ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΤΑΚΗΣ

Άρης: Είναι που ο Ολυμπιακός θα του έδινε και τα δύο ματς για να βγει Ευρώπη

Ο Αλέξανδρος Κωτάκης γράφει ότι ειδικά το τελευταίο Άρης - Ολυμπιακός απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι όλα τα μεταξύ τους ματς παίζονται στα ίσια. 
Άρης: Είναι που ο Ολυμπιακός θα του έδινε και τα δύο ματς για να βγει Ευρώπη

Αν μπορεί να βρει κανείς κάτι θετικό από το παιχνίδι της Κυριακής, είναι πώς η προπαγάνδα για τα Άρης – Ολυμπιακός γκρεμίστηκε για μία ακόμη φορά. Μπορεί ο Άρης να βίωσε μια οδυνηρή ήττα, όμως τουλάχιστον η ήττα αυτή ξεκαθάρισε με τον πιο πειστικό τρόπο ότι τίποτα το μεμπτό δεν υπάρχει.

Μετά την ισοπαλία στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ο «Θεός του πολέμου» με νίκη επί των Πειραιωτών θα «κλείδωνε» επί της ουσίας την Ευρώπη από την 7η αγωνιστική κιόλας. Κι όμως δεν πήρε καν την ισοπαλία. Γιατί δεν τον άφησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος τα έδωσε όλα και μπράβο του.

Ο Ολυμπιακός, ειδικά με τον Άρη δεν χαρίζεται ποτέ και το έχουμε δει επανειλημμένως, ακόμη κι όταν ο ίδιος είναι αδιάφορος. Το τι ακουγόταν δεν λέγεται πριν τα πλέι οφ. Οτι οι ερυθρόλευκοι, έχοντας ουσιαστικά κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα «δώσουν» τα δυο ματς στον Άρη εφόσον τα χρειαστεί.

Ε, λοιπόν ο Άρης τα χρειάστηκε και δεν πήρε βαθμό! Η μόνη από τις τρεις ομάδες που ανταγωνίζονται για Ευρωπαϊκό ειστήριο που δεν πήρε ούτε βαθμό στα δύο παιχνίδια με τους Πειραιώτες. Οι άλλοι δύο έχουν ήδη πάρει. Η ΑΕΚ βαθμό μέσα στο Καραϊσκάκη και ο Παναθηναϊκός νίκη στη Λεωφόρο.

Ο Αλέξανδρος Κωτάκης γράφει ότι το τελευταίο Άρης - Ολυμπιακός απέδειξε περίτρανα ότι όλα τα μεταξύ τους ματς παίζονται στα ίσια. 

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς στην έδρα του πήρε ακόμη και πέναλτι που δεν ήταν στο 85΄ (από τον Μανούχο) για να κερδίσει. Σε ένα ματς που ο Άρης άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Παρ’ όλα αυτά ακούγαμε πάλι το ίδιο παραμύθι για το χθεσινό ματς. Για το ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει επίτηδες με αναπληρωματικούς, για τον χαμηλό άσο στο στοίχημα κι ένα σωρό ψέματα και συκοφαντίες.

Κάποιοι θα πουν «… καλά αν ο Άρης δεν μπορεί να κερδίσει τα δεύτερα του Ολυμπιακού». Άλλο αυτό και άλλο ότι κάποιος έρχεται να  «δώσει ένα ματς». Αν θέλει κάποιος να «δώσει» ένα ματς μπορεί να παίζει με τον Μέσι και τον Ρονάλντο και πάλι να χάσει.

Αντιθέτως στο χόρτο του Βικελίδης είδαμε ένα «παντελονίσιο» ματς. Αυτά τα «δεύτερα» ήταν μια ταχύτητα πάνω από τον Άρη, βγάζοντας φρεσκάδα και διάθεση που οι «ξεζουμισμένοι» βασικοί του Μαρτίνς δε νομίζω ότι θα έβγαζαν, όπως είχαν δείξει στην πλειοψηφία των ματς το τελευταίο τρίμηνο.

Έτσι, με τον πλέον αποστομωτικό τρόπο όσοι έλεγαν τα δικά τους «μπήκαν» στη θέση τους για πολλοστή φορά. Το ακόμη καλύτερο θα είναι ο Άρης να καταφέρει να βγει στην Ευρώπη έχοντας υποστεί τρεις ήττες φέτος από τον Ολυμπιακό, οι δύο στα πλέι οφ.

Οι ρεαλιστικές πιθανότητες ακόμη υπάρχουν και τα πάντα παραμένουν στο χέρι του…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Όποιος πάρει τον 3ο τελικό… πήρε και το πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Όποιος πάρει τον 3ο τελικό… πήρε και το πρωτάθλημα!

Μετά από όσα συνέβησαν το ψυχολογικό πλεονέκτημα που θα αποκτήσει ο νικητής του τρίτου τελικού θα τον χρίσει φαβορί για τον τίτλο.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Να είσαι ο Ναν και ο Φουρνιέ και να βιώνεις αυτό το μπάχαλο του ελληνικού μπάσκετ

Να είσαι ο Ναν και ο Φουρνιέ και να βιώνεις αυτό το μπάχαλο του ελληνικού μπάσκετ

Πώς να νιώθουν άραγε οι δύο αστέρες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με τα καμώματα των διοικήσεών τους;

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Πώς και δεν πήγε ο Βρούτσης στο σπίτι τους;

Πώς και δεν πήγε ο Βρούτσης στο σπίτι τους;

Όσο αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα επιβάλλουν τους όρους συνάντησης με την Πολιτεία, το μπάσκετ θα πηγαίνει ολοένα και χειρότερα

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Άρης: Η ευκαιρία που έχει να μιλήσει στην UEFA για το άδικο φορμάτ

Άρης: Η ευκαιρία που έχει να μιλήσει στην UEFA για το άδικο φορμάτ

Η παρουσία της UEFA στη χώρα μας δίνει τη δυνατότητα στον Άρη να μιλήσει στους επιτελείς της για την αδικία του φορμάτ στο περασμένο πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ιβάν κρατάει τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ επειδή τα βρήκαν στο 100% ή περισσότερο για «ασπίδα»;

Ο Ιβάν κρατάει τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ επειδή τα βρήκαν στο 100% ή περισσότερο για «ασπίδα»;

Ο Λουτσέσκου συνεχίζει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο το θέμα είναι αν οι δύο πλευρές βγαίνουν δυνατότερες οι «φθαρμένες» από τα τελευταία γεγονότα.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Το λάθος του Σπανούλη με τον Παπαγιάννη που «ψαλίδισε» τις ελπίδες της Μονακό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Το λάθος του Σπανούλη με τον Παπαγιάννη που «ψαλίδισε» τις ελπίδες της Μονακό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Η μη χρησιμοποίηση του Έλληνα σέντερ ούτε δευτερόλεπτο κόντρα στη Φενέρ επέτρεψε στους Τούρκους να πληγώσουν καθοριστικά τη Μονακό κοντά στο καλάθι

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ποια Φενέρ, φαβορί για την κούπα της Ευρωλίγκας είναι η Μονακό του Σπανούλη!

Ποια Φενέρ, φαβορί για την κούπα της Ευρωλίγκας είναι η Μονακό του Σπανούλη!

Οι λόγοι που η εξαιρετική ομάδα που έχει φτιάξει στο Πριγκιπάτο ο νεαρός τεχνικός θα σηκώσει την Ευρωλίγκα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Ευθύνη του Αταμάν στο 100% ο αποκλεισμός: Κατάχρηση του Ναν, «εκβίασε» τη συμμετοχή του Λεσόρ, παρόπλισε τους υπόλοιπους

Παναθηναϊκός: Ευθύνη του Αταμάν στο 100% ο αποκλεισμός: Κατάχρηση του Ναν, «εκβίασε» τη συμμετοχή του Λεσόρ, παρόπλισε τους υπόλοιπους

Οι ευθύνες του Τούρκου τεχνικού για την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με τη Φενέρ ήταν τεράστιες.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Μονακό: Έτσι θα δούμε ελληνικό τελικό

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Μονακό: Έτσι θα δούμε ελληνικό τελικό

Δεδομένα και αριθμοί για Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό και τους αντιπάλους τους στους ημιτελικούς του Final-4 του Άμπου Ντάμπι.

Μπάσκετ