Όλα δεκτά ως προς την αξιολόγηση και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα. Εκτός από ένα μόνο: Την τιμολόγηση!

Δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής ο Ντεϊόλα. Επιμένω, από Ιταλία μου έχουν σφυρίξει καλά πράγματα. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα στοιχεία στο βιογραφικό του που δεν επιτρέπουν άπλες.

Μόνιμα ρεζέρβα την τελευταία πενταετία στη Serie A. Όπου και αν έπαιξε. Και, προφανώς, δεν έπαιξε πολύ. Ελάχιστα. Θα πει κανείς – και θα έχει δίκιο – θα είχε παίξει και στα 26 του, θα συζητούσε να έρθει στην Ελλάδα; Σωστό και αυτό.

Το δεδομένο όμως, αυτό είναι. Όπως και το ότι το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου. Αφήνω στην άκρη τα γραφικά του προέδρου της Κάλιαρι, ο οποίος πουλάει τρέλα ζητώντας 3 και 4 «χαρτιά» για έναν ποδοσφαιριστή που ο ίδιος έχει στείλει δανεικό τέσσερις φορές τα πέντε τελευταία χρόνια.

Δέχομαι – εδώ άλλωστε γράφτηκε…- το οτιδήποτε συμψηφιστικό μπορεί να έχει συμφωνηθεί (ή να ελπίζεται πως θα υπάρξει) με τον Ραϊόλα, δέχομαι ακόμη πως τον Ιταλό τον θέλει σαν τρελός ο Λουτσέσκου (δεν μου προκύπτει), αλλά όλα αυτά δεν δικαιολογούν ακόμη και την διαρροή – διόρθωση του ΠΑΟΚ πως η προσφορά είναι 1 εκατ. ευρώ και that’s it.

Αν για παίκτη, που όσο και αν τον θες μπορείς να τον αποκτήσεις με μηδέν ευρώ Πρωτοχρονιά, δίνεις τέλη Ιουνίου ένα «χαρτί», τότε μάλλον κάτι έχεις διαβάσει λάθος…

Διαβάστε επίσης:

Κουντέ: «Θέλω να παίξω στο Champions League, είμαι δυνατός στην ταχύτητα» (vid)

Survivor: Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα – Όλες οι πληροφορίες

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο κόσμος, ανακοινώνει τα διαρκείας!