μπάσκετ έχει buy out και ήδη υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται

Μπάσκετ
Μεταδόσεις: Ολυμπιακός BC- ΑΕΚ BC κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός BC- ΑΕΚ BC κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της GBL, σε ένα παιχνίδι που απαιτεί καθαρό μυαλό και σκληρές άμυνες.

Μεταδόσεις
Μπάσκετ: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαβορί για τον πάγκο της Ανατολού Εφές αλλά υπάρχει κόλλημα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαβορί για τον πάγκο της Ανατολού Εφές αλλά υπάρχει κόλλημα

Δεν μιλάμε για ολοκληρωτική... καταστροφή στις συζητήσεις Σφαιρόπουλου - Εφές, αλλά για πάγωμα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Κρις Πολ: Τρελάθηκαν και τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Κρις Πολ: Τρελάθηκαν και τον στέλνουν στον Ολυμπιακό

Θέλει ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του να είναι μία ομάδα όπου θα έχει ρόλο.

Μπάσκετ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με ομπρέλα ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Παναθηναϊκό και το ΣΕΦ

Με ομπρέλα ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Παναθηναϊκό και το ΣΕΦ

Έκανε το κομμάτι του ο Τάκης Τσουκαλάς βγάζοντας ομπρέλα για να απευθυνθεί στους φίλους του Παναθηναϊκού…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Είχε το μυαλό του στο… ΣΕΦ και ο Ναν το… δικό του αλλού

Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Είχε το μυαλό του στο… ΣΕΦ και ο Ναν το… δικό του αλλού

Η Βαλένθια εκμεταλλεύτηκε το κάθε λάθος του Παναθηναϊκού, κρατώντας τους Ισπανούς στο παιχνίδι ενώ στην Euroleague χρειάζεται και άμυνα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: «Το ΣΕΦ δεν πάει άλλο»: Η επιστολή εργαζομένων γκρεμίζει τα άλλοθι πολιτείας και εμπλεκόμενων

«Το ΣΕΦ δεν πάει άλλο»: Η επιστολή εργαζομένων γκρεμίζει τα άλλοθι πολιτείας και εμπλεκόμενων

Η σκληρή επιστολή των εργαζομένων του ΣΕΦ προς το Υπουργείο αποκαλύπτει εγκατάλειψη, υποστελέχωση και πλήρη αδράνεια. Η Τσιλιγκίρη και η κυβέρνηση βρίσκονται πλέον χωρίς δικαιολογίες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: ΣΕΦ – αναβολές και «τρύπια βάρκα»: Τι κάνει η Χριστίνα Τσιλικίρη τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο;

ΣΕΦ – αναβολές και «τρύπια βάρκα»: Τι κάνει η Χριστίνα Τσιλικίρη τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο;

Η θητεία της Χριστίνας Τσιλιγκίρη στο ΣΕΦ φέρνει έντονα ερωτήματα: γιατί το στάδιο παραμένει ανοχύρωτο, παρά τη στενή σχέση της με την κυβέρνηση που όφειλε να προχωρήσει τα έργα;

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ματς με τη Φενέρ

Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το ματς με τη Φενέρ

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε με τη Φενέρ λόγω της κακοκαιρίας και αυτές είναι οι πιο πιθανές ημερομηνίες για το τζάμπολ

Μπάσκετ